Miesten Ykkönen: Gnistan - KTP

Miesten Ykkönen | Gnistan - KTP | 18:30 | 17.07.2022
Kohde sulkeutuu: 17.07.2022 18:30
Kotkalaiset ovat pitäneet Kipinän aisoissa jo viiden vuoden ajan eikä ole hävinneet Gnistanille kertaakaan noissa seitsemässä pelissä (4-3-0), joten henkisen yliotteen voi todellakin sanoa olevan KTP:llä tiukasti! Keväällä se koulutti oulunkyläläisiä jo neljällä maalilla ja tänään verkot soivat lisää ja pisteet matkaavat Kotkaan!
Miesten Ykkösessä 14.kierroksella kohtaavat Gnistan ja KTP toisensa Mustabpekka Areenalla, Helsingin Oulunkylässä sunnuntaina kello 18:30.

Gnistan sai selkäänsä JäPSiltä isäntien ottaessa revanssin keväiselle nöyryytykselle


Joonas Rantasen luotsaama Ykkösen vitonen Gnistan on kerännyt 14 ottelusta 21 pistettä yhteismaalein 27-17. Kipinä kuuluu Ykkösessä niihin joukkueisiin sen tasaisessa keskikastissa, missä sijoilla 3-8 olevista joukkueista kaikki löytyvät kolmen pisteen sisällä toisistaan. Ykkösen kärkikaksikko TPS sekä Kipinän illan vastustaja KTP näyttäisivät sen sijaan karkaavan muilta.

Kevätkaudella Gnistan rökitti JäPSin kaksinumeroisin lukemin 10-1 kotonaan Oulunkylässä ja oli hyvin ilmiselvää, ettei moiset lukemat toistuisi aikanaan kaksikon kohdatessa toisensa uudelleen vuorostaan Järvenpäässä huonokuntoisella Ksskuskentällä. JäPS saikin sitten revanssinpaikan vihdoin viime viikonvaihteessa ja lukemat jäivät reilusti alle tuon kaksikon ensimmäisen kohtaamisen ja mikä parasta JäPSin kannalta se todellakin onnistui ottamaan revanssin Kipinästä 2-1 lukemin. Aleksi Ristola iski molemmat isäntien maalit. Gnistanin loppukiri alkoi reilu vartti ennen täyttä aikaa, mutta tuolloin Fabian de Abreun tekemä kavennus jäi lopulta vieraiden ainoaksi osumaksi. Tappio oli Gnistanille neljäs kuudessa viime pelissä sekä viides voitoton peli noissa kuudessa ottelussa.

Gnistanin maalitilastoa dominoi taas tälläkin kaudella brassihyökkääjä Douglas Cae, joka löytyy Ykkösen maalipörssistä kolmannelta sijalta kahdeksalla maalillaan.


KTP:n voitto- ja pisteputket saivat jatkoa kokkolalaisten kustannuksella


Erinomaista kautta pelaava Jussi Leppälahden luotsaama Ykkösen kakkonen KTP otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa ottaen samalla vähintään pisteen jo yhdeksättä kertaa putkeen kaadettuaan KPV:n 3-0 kotiluolassaan Arto Tolsa Areenalla viime viikonvaihteessa. Samuel Mahlamäki avausjakson lisäajalla sekä Joni Mäkelä ja Aleksi Tarvonen minuutin välein reilun tunnin kohdalla ratkaisivat pelin kotkalaisten eduksi.

Kaikkiaan seitsemän voittoa ja kolme tasapeliä ottanut KTP on hävinnyt ainoastaan kerran keräten näin kaikkiaan 13 ottelusta 28 pistettä yhteismaalein 30-10. Kotkalaisilla on välimatkaa sarjajohtaja TPS:ään viisi pinnaa, mutta TPS on pelannut myös kaksi ottelua enemmän. Kolmantena ja neljäntenä porskuttavat JäPS ja KPV ovat molemmat 22 pisteessä ja tästäkin kaksikosta molemmat ovat pelanneet kaksi peliä JäPSiä enemmän.

KTP:n maalitilastossa espanjalainen Mika on seitsemällä osumallaan karkuteillä. Mäkelä ja Antti Mäkijärvi tulevat neljällä maalillaan sopivan hajuraon päässä.
KTP:sta saa hyviä kertoimia!


Kotkalaiset eivät ole hävinneet oulunkyläläisille kertaakaan viiden viimeisen vuoden aikana vaan kaataneet Gnistanin neljästi ja pelanneet Kipinää vastaan lisäksi kolme tasapeliä. Viime kesäkuussa KTP koulutti Gnistania 4-0 kotonaan. Henkinen yliote on edelleen siis tiukasti kotkalaisilla eikä voimasuhteet ole kuukaudessa mihinkään muuttuneet!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: KTP @2.328

Huti
22Bet - Lue arvostelu

2.328

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

2.31

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.25

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä