Miesten Ykkönen: PEPO - Gnistan

Miesten Ykkönen | PEPO - Gnistan | 18:30 | 04.08.2022
Kohde sulkeutuu: 04.08.2022 18:30
PEPO:n viiden peräkkäisen tappiottoman kotipelien putken ja revanssinnälän ruman kesäkuisen tappion jälkeen luulisi kasvattaneen revanssinnälkää isännissä. Vastaavasti Gnistan tuskin kolmatta kertaa putkeen jää maaleitta. Tästä pelistä on syytä odotella osumia!
Miesten Ykkösessä 18.kierroksella kohtaavat PEPO ja Gnistan toisensa Kimpisen Stadionilla, Lappeenrannassa torstaina kello 18:30.

PEPO jäi nuolemaan näppejään sarjakolmoseksi nousseen KPV:n vieraana


Janne Muhlin luotsaama Ykkösessä 11.ntenä eli viimeistä edellisenä oleva PEPO otti lukua edellisellä kierroksella sarjakolmoseksi nousseelta KPV:lta 1-2 lukemin Kokkolan Keskuskentällä.

Ottelu alkoi erittäin vauhdikkaasti, kun ensin PEPO:n Jesse Huhtala pelattiin viidennellä peliminuutilla puolittain läpi, mutta lappeenrantalaislaituri ei saanut vastaantullutta KPV-veskaria Sergei Lazarevia ohitetuksi eikä vasemmalle kohti päätyrajan ajautuneen Huhtalan maalinedustalle tarjoilemaan kakkospalloon ollut ajoissa vieraista menijöitä vaan KPV:n puolustus pääsi siivoamaan kakkospallon väljemmille vesille.

Muutamaa minuuttia myöhemmin KPV pääsi vastaiskuun ja Julius Järvinen pääsi boksista vetämään palloa kohti vieraiden maalia, mutta vetoa kaatuessaan blokannut PEPO:n Rony Argueta kosketti heittäytyessään nahkakuulaa kädellään ja pallo vietiin pilkulle. Haris Chantzopoulos pisti pilkusta pelivälineen kylmän viileästi verkkoon oikealle puolelle, minne PEPO:n 34-vuotias jenkkivahti Craig Hill hyvin tilanteen aavistikin, mutta vahdin yli nostetullr vedolle ei hänkään voinut mitään.

Sebastian Mannström syötti 65.minuutilla Santeri Mäkisen läpi vasemmalta ja parikymppinen oman kylän poika pääsi viimeistelemään vihdoin odotetun kauden avausosumansa, joka jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Intin aiemmin kesällä valmiiksi suorittaneen keskikenttämiehen maali on ollut ”huulilla” jo muutamassa pelissä ja nyt Mäkinen sai heitettyä tuon apinan selästään oikein voltin kera tyylikkäiden maalituuletusten jälkeen pallon löydettyä tilaa Hillin haaroväliä nuoleskellen.

PEPO ei heittänyt missään vaiheessa ottelua pyyhettä kehään vaan loi läpi pelin useita hyviä tekopaikkoja ja erityisesti toisella jaksolla erikoistilanteiden jälkeiset paikat olivat tuottaa tulosta. Lopulta sinnikäs työnteko palkittiin ottelun lisäajalla, kun KPV:n maalin edessä Chantzopouloksen ja Marcello Beukerin välistä pääsi Roope Huhtala puskemaan keskityksen verkkoon.


Gnistan jäi toistamiseen peräkkäin ilman maaleja - ylärima pelasti seinäjokiset tappiolta


Joonas Rantasen luotsaama Ykkösen vitonen Gnistan kohtasi kotonaan SJK Akatemian, jolle isännillä oli revanssihaluja keväisen ruman Seinäjoella kärsityn 0-4 selkäsaunan jälkeen. Kipinä ei kuitenkaan saanut muutamista hyvistä paikoistaan huolimatta osumaa aikaiseksi. Ei siitäkään huolimatta, ettei seinäjokiset olleet aivan ykkösmiehistöllään reissussa, kun useita Brian Pagen suojateissa pelanneita pelaajia pelasi samana päivänä emäseuran mukana liigassa.

SJK Akatemiasta parhaat tekopaikat siunaantuivat kärkimies Jonathan Muzingalle, mutta 19-vuotias hyökkääjä onnistui vetämään ja puskemaan harakoille molemmat tuhannen euron tonttinsa. Gnistanin parhaan paikan 68.minuutilla puski Maxime Tolosen antaman kulmurin jälkitilanteesta ylärimaan Sampo Ala-Iso.

Vauhdikkaassa pelissä olisivat molemmat joukkueet voineet saada maaleja aikaiseksi, mutta lopulta kiikarien tuijotteluksi jääneen pelin lopputulos oli varsin oikeutettu.
PEPO:n pirteät pelit kotona antavat luvan odottaa osumia - Gnistan tuskin jää liioin ilman maaleja


Viidestä edellisestä kotipelistään kaikista pisteitä poiminut PEPO on voittanut noista peleistä kaksi ja tasannut kolme ottelua. Gnistan ei puolestaan ole ollut viime aikoina vieraissa ihan terävimmillään, sillä se on ottanut lukua reissunpäällä kahdesti peräkkäin sekä kolmesti viidessä edellisessä vierasottelussaan, joista on tullut lisäksi yksi voitto sekä yksi tasuri. Kotipelit mukaanluettuna Gnistan on jäänyt maaleitta kahdessa viime pelissään, missä on tehty yhteensä vain yksi osuma Kipinän hävittyä Ykkösen jumbolle Piffenille 0-1 Paraisilla.

Gnistan kyykytti PEPO:a peräti 5-0 Oulunkylässä kesäkuun alussa. Tuosta kaksi maalia voi ottaa heti pois, sillä Luquinhas ja Douglas Cae ovat pakanneet jo kimpsunsa jatkaen uraansa muilla mailla vierahilla. Ottelussa nähtäneen silti useita osumia, sillä PEPO:n peli kulkee ja siis varsinkin kotona myös tuloksellisesti eikä Gnistanin maalikadonkaan luulisi kestävän enää ikuisesti!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1.71

Osuma
22Bet - Lue arvostelu

1.71

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.62

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.61

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä