International Championship: Yuan Sijun - Gerard Greene

Julkaistu: 13.06.2019 20:56


International Championship: Yuan Sijun - Gerard Greene
International Championship | Yuan Sijun - Gerard Greene | 16:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Yuan Sijun on yksi mielenkiintoisimmista, ellei mielenkiintoisin tulevaisuuden kiinalaispeluri. Ei olisi mikään yllätys, vaikka mies löisi jo tällä kaudella isosti läpi Main Tourilla. Viime kausi oli hieno läpimurto, mihin mahtui muun muassa Gibraltar Openin välieräpaikka sekä puolivälieräpaikat China Championshipissa sekä World Grand Prix’ssa.

Isoja voittoja tuli tilille useampia, kun kauden aikana kiinalaispeluri kaatoi muun muassa John Higginsin, Mark Williamsin, Stephen Maguiren, Kyren Wilsonin, Ding Junhuin ja Mark Allenin. Myös tämä kausi alkoi komeasti 4-2 -voitolla Noppon Saengkhamista. Neljään voittofreimiin Yuan iski tilastobreikit 56, 55 ja 136.

Gerard Greene aloitti myös kautensa voitokkaasti kaatamalla John Astleyn 4-2. Kokeneempi pelaaja ei ole kuitenkaan lähellä Yuanin tasolla pussituspelissä. Myös taktisella puolella Yuan on kehittynyt hurjasti viime aikoina ja lähtee selkeänä suosikkina otteluun.

Yuan saattaa hyvin nostaa itsensä tällä kaudella todella korkealle rankingissa. Kertoimet nuorelle kiinalaiselle ovat olleet edelleen liian korkeita heikompia vastuksia vastaan ja tasoituksellakin kiinalaista kehtaa ehdottomasti pelata.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Yuan Sijun -2,5 @2.12

Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan