Eurooppa Liiga: Zenit - RB Leipzig | Zenit on kova kotonaan!

Julkaistu: 15.03.2018 00:19


Eurooppa Liiga: Zenit - RB Leipzig | Zenit on kova kotonaan!
Eurooppa Liiga | Zenit - RB Leipzig | 20.00
LeoVegas LeoVegas
Zenit lähtee hyvästä asemasta toiseen osaotteluun, kun Leipzig saapuu sen kotikentälle vieraaksi. Zenit oli hieman alakynnessä ensimmäisessä ottelussa, mutta sai iskettyä tärkeän vierasmaalin aivan ennen ottelun loppua. Zenit on ollut Eurooppa Liigassa todella kova kotikentällä. Se ei ole kertaakaan hävinnyt kotonaan Eurooppa Liigassa tämän kauden aikana. Zenit iskee paljon maaleja kotonaan ja niitä tarvitaan myös tänään, jos jatkopaikka kiinnostaa.

Katso myös 100% talletusbonus!
Betser antaa uusille asiakkaille 5€ ilmaista rahaa + 100% bonuksen aina 100€ asti! Talleta siis 100€ ja saat pelirahaa 200€ käytettäväksi.

Zenit sai jo ensimmäisessä osassa viisi kulmaa vaikka joukkue oli hieman alakynnessä. Kotonaan Zenit on usein vahvempi osapuoli ja nyt tarvitaan vähintään yksi maali, joten uskomme Zenitin painostuksen tuovan myös kulmapotkuja. Betser antaa tähän kohteeseen oikein pelattavaa kerrointa ja se kannattaa poimia peleihin mukaan.

Leipzig hallitsi ensimmäistä osaa ja hetken näytti jo siltä, että Zenit olisi ulkona tästä otteluparista. Leipzig oli myös Napolia vastaan ensimmäisessä ottelussa vahva, mutta toisessa osassa tilanne kääntyi toisinpäin. Leipzig ei ole ollut erityisen vahva vierasjoukkue Bundesliigassa tällä kaudella. Leipzig jäi juuri Stuttgartia vastaan 0-0 tasapeliin sunnuntaina. Timo Werner on jälleen isossa roolissa ja maaleja odotetaan.

Leipzig alkaa olemaan tilanteessa, jossa sen täytyy päättää keskittyykö se Eurooppa Liigan voittoon vai taisteluun pääsystä neljän parhaan joukkoon Bundesliigassa. Leipzigilla on tulossa todella tärkeä viikonloppuna todella tärkeä ottelu Bayernia vastaan ja se varmasti vaikuttaa Leipzigin pelaamiseen tänään. Uskomme, että Zenit onnistuu iskemään maaleja kotikentällään ja ehkä jopa kääntämään koko otteluparin.
Katso myös: Voita liput jalkapallon MM-finaaliin!!

Veikkausbonukset.com ja Comeon.com järjestävät kilpailun, minkä palkinto on kaunein mahdollinen. Osallistu helposti tästä & voita kaksi lippua Jalkapallon MM-finaaliin parhailta paikoilta (Cat1).

Kilpailu on vain Veikkausbonukset.comin lukijoille. Näin ollen et taistele montaa pelaajaa vastaan, vaan voitonmahdollisuutesi ovat varsin suuret! Voit lukea lisää jalkapallon MM-finaalin lipuista kilpailusivulta.

Jalkapallon MM-finaali voita liput tästä

Pelivalintamme:

Zenit yli 1.5 @2.32

Mr Green - Lue arvostelu

2.32

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.32

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.29

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.29

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.26

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.25

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan