Miesten Ykkönen: PEPO - MP

Miesten Ykkönen | PEPO - MP | 19:00 | 27.07.2022
Kohde sulkeutuu: 27.07.2022 19:00
Ykkösessä lappeenrantalainen sarjanousija ja jumbojoukkue PEPO saa tilaisuutensa revanssiin vain 12 päivää sen jälkeen, kun se kärsi MP:lle niukan vierastappion. Isännillä tasaiset pelit ovat kääntyneet voitoiksi liian harvoin tällä kaudella ja turhia pinnoja on valunut viemäriin tasureiden myötä. Kotivoitto MP:stä olisi poimittavissa, mutta apina voi olla jo liian raskas kantaa selässä ja siksi varmistetaan kotivoitto tasurilla!
Miesten Ykkösessä 16.kierroksella kohtaavat PEPO ja MP toisensa Kimpisen Urheilukeskuksessa, Lappeenrannassa keskiviikkona kello 19:00.

PEPO:lle jo neljäs tasapeli kuuteen peliin


Janne Muhlin luotsaama Ykkösen jumbojoukkue PEPO taisteli kärkijoukkue TPS:ää vastaan 1-1 tasurin kotonaan viime lauantaina.

Maalittoman avausjakson jälkeen alkoi vasta toisella puoliajalla tapahtua. Isäntien puolustajista Roope Huhtala vei PEPO:n 1-0 johtoon 68.minuutilla. Maali oli 22-vuotiaan pakin toinen kolmeen viime peliin. Turkulaisten ei tarvinnut kauaa odottaa tasoitusta, sillä ainoastaan viisi minuuttia edellisestä soi puolestaan isäntien verkko ja maalarina kaiken kokenut 36-vuotias Kasper Hämäläinen.

PEPO:lle TPS-tasuri oli kuudes voitoton peli peräkkäin sekä jo neljäs tasuri kuuteen viime peliin.

Yhden pisteen Piffenin takana sarjajumbona olevan PEPO:n maalitilastossa kärjessä jatkaa tutusti Erfan Sadik, joka on tulittanut kahdeksan osumaa. Sadik jakaa Ykkösessä maalipörssin kolmannen sijan yhdessä TPS:n Simo Roihan ja Gnistanin Douglas Caen kanssa.


Mikkeliläisille jo neljäs tappio viidessä pelissä


Juha Pasojan luotsaama Ykkösessä yhdeksäntenä oleva MP kärsi jo neljännen tappionsa viiteen viime peliin, kun hyvävireinen sarjakolmonen Jaro oli mikkeliläisiä parempi 2-0 lukemin Pietarsaaren Keskuskentällä viime lauantaina. Jaron nigerialaispakki Frankline Okoye Chinaecherem iski isäntien voittomaalin puolen tunnin kohdalla. Albin Björkskog sinetöi loppunumerot 64.minuutilla. Kahdeksannen peräkkäisen tappiottoman pelin pelanneelle Jarolle voitto oli jo viides tuon pisteputkensa aikana!

MP:n maalitilaston kärjessä jatkaa kuusi osumaa viimeistellyt 19-vuotias Topi Keskinen. Kevin Beugre, J. Hiltunen sekä Juuso Liukkonen ovat tehneet kolme osumaa.
Tuplamahdollisuus PEPO:n kotivoiton tai tasurin puolesta


PEPO ja MP kohtasivat toisensa viimeksi vasta 12 päivää sitten, jolloin MP kaatoi lappeenrantalaiset 2-1 lukemin Mikkelin Urheilupuistossa Joona Hiltusen kahdella upealla maalilla. PEPO:n ainokaisen teki pelin loppuhetkillä kukapas muukaan kuin Sedik.

Bookkereiden kertoimissa MP:n suosikkiasema sen vieraspelistäkin huolimatta perustuu paitsi sarjatilanteeseen ja varsinkin pääasiassa siihen faktaan, että se on kaatanut PEPO:n neljästi peräkkäin yhteismaalein 12-4. Noista voitoista MP otti kolme kotonaan. Kahden jälkimmäisen ja kahden viimeisimmän ottelun välissä on kuitenkin kaksi vuotta.

Kaikesta huolimatta kolmella tappiolla kautensa startannut PEPO on parantanut huomattavasti peliesityksiään sitten oman suvantovaiheensa. Useimmissa hyvistäkin peleissä lappeenrantalaiset ovat joutuneet kuitenkin tyytymään tasapeleihin onnistumatta raapimaan tärkeitä voittopisteitä kasaan ja kauden kokonaissaldoksi on kertynyt toistaiseksi vain kaksi voittoa, peräti kuusi tasapeliä ja seitsemän tappiota.

MP:n puolestaan on ollut pettymys ja melkoinen alisuorittaja kausiennusteisiin nähden. Koko kauden saldo neljä voittoa, neljä tasapeliä ja kuusi tappiota tuskin on aivan sitä mitä seurajohto ja joukkue lähtivät tästä kaudesta hakemaan. Ylempään loppusarjaan on matkaa toki kuusi pistettä, mutta MP on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin tuota ovea kuudennella sijallaan vartioiva JäPS.

PEPO pystyy pitämään pisteet tai vähintään pisteen kotinurkissaan eikä MP:lle tule helppoa iltapuhdetta välttää isäntiä ottamasta revanssia tänään. PEPO:n voittamisen pelko ja sen vaikeus kallistaa vaakakuppia kuitenkin myös tasurin suuntaan ja tästä syystä betsinä ”Tuplamahdollisuus” (1X) lieneekin järkevin pelivalinta jo kerroinasettelunkin takia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: 1X @1.62

Osuma
Fansbet - Lue arvostelu

1.62

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.59

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.57

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.56

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä