Miesten Ykkönen: TPS - PEPO

Miesten Ykkönen | TPS - PEPO | 21.5.2022 | 17.00
Kohde sulkeutuu: 21.05.2022 17:00
Jos perustaa Turun Palloseuran alkukauden arviointinsa pelkkiin keskustelupalstoihin, voisi kuvitella joukkueen olevan viimeisellä sijalla miesten Ykkösessä.

Totuus on kuitenkin se, että TPS johtaa sarjaa. Toki laskennallisesti Gnistan on edellä maalierolla, kun molemmat ryhmät ovat keränneet keskimäärin kaksi pistettä per ottelu.

Lappeenrantalaista jalkapallohistoriaa omalta osaltaan tekevä PEPO on puolestaan joutunut kokemaan Ykkösen kujeet. Kolme ensimmäistä ottelua päättyivät tappioon, kunnes irtosi takuulla helpottava vierasvoitto PK-35:stä.

TPS:n pelaaminen on ollut Jonatan Johanssonin päävalmentajakaudella tietyllä tavalla selkeää. Se on ollut ongelmissa varsinkin kotikentällä, kun vastustaja on vetäytynyt syvälle omalle kenttäpuoliskolle.

Mikäli Kasper Hämäläinen jatkaa sivussa, saattavat maalintekopaikkojen luomisen ongelmat olla jälleen edessä. Kun myöskään PEPO ei ole ollut alkukaudella mikään kliininen viimeistelijä, on vähämaalisuudesta hyvä lähteä liikkeelle.Tuloksellisesti TPS:n alkukausi Ykkösessä on siis ollut riittävän hyvä. Kahden pisteen ottelukohtainen keskiarvo riittää niin sanotusti heittämällä kolmen parhaan joukkoon eli vähintään tyrkylle Veikkausliigan karsintoihin.

Joukkue on lisäksi kohdannut kärkipäähän povatuista EIF:n ja KTP:n. Alun otteluohjelma ei ole ollut helpoin, jos ei vaikeinkaan.

Huolta joukkueen kannattajissa aiheuttavat viimeisimmät peliesitykset. Koville ottaa sekin, että Suomi-futiksen menestyjänä pidetty Palloseura hävisi kotikentällään Pargas IF:lle. SJK Akatemiasta TPS haki sunnuntaina vierasvoiton, mutta totuuden nimessä Akatemia oli monessa asiassa pelillisesti parempi joukkue.Kuten todettua, oli TPS:llä viime kaudella isoja vaikeuksia lauantaina edessä olevan kaltaisissa kotiotteluissa. Veritas Stadionilta hakivat kolme sarjapistettä niin Klubi 04 kuin Jippokin - molemmat putosivat kauden päätteeksi Kakkoseen.

Saadaanko palloja Roihalle asti?


Nyt Palloseurassa on Simo Roihan kaltainen kärkipelaaja, jolla pitäisi olla edellytyksiä viimeistellä myös sumppupuolustusta vastaan. Ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua se, että miten palloja saadaan toimitettua Roihalle asti. Hämäläisen puuttuessa pelintekotaitoa ei ole erityisen paljon.

PEPO oli kolmessa ensimmäisessä ottelussa yhtäältä epäonninen, toisaalta toki itse lopulta saamaton maalintekopaikoissa. Kausi alkoi KTP:n vieraana 0-1-tappiolla pelissä, joka oli tapahtumiltaan tasainen.

Karu ottelu Komeettoja vastaan


EIF:n vieraana lappeenrantalaisryhmä teki tappion niin sanotusti itse. Se pääsi alussa johtoon, ja kaiken lisäksi EIF ajautui punaisen kortin seurauksena miesalivoimalle. Silti Tammisaaren keskuskentällä nähtiin lopulta 2-1-kotivoitto.Jaro oli Lappeenrannan varakentällä maalipaikoissaan kliininen: loppulukemat 0-3. Surkeutta lisäsi se, että PEPO oli niitä harvoja Suomen cupin joukkueita, joka hävisi alemman sarjatason vastustajalle. Kakkosen Komeettojen 1-0-voitosta jäi muistikuvaksi tuloksen lisäksi Komeetta-kannattajien säntääminen kentälle ottelun jälkeen.

Komeettoja vastaankin tuli esille PEPO:n hyökkäyspelin ongelmat. Tekopaikkoja oli vaikka millä mitalla.

Vierasvoitto PK-35:stä oli henkisesti takuulla iso asia. Pelitaukoa tulee ennen Turun vierailua varsin paljon, sillä MP-kotiottelu siirrettiin Kimpisen kentän huonon kunnon vuoksi.


TPS:n painajaisskenaariossa tämä ottelu tulee päättymään PEPO:n loppuhetkien maalilla 0-1. Todennäköisempää on tietysti vähämaalinen kotivoitto, mutta maalinteko-orgioita lauantaina tuskin nähdään.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @2.25

Osuma
Betfair - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.18

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.15

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä