Miesten Ykkönen: PIF - KTP

Miesten Ykkönen | PIF - KTP | 17:00 | 06.08.2022
Kohde sulkeutuu: 06.08.2022 17:00
Piffenistä ei ole kotkalaisista revanssia ottamaan vaan Ykkösen sarjakärjen TPS:n etumatkaa kiinnikurovan KTP:n voi olettaa ottavan tästä mittelöstä vierasvoiton, jota metsästetään tasoituksella!
Miesten Ykkösessä 18.kierroksella kohtaavat PIF ja KTP toisensa Pajbackan kentällä, Paraisilla lauantaina kello 17:00.

Sarjajumbo Piffen ollut heikko kotijoukkue


Stefan Strömborgin luotsaama Ykkösen sarjajumbo Piffen on kerännyt 17 ottelusta vain 13 pistettä yhteismaalein 20-33. Ottelun sitä enemmän pelannut PEPO on viimeistä edellisenä kaksi pistettä sitä edellä sekä ottelun Piffeniä vähemmän pelannut MP kolme pistettä edellä.

Piffen on Ykkösen heikoin kotijoukkue. Paraisilla on juhlittu kotivoittoa tällä kaudella Ykkösessä yhdeksässä pelissä ainoastaan kaksi kertaa ja seitsemän kertaa on jouduttu maistamaan vieraiden syöttämää tappion karvasta kalkkia. Tasapelejä ei ole Paraisilla nähty kertaakaan. Maalisuhdekin on ollut kotona varsin lohduton 9-17. Reissupeleissä Piffen on sentään sijalla yhdeksän, kun kahdeksasta vieraspelistä on popsittu seitsemän pistettä maalisuhteella 11-16. Vierassaldo on ollut tyydyttävä kaksi voittoa, yksi tasuri ja viisi tappiota.

Viime kierroksella Piffen jäi JäPSin jyräämäksi 1-4 lukemin huonokuntoisella Järvenpään Keskuskentällä edellisviikonvaihteessa. Järvenpääläiset ratkaisivat ottelun jo avausjaksolla, kun Reza Heidari, Ville Ahola ja Antti Ulmanen iskivät maaleillaan luun vieraiden kurkkuun jo ensimmäisen jakson aikana. Kajus Svanberg kavensi Piffenille vielä toisen jakson alussa, mutta Ulmanen sinetöi illan toisella osumallaan loppulukemat muutamaa minuuttia myöhemmin.

KPV:n (18) jälkeen Ykkösessä toiseksi vähiten maaleja tehneen Piffenin (20) maaliruisku on ollut Gezim Voca, joka on viimeistellyt kuusi osumaa. Benjamin Heikkinen on osunut neljä kertaa.


KTP huikea kotona, vaatimattomampi vieraissa - porkkanana TPS:n välimatkan kurominen kiinni


Jussi Leppälahden luotsaama Ykkösessä toisena oleva KTP on kerännyt 16 ottelusta kunnioitettavat 31 pistettä yhteismaalein 34-15. Ykkösen kärjessä oleva TPS on kerännyt 37 pistettä, mutta on vastaavasti pelannut kaksi ottelua kotkalaisia enemmän. Kolmantena oleva Gnistan on niinikään pelannut pari peliä KTP:tä enemmän ja on kotkalaisia kolme pistettä perässä.

KTP on ollut varsinainen pisterohmu kotiluolassaan Arto Tolsa Areenalla, missä Ykkösen kovin kotijengi on yhdeksässä kotipelissä huikeat 23 pistettä yhteismaalein 23-4. Vertailun vuoksi TPS on kerännyt kahdeksasta kotipelistään vain 16 pistettä. Kotkalaiset ovat voittaneet kotonaan seitsemän ottelua, pelanneet kahdesti tasan eikä tappioita ole tullut kertaakaan! Reissupeleissään KTP on Ykkösessä vasta seitsemänneksi tehokkain joukkue ahmittuaan seitsemästä vieraspelistä vain kahdeksan pistettä yhteismaalein 11-11. Vieraissa KTP on ottanut kaksi voittoa, pelannut kahdesti tasan sekä hävinnyt kolmesti.

Edelliskierroksella kotkalaiset jäivät EIF:in jalkoihin 0-2 lukemin Tammisaaren Keskuskentällä viime viikonvaihteessa. Isännät tekivät molemmat maalinsa avausjaksolla Valdrin Rashican ja Oskari Sallisen toimesta.

KTP on tulittanut Ykkösessä eniten (34) maaleja Gnistanin (31), TPS:n (30) ja Jaron (30) jälkeen. Kotkalaisten maalitilaston kärjessä on seitsemän osumaa viimeistellyt espanjalaisvahvistus Mika. Toisen sijan jakavat viisi maalia iskeneet Joni Mäkelä ja Aleksi Tarvonen. Neljästi ovat puolestaan osuneet Antti Mäkijärvi ja Santeri Stenius.
Kotkaa tasoituksella


Kotkalaiset kaatoivat Piffenin 3-1 kotonaan kesäkuussa kahdella Mäkijärven ja yhdellä Steniuksen osumalla Vocan osuessa puolestaan pilkulta vieraille. Mitään revanssia ei ole uusimmasta luvassa. KTP sai lisäboostia vierasvoiton ottamiseen TPS:n torstaisesta konttaamisesta PK-35:n vieraana Pihlajaniemessä, joten porkkana turkulaisten karkumatkan kuromisesta kolmella pisteellä on tässä pelissä popsittavana ja kotkalaiset syövät kyllä mahansa kylläisiksi! Piffen on hävinnyt yhdeksästä kotipelistään neljä yhdellä maalilla ja kolme kahden maalin erolla (SJK Akatemia 0-2, Jaro 0-2, TPS 0-2), joten jos luottoa löytyy kotkalaisia voi pyydystää myös tasoituksella olettaen KTP:n olevan samalla viivalla edellämainittujen vierailijoiden kanssa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

KTP AH-1 @2.00

Osuma
22Bet - Lue arvostelu

2.00

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.98

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.95

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.95

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä