Miesten Ykkönen: Jaro - KTP

Miesten Ykkönen | Jaro - KTP | 17:00 | 18.09.2022
Kohde sulkeutuu: 18.09.2022 17:00
Kotkalaiset ovat tavoittelemassa realistisesti suoraa nousua Veikkausliigaan ja/tai vähintään karsintapaikkaa, kun taas jeppisläisillä on vain minimaalisen teoreettiset saumat yltää enää Ykkösessä kahden sakkiin. Tästä nimenomaisesta syytä tämän kohteen vieraskertoimet sytyttää todella paljon!
Miesten Ykkösen ylemmän loppusarjan toisella kierroksella kohtaavat Jaro ja KTP toisensa Pietarsaaren Keskuskentällä sunnuntaina kello 17:00.

Jaro vei Pohjanmaan herruuden - KPV kaatui toistamiseen tällä kaudella!


Jimmy Warghin luotsaama Ykkösen ylemmässä loppusarjassa kolmantena oleva Jaro on kerännyt 23 ottelusta 38 pistettä yhteismaalein 45-26. Kun enää neljä kierrosta on loppusarjaa pelaamatta ovat pietarsaarelaiset Ykkösen kärjessä olevaa KTP:tä perässä 11 pistettä ja toisena olevaa TPS:ää kymmenen pistettä eli teoriassa kaksikon tavoittaminen voisi vielä olla mahdollista, jos uskoo ristiinpelaamisiin, UFOihin ja siihen, että Elvis elää. Förlåt alla mina vänner från Jeppis! Jaron takana tulevista joukkueista EIF ja KPV kärkkyvät sitä kuuden sekä JäPS seitsemän pisteen päässä.

Edelliskierroksella Jaro otti toisen voittonsa KPV:stä ja vei kaksikon välisten Pohjanmaan derbyjen kuninkuuden voitoin 2-1. Tällä kertaa myös voittolukemat Pietarsaaressa olivat 2-1 viime viikonvaihteessa. Jarosta maalasivat Alhaji Gero sekä voittomaalin viimeistellyt Joni Remesaho, jolle osuma oli jo kolmas kolmeen viime peliin. Kokkolalaisten ainokaisen ampui pilkulta Haris Chantzopoulos.

Jaron maalipörssin kärjessä on yhä edelleen Severi Kähkönen 11 osumallaan. Matkaa Ykkösen piikkipaikkaan on yksi vaivainen maali! Kähkönen on onnistunut maalinteossa edellisen kerran kuukausi sitten JäPSiä vastaan.


KTP murskasi JäPSin - Kotkassa eletään jännittäviä viikkoja!


Jussi Leppälahden luotsaama Ykkösen kärkijoukkue KTP johtaa ylempää loppusarjaa yhden pisteen erolla TPS:ään, joten suoran nousijan ja karsijan kohtalosta on tulossa todella jännittävä loppunäytös! KTP on ahminut 23 ottelusta 49 pistettä yhteismaalein 50-20!

Edelliskierroksella KTP kaatoi kuudentena olevan JäPSin peräti 6-0 kotonaan Arto Tolsa Areenalla yhdeksän päivää sitten. Kyseessä oli kotkalaisten neljäs peräkkäinen voitto ja yhdeksäs peräkkäinen kotivoitto! KTP on ottanut 12 kotipelissään kymmenen voittoa ja pelannut kaksi tasuria 32-5 maalierolla. Vierastilastossa KTP on toisena heti TPS:n jälkeen.

JäPSiä vastaan kotkalaisten maaleista vastasivat kaksi osumaa tehnyt Mika sekä maalit mieheen viimeistelleet Joni Mäkelä, Rico Finnäs, Aleksi Tarvonen sekä Santeri Stenius.

KTP:n maalipörssiä johtaa kymmenen osumaa viimeistellyt Mika. Tarvonen on tehnyt kahdeksan sekä Mäkelä seitsemän maalia.
KTP:n muhkea vieraskerroin ihmetyttää!


Kotkalaisten vieraskertoimesta maksetaan maltaita ottaen huomioon, että Jaron mahdollisuudet kahden parhaan joukkoon ovat enää teoreettisen minimaaliset ja KTP pelaa realistisesti suorasta noususta tai vähintään karsijan paikasta!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: KTP @2.975

Huti
22Bet - Lue arvostelu

2.975

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.9

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.9

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä