Mestarien Liiga: Young Boys - Atalanta

Mestarien Liiga | Young Boys - Atalanta | 22.00 23.11.2021
Kohde sulkeutuu: 23.11.2021 22:00
Atalantan peli alkaa kulkea ja sen saa tuntea nahoissaan altaan syvässä päässä uiskenteleva sveitsiläinen Young Boys. F-lohkon viimeisellä sijalla taapertava Young Boys toivottaa tervetulleeksi Atalantan vierailemaan Mestarien Liigan lohkovaiheen viidennellä kierroksella. Kotijoukkue on saanut kerättyä kasaan ainoastaan kolme pistettä. Silti mahdollisuus päästä jatkoon on olemassa, vaikkakin se vaatii jo apuja muiltakin joukkueilta. Atalantalla puolestaan on viisi pistettä plakkarissa jatkoon pääsyn avaimet omissa käsissään.
Sveitsiläisillä kova urakka edessä


Young Boys on tällä hetkellä hieman heikossa lyönnissä. Kaikki sarjat mukaanlukien, sillä on vain yksi voitto taskussaan edellisistä seitsemästä ottelusta. Mestarien liigan lohkossaan se on pystynyt kaatamaan ainoastaan Manchester Unitedin Aaron Wan-Bissakan saaman punaisen kortin avustuksella. Tuota tilannetta ennen ManU johti ottelua 0-1 Cristiano Ronaldon maalilla. Young Boys tuli kuitenkin ohitse saalistaen toistaiseksi ainoat pisteensä lukemin 2-1. Tämän jälkeen meno hyytynyt ja kotimaansa sarjassakin on ollut tulosten valossa melko tahmeaa.

Tasoitusta illan vieraille joudutaan antamaan pelillisien esitysten lisäksi myöskin kokoonpanon osalta. Muonavahvuudessa on suuria puutteita, sillä David von Ballmoos, Cedric Zesiger, Mohamed Camara, Fabian Lustenberger, Jean-Pierre Nsame, Elia Meschack ja Christian Fassnacht ovat poissa erinäisten vaivojen vuoksi. Suurin osa näistä on täydet minuutit pelaavia herroja, joten korvaavia pelaajia vaikea kaivella näin mittavien poissaolojen ollessa kyseessä. Helpolla kotijoukkue tuskin pisteistä luopuu mutta nyt taitaa olla hieman liian suuri haaste edessä.Kuuntele myös Vinkkicastin vedonlyöntitärpit ja ennakot tämän viikon Mestarien liiga kierrokselle:Atalanta selkeästi paremmista lähtökohdista illan kamppailuun


Kirvelevän tasoitusmaalin myötä edellisessä Mestarien liigan ottelussaan Manchester Unitedia vastaan Atalanta menetti tärkeitä pisteitä. Lisäajalla Cristiano Ronaldon maalilla tasuriin hyytynyt joukkue onkin tilanteessa, jossa jatkopaikka lepää täysin omissa käsissä. Uskoa omaan tekemiseen luo varmasti kohtalaisen hyvin sujunut kausi Serie A:ssa. Neljäntenä kotimaansa sarjataulukossa majaileva illan vierasjoukkue kaatoi lauantaina kotonaan Spezian latoen pallon pussiin peräti viisi kertaa ottelun päättyessä Atalantan voittoon jääkiekko lukemin 5-2. Kymmenestä edellisestä ottelustaan ainoastaan kaksi on päättynyt tappioon ja nuokin tappiot tulivat Manchester Unitedia ja AC Milania vastaan, joten huonoille porukoille ei tappiot ole tulleet.

Ainoastaan yhden vieraspelin tällä kaudella hävinnyt Atalanta pääsee illan koitokseen hyvällä rosterilla, sillä poissa ovat ainoastaan Robin Gosens, Hans Hateboer, sekä Matteo Lovato.Helpolla ei Atalanta tule tänään voittoaan saamaan mutta laajemman pelaajamateriaalin ja paremman vireen siivittämänä se tulee suurella todennäköisyydellä hakemaan Bernistä täydet kolme pistettä. Voitolla joukkue on jo askeleen lähempänä Mestarien liigan pudotuspelejä.

Pelivalintamme:

1X2: Atalanta @1.85

Betinia - Lue arvostelu

1.85

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

1.85

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.8

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.79

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan