Miesten Ykkönen: Jaro - KTP

Miesten Ykkönen | Jaro - KTP | 17:00 | 18.06.2022
Kohde sulkeutuu: 18.06.2022 17:00
Kotkalaisten muutaman päivän takaisen Gnistan-kotivoiton ei pidä antaa hämätä ja sitäpaitsi vieraiden palautumisaika on jäänyt verrattain lyhyeksi tuon pelin jälkeen! Jaro ottaa keskimäärin 40% kotivoiton tällaisista peleistä, mutta pitkä voitoton putki saattaa vesittää isäntien suunnitelmat kolmesta pisteestä ja pietarsaarelaiset saattavat joutua tyytymään tasuriin!
Miesten Ykkösessä 9.kierroksella kohtaavat Jaro ja KTP toisensa Pietarsaaren Keskuskentällä lauantaina kello 17:00.

Jarolle jo kolmas peräkkäinen tappio


Jimmy Warghin luotsaama Ykkösessä yhdeksäntenä oleva Jaro on voittanut kahdeksasta ottelustaan ainoastaan kaksi peliä, pelannut yhden tasurin sekä hävinnyt viidesti. Edellisestä neljästä pelistään pietarsaarelaiset ovat hävinneet kaikki ottelunsa onnistuen niissä maalinteossa ainoastaan kerran, kun Sami Kähkönen maalasi TPS:ää vastaan.

Viime kierroksella Jaro otti lukua sarjakakkoselta Gnistanilta 0-2 Pietarsaaressa viime sunnuntaina. Tuossa pelissä molemmat joukkueet saalistivat kolme keltaista korttia ja maalittoman avausjakson jälkeen oulunkyläläiset onnistuivat iskemään pallon kahdesti 69. ja 86.minuuteilla isäntien verkkoon Fabrice Gatambiyen ja Douglas Caen toimesta. Jaro-luotsi Wargh joutui tekemään poissaolojen takia muutoksia rosteriinsa. Jaron maalissa debytoi Joas Snellman ja keskupakkeina luutivat Alex Ramsay yhdessä Marcel Warghin kanssa.

Gnistan-pelistä sivussa olleista pelaajista Guillermo Sotelo palaa KTP-pelissä takaisin tositoimiin pelikieltonsa sovitettuaan. Albin Björkskog palaa puolestaan takaisin maajoukkuekomennukseltaan. Frankline Okoye joutunee jäämään jalkavammansa takia jälleen pois pelaavasta kokoonpanosta. Johan Brunell saattaa kuntoutua jo vaihtopenkille asti. Jo kympin verran Gnistania vastaan loukkaantumisensa jälkeen pelannut Emile Paul Tendeng pelannee jo pitempiä minuutteja tositoimissa.


KTP yllätti Gnistanin kotonaan varamiehisenäkin


Jussi Leppälahden luotsaama KTP venytti pisteputkensa jo neljän pelin mittaiseksi kaadettuaan sarjakakkosen Gnistanin peräti 4-0 kotiluolassaan Arto Tolsa Areenalla keskiviikkona. Kahdeksasta ottelusta KTP on voittanut neljä, pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt ainoastaan kerran (JäPSille 1-2 Järvenpäässä).

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta sarjatulokkaana heti takaisin Ykköseen pudonnut KTP alkaa pikku hiljaa parantaa otteitaan Ykkösessä haparoivan alun jälkeen. Sen runkopelaajista David Ramandingaye ja Antti Mäkijärvi jäivät seuraan kotkalaisfanien helpotukseksi.

Viime peleissä KTP:n vastaiskupeli Joni Mäkelän sekä Santeri Steniuksen johdolla on ollut myrkkyä vastustajille ja mm. jälkimmäinen kaksikosta on onnistunut maalaamaan kaikkiaan kolmesti KTP:n raapiessa kaksi voittoa kolmessa edellisessä pelissään, joista keskiviikkoisessa Gnistan-voitossa (4-0) Stenius rokotti kahdesti oulunkyläläisiä jo avausjaksolla sekä Johannes Laaksonen ja Niklas Leinonen kaunistelivat vielä loppunumeroita toisella pelijaksolla.

KTP:n kärkipelaajista Mikan ja Aleksi Tarvosen pelaamiset ovat epävarmaa. Edellinen on joutunut olemaan sivussa kolmesta viime pelistä. Jälkimmäinen on ollut mukana tällä kaudella ainoastaan yhdessä pelissä ja siinäkin (KPV) vaihtopenkillä.

Isäntien maalikato arveluttaa kotivoiton hakemista ja isännät saattavatkin joutua tyytymään tasuriin


Kotkalaisten kotivoittoon Gnistania vastaan ei pidä luottaa liikaa. Jaron voitottomien pelien putken katkeaminen on tuloillaan ja alkaa joko tästä pelistä tai viimeistään seuraavasta. Pietarsaarelaisten kotivoiton todennäköisyys pyörii 40% (kerroin 2,50) tienoilla, eikä sille tahdo löytyä markkinoilta katetta. Isäntien ongelmana on ollut tehottomuus loukkaantumisten ohella. Se tehottomuus voi ajaa pelin tasuriksi.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tasapeli @3.55

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

3.55

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

3.48

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

3.45

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

3.2

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä