Yleisurheilun EM, naisten korkeus

Yleisurheilun EM, naisten korkeus | 21.8.2022 | 20.05
Kohde sulkeutuu: 21.08.2022 20:05
Naisten korkeushypyssä ei tarvitse hakea kaukaa skenaariota, jossa kurjassa tilanteessa olevan Ukrainan hyppääjät vievät kolmoisvoiton. Yaroslava Mahuchikh, Iryna Herashchenko & Yuliya Levchenko lukeutuvat joko selkeisiin voittajasuosikkeihin tai vahvoihin mitaliehdokkaisiin. Ykkösnimi Mahuchikhin haastajina ja sitä kautta muina mitaliehdokkaina ovat lähinnä Elena Vallortigara & Angelina Topic.

Mahuchikh on hallinnut näihin hyppääjiin ja lähes kaikkiin muihinkin verrattuna lähes koko kautta. Hän voitti hallimaailmanmestaruuden, ja Eugenen MM-kisoissa edelle ylsi vain hurmosmaisesti suoriutunut Eleanor Patterson. Hän ei australialaisena EM-kisaan osallistu.

Mahuchikhin perustaso on joitakin senttejä kaikkien muiden yläpuolella, joten asetelmat ovat hänelle erittäin vahvat.Eurooppalaishyppääjien osalta Mahuchikh on siis hallinnut koko kautta. MM-hallikulta tuli tuloksella 202, ja kaikkiaan vähintään kahden metrin ylityksiä on tapahtunut viisi.

Muilla kaksimetriset ovat olleet harvassa ja itse asiassa Eugenea lukuun ottamatta ainutlaatuisia. Ulkoratojen MM-ksoissa nähtiin tasokas tapahtuma, kun 202 ylittäneiden Pattersonin & Mahuchikhin lisäksi himoitun kahden metrin rajan ylittivät Vallortigara & Herashchenko. Vallortigara päätyi paremman pöytäkirjan turvin pronssille jättäen Herashchenkon neljänneksi.

Ei täydellistä, mutta tappiot ovat vähissä


Toki myöskään Mahuchikhin kausi ei ole ollut täydellinen. MM-hopealle jäämisen lisäksi hän sijoittui vasta viidenneksi Tukholman Timanttiliigassa tuloksella 189. Lisäksi hän ei voittanut pari viikkoa sitten viikkoa sitten Puolassa pidettyä kilpailua, ja tuloskin oli heikohko, 192.

Tässä kohdassa kannattaa kuitenkin vetää jarruja päälle. Tulostaso oli kyseisessä kilpailussa kauttaaltaan heikko, kun Heraschenko ja Vallortigara jäivät 188:aan, Levchenko vain 184:ään. Voiton vei uzbekistanilainen Safina Sadullayeva, jota ei EM-kisoissa nähdä.

Niinpä Mahuchikhin tappiot EM-osallistujille ovat vähissä sekä viime että etenkin tällä kaudella. Aiemmilta meriiteiltään varteenotettava menestyjä olisi myös Levchenko, mutta hän ei ole tällä kaudella yltänyt parempaan tulokseen kuin 195.Münchenin EM-kisojen karsinta ei ollut helppo juuri kenellekään hyppääjälle. Vain neljä naista pystyivät puhtaaseen peliin eli suorittamaan karsinnan ilman pudotuksia. Näin siitäkin huolimatta, että karsinnassa mentiin vain korkeuteen 187 asti.

Pudotuksia suosikeilleSuosikeista pudotus tuli sekä Mahuchikhille, Herashchenkolle että Vallortigaralle. Levchenko oli suurissa vaikeuksissa, kun sekä 183 että 187 ylittyivät vasta kolmannella hypyllä.


Kokonaisuutena Mahuchikh on ollut siinä määrin hallitseva, että hän nousee 20-vuotiaana vähitellen lähemmäs korkeushyppyhistorian suurnimiä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yaroslava Mahuchikh voittaa kilpailun @1.3

Osuma
Mr Play - Lue arvostelu

1.3

Mr Play - uudelle sivustolle 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.3

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet Dukes - Lue arvostelu

1.25

Bet Dukes - Tutustu uutuussivustoon ja ota bonus haltuun!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä