Miesten Ykkönen: PEPO - KPV

Miesten Ykkönen | PEPO - KPV | 18:30 | 30.05.2022
Kohde sulkeutuu: 30.05.2022 18:30
Ykkösen sarjatulokas PEPO on saamassa pikkuhiljaa puolustuspelaamistaan kuntoon mikä näkyy tasaisempana suorittamisena ja pisteitä on alkanutkin tulla ihan eri tahtiin mitä kolmessa kauden ensimmäisessä pohjakosketuksessa. KPV ei ole vielä vakuuttanut ja kolmen peräkkäisen kotitappion myötä kolme neljästä viime pelistään hävinneitä (cup-peli mukaanlukien) Pallo-Veikkoja ei voi hyvällä syylläkään suositella tässä pelissä peli-ideaksi!
Miesten Ykkösessä 7.kierroksella kohtaavat PEPO ja KPV toisensa Kimpisellä maanantaina kello 18:30.

PEPO parantanut puolustuspeliään - kiikarintuijotusta viimeksi TPS:n vieraana


Kolmekymppisen Janne Muhlin luotsaama, viimeistä edellisellä sijalla (11) oleva sarjanousija PEPO, Lappeenrannasta aloitti ylemmällä sarjatasolla kautensa kolmella tappiolla. Sen jälkeen lappeenrantalaiset ottivat kauden ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan voittonsa PK-35:n vieraana. Viime kierroksella puolestaan tarttui Veritas stadionilta matkaan arvokas vieraspiste PEPO:n käytyä tuijottelemassa kiikareita TPS:n vieraana.

Viime pelien PEPO:n hyvien tulosten taustalla on ollut silminnähden parantunut puolustuspeli. Jos kolmessa ensimmäisessä pelissä verkko soi omissa keskimäärin kahdesti peliä kohti tahti on muuttunut kahdessa viime pelissä, missä päästettyjen maalien keskiarvo on enää maalin luokkaa ja Turussa Craig Hill lappeenrantalaisten maalissa kruunasi iltansa jo nollapelillä.

PEPO vahvisti rivejään entisestään, kun sen rosterissa saa maanantaina tulikasteensa keskikenttävahvistus jenkeistä Rony Argueta.


KPV


Christian Sundin luotsaama yhdeksäntenä oleva KPV kärsi edellisessä pelissään kotonaan jo kauden kolmannen tappionsa kuudennessa pelissä, kun SJK Akatemia kävi ryöstämässä Pohjanmaan derbyssä 3-0 vierasvoiton. Kyseessä oli KPV:lle jo kolmas peräkkäinen kotitappio Kokkolan keskuskentällä. Kierrosta aiemmin KPV oli käynyt hakemassa Paraisilta kauden toisen voittonsa, kun sarjatulokas PIF kaatui 2-1.

Seinäjokiset iskivät kaikki kolme osumaansa jo avausjaksolla, kun ensin parikymppinen ghanalaishyökkääjä Kingsley Ofori onnistui maalaamaan pilkusta 8.minuutilla. Vuotta nuorempi Kaarlo Rintamäki iski vieraiden toisen osuman puolen tunnin kohdalla ja ikätoveri Jonathan Muzinga maalasi loppulukemat 42.minuutilla.

Toisella jaksolla jaksolla Pallo-Veikoista hollantilaispuolustaja Marcello Beuker katseli punaista kahden keltaisen lapun myötä eikä näin matkusta muun joukkueen matkassa lainkaan Lappeenrantaan. Joukkueessa on ollut myös eristeisia kolhuja muutamilla pelaajilla, joten rosteri voi elää jonkin verran ennen h-hetkeä.
Kotivoiton tuoksua


PEPO pääsee vihdoin pelaamaan kotipelinsä varsinaiselle kotiluolaansa Kimpiselle ja tuo varmasti nostaa sen osakkeita entisestään. Edellisen ja toistaiseksi ainoan tähänastisen kotipelinsä se pelasi Amiksella, missä Jaro kävi pieksemässä sen 3-0. Mikäli KPV saa avainpelaajansa terveinä rosteriin mukaan sen kokemus riittää varmasti haastamaan fyysisellä pelillä into pinkeänä otteluun lähtevät keltanokat, mutta vieraiden rosterin eläessä jopa liikaa PEPOn kotivoittokaan ei tulisi järin suurena yllätyksenä!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

PEPO (tasapelillä panokset takaisin) @1.9

iBet - Lue arvostelu

1.9

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.9

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.86

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä