International Championships: Yuan Sijun - Shaun Murphy

Julkaistu: 02.08.2019 22:55


International Championships: Yuan Sijun - Shaun Murphy
International Championships | Yuan Sijun - Shaun Murphy | 09:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Molempien kausi on alkanut ailahdellen. Yuan otti kolme mukavaa voittoa Noppon Saengkhamista, Gerald Greenestä ja Ricky Waldenista, mutta hävisi Riga Mastersin toisella kierroksella Li Hangille 4-3.

Shaun Murphy sen sijaan hävisi Riga Mastersin karsinnoissa Zhang Andalle 4-3 ja voitti IC:n karsinnoissa Riley Parsonsin 6-4. Murphy ei millään tapaa vakuuttanut kummassakaan ottelussaan ja Yuan vastaavasti ailahteli myös omissa otteluissaan.

Yuan on äärimmäisen lahjakas nuori pelaaja, mutta tasaisuutta otteista uupuu. Samoja ongelmia on ollut myös huomattavasti kokeneemmalla Murphylla. Englantilaisen pelissä on ollut paljon ongelmia ja mies on ailahdellut otteluissaan.

Miehet ovat kohdanneet kerran aiemmin urallaan. Tuolloin Yuan vei tiukan taistelun freimein 5-4 ja samankaltainen hyvin tasainen ottelu on myös nyt odotettavissa. Kun molempien pelissä saattaa olla hakemista, ei pitkä ottelu olisi yllätys ja peleihin kelpaakin overit mukavasti.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Yli 9,5 freimiä @1.94

Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.94

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan