Miesten Ykkönen: PK-35 - KPV

Miesten Ykkönen | PK-35 - KPV | 17:00 | 11.03.2022
Kohde sulkeutuu: 11.06.2022 17:00
Pitkämatkalainen KPV matkustaa PK-35:n vieraaksi Helsingin Pihlajamäkeen, mutta ei suinkaa niin selkeänä altavastaajana mitä bookkerit antavat ymmärtää! Tasurin ja vierasvoiton käryä ilmassa ja noista lähtökohdista löytyy tuplamahdollisuuteen tärppiä.
Miesten Ykkösessä 9.kierroksella kohtaavat PK-35 ja KPV toisensa MagneCit-Areenalla, Helsingin Pihliksessä lauantaina kello 17:00.

PK-35:lle jälleen kerran takkiin varsin ansaitusti


Kim Raimin luotsaama, Ykkösessä kymmenentenä oleva PK-35 on kerännyt kahdeksasta ottelusta viisi pistettä yhteismaalein 8-17. Pitäjämäkeläiset ovat voittaneet ainoastaan yhden pelin, pelanneet kahdesti tasurin sekä hävinneet viisi kertaa.

Viisi kuudesta viime pelistään hävinneet Raimin suojatit kävivät ottamassa edelliskierroksella takkiinsa TPS:ltä 0-2 lukemin Veritas Stadionilla viime maanantaina.

Vahvasti peliä dominoinut TPS siirtyi 1-0 johtoon 31.minuutilla, kun Roope Pakkanen puski Daniel Rantasen kulman jälkitilanteesta voittomaalin PK-35:n verkkoon.

Vajaan tunnin kohdalla Rantanen pääsi ampumaan vaparista rangaistusalueen rajan tuntumasta tulisesti kohti TPS-maalia, mutta TPS:n sveitsiläisvahti Rafael Zbinden onnistui täpärästi torjumaan hyvän laukauksen. Zbinden torjui myöhemmin myös Juri Kinnusen boksin rajalta vetämän laukauksen sekä aivan maalin edestä Simo Roihan ampuman vedon. Pakkasen harhasyötöstä pääsi toisessa kenttäpäädyssä myös PK-35:n kolumbialaishyökkääjä Olmes Garcia tekopaikkaan, mutta Jere Koponen TPS:n maalissa onnistui tilanteen torjumaan.

Kauden viidennen maalinsa tehnyt Roiha pääsi vielä laukomaan pilkusta lisäajalla loppulukemat 2-0:een. Pilkku aiheutui Kinnusen keskitettyä pallon Roihalle, jonka Pauli Kuusijärvi työnsi selästä maalinedustalla nurin.


KPV:lle Pohjanmaan derbyn herruus Jaroa vastaan täpärästi


Christian Sundin luotsaama, Ykkösessä seitsemäntenä oleva KPV on kerännyt kahdeksasta ottelusta 11 pistettä yhteismaalein 8-12. Vain kerran neljästä viime pelistään hävinnyt ja niissä kaksi voittoa ja yhden tasurin ottaneet kokkolalaiset kaatoivat Pohjanmaan derbyssä Jaron 1-0 Kokkolan Keskuskentällä viime viikon perjantaina.

Kolme peliä voittaneiden, kahdesti tasuriin jääneiden ja kolme tappiota kärsineiden vihreäpaitojen voittomaalin iski boksin rajalta ottelun lisäajalla vaihdosta kentälle toisella jaksolla kirmannut Sampo Rintala, jonka tarkka sijoitus painui aivan oikean tolpan juureen maalin sisäpuolelle. Muutamia minuutteja aikaisemmin Sebastian Mannströmin kulman jälkitilanteesta oli Samuel Uusitalo jo onnistua maalinteossa, mutta lähellä piti tilanteita ei tunnetusti lasketa.
Tasurin ja/tai vierasvoiton vainua ilmassa


Kauden kolmesta kotipelistään MP:n (2-0) kahdella pilkkumaalilla kaatanut sekä sarjanousijoista PEPO:lle (1-2) hävinnyt ja PIF:iä (2-2) vastaan tasurin pelannut PK-35 ei ole esittänyt sellaisia otteita, että sen kuuluisi lähteä KPV:ta vastaan selkeinä suosikkeina otteluun. Kokkolalaiset ovat kaataneet vieraissa sarjanousijoista PIF:n (2-1) sekä pelanneet tasurit PEPO:a (1-1) ja JäPSiä (0-0) vastaan.

Fyysisesti kaksikosta vahvempaa KPV:ta rasittaa pitkä, lähes 500 kilometrin ajomatka Kokkolasta Helsinkiin, mutta muut näkökohdat huomioiden tasuri ja/tai vierasvoitto (X2) vaikuttaisivat parhaimmilta pelimerkeiltä tähän otteluun.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: X2 @1.68

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.68

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.66

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.64

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.63

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.6

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä