NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 02:00 | 28.11.2021
Kohde sulkeutuu: 28.11.2021 02:00
Pittsburgh Penguins liitää viiden ottelun voittoputkessa, ja saa yön ottelussa vastaansa Montreal Canadiensin. Canadiens on päästänyt NHL:ssä eniten maaleja, jonka kautta lähdemmekin ruotimaan tämän päivän pelaajavetoa otteluun.

Penguins voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen maalein 6-0. Laajuutta joukkueesta löytyy rutkasti, mutta etenkin ykköskentällä kulkee. Jake Guentzel on huimassa vedossa, ja pisteputki on venynyt jo 8 ottelun mittaiseksi.
Pingviinit viiden ottelun voittoputkessa


Pittsburgh Penguins on löytänyt hyvän pelillisen vireen pienen suvantovaiheen jälkeen. Joukkue on viimein tervehtynyt ja saanut pelata edelliset ottelut ilman kokoonpanojen vaihtelua. Sen lisäksi maalivahti Tristan Jarry on äitynyt huippuvireeseen torjuen viimeisestä viidestä ottelusta kolme nollapeliä. Jarry kipuaa hyvää tahtia kohti torjuntatilastojen kärkeä.

Ykköskenttä on luutinut hyökkäyspaikkoja jatkuvalla syötöllä, ja usein luonutkin parhaat maalipaikat ottelussa. Sidney Crosby palaa hiljalleen omalle tasolleen, vaikka kahdeksaan otteluun onkin kertynyt ainoastaan pisteet 1+2.

Voittoputki saanee oletettavasti jatkoa tänään, kun astetta heikompi rosteri astuu vastaan. Montreal Canadiens löytyy itäisen konferenssin viimeisiltä sijoilta, heidän kerättyään vain 12 pistettä 22 ottelusta. Canadiens on päästänyt näissä yhteensä 80 maalia, eli keskimääräisesti vähän alle 4 osumaa per ottelu. Tänään saanee tehdä myös kovasti töitä puolustussuuntaan, koska Penguins on yksi NHL:n aktiivisimmista joukkueista toimittamaan kiekkoa maalia kohti.

Jake Guentzelin pisteputki venyy


Pittsburgh Penguinsin tehokkain pelaaja on ykkösketjun vasen laitahyökkääjä Jake Guentzel. Guentzel on tehnyt 19 pelaamassaan ottelussa tehopisteet 8+9=17. Crosbyn paluun myötä Jake on saanut itsestään hieman enemmän irti, ja maalihanatkin aukesivat kunnolla miehen mätettyä 5 peräkkäisessä pelissä osuman.

Guentzel on kerännyt pisteitä tällä hetkellä 8:sta peräkkäisestä ottelusta ja pisteputki on tällä hetkellä NHL:n pisin, Colorado Avalanchen Nazem Kadrin 10 ottelun mittaisen putken katkettua viime yönä.

Bookkerit tarjoavat Jaskan pisteestä otteluun mainioita kertoimia aina 1,60 asti. Guentzelin todellinen kerroin pitäisi olla varmasti 1,30-1,40 luokkaa, mutta miehen yleistä tasoa ja nykyvirettä ei ole tällä kertaa kauheasti kertoimissa painotettu. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Canadiensia vastaan poiki Guentzelille tehopisteet 1+1. Tällä kertoimella Jaken pistettä kelpaa kokeilla myös tässä ottelussa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tekee pisteen ottelussa (+JA): Jake Guentzel @1.6

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.6

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.55

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.55

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan