Eurooppa-liiga: Zenit - FC Kööpenhamina

Julkaistu: 29.11.2018 18:12


Eurooppa-liiga: Zenit - FC Kööpenhamina
Eurooppa-liiga | Zenit - FC Kööpenhamina | 19:55
Eurooppa-liigassa lohko C:ssä nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun venäläinen Zenit Petersburg saa vastaansa, tanskalaisen FC Kööpenhaminan. Kahden pelaamattoman kierroksen jälkeen tilanne on kutkuttava, kun Zenit johtaa lohkoa kahdeksalla pisteellä ja Kööpenhamina on lohkossa kolmantena kahden pisteen päässä tsekkiläisestä Slavia Prahasta.

Kööpenhamina ja Stale Solbakken lähtee otteluun kovan paineen alla, kun joukkueen on revittävä illan ottelusta pisteitä jos joukkue mielii jatkopeleihin. Tehtävä ei ole millään tapaa helppo, sillä pietarilaisten viimeisin tappio Saint-Peterburg Stadiumilla on 18 ottelun takaa, huhtikuulta 2018.

Kotijoukkue pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, kun avauksen pelaajista sivussa on ainoastaan portugalilainen toppari Neto. Hyökkäys vastuussa tämän illan ottelussa on tutusti Dzyuba sekä Driussi. Keskikentällä avannee Mak, Erokhin, Paredes, Marchisio sekä Kuzyayev. Puolustuslinjassa mahdollisesti Nabiullin, Ivanovic, Mammana.

Kotijoukkue on vierailijoita laadukkaampi joukkue, pietarilaisten fanien tuomatuki sekä vierailijoiden ollessa pakkovoiton edessä, tulee se avaamaan Zenitille useita vastahyökkäyksien paikkoja, joista kovavireiset pietarilaiset rokottaa varmasti isolla kädellä. Kotivoittoon kelpaa mainiosti 1.80 tarjottu kerroin, mutta allekirjoittanut nappasi lapulle myös kotijoukkueen vähintään kahden maalin voiton 3.30 kertoimella.

Pelivalintamme:

Zenit Petersburg @1.80

Unibet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.77

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan