Snooker MM: Zhou Yuelong - Robin Hull - Pitkä ja tasainen ottelu tiedossa?

Julkaistu: 10.04.2019 12:18


Snooker MM: Zhou Yuelong - Robin Hull - Pitkä ja tasainen ottelu tiedossa?
Snooker MM | Zhou Yuelong - Robin Hull | 12:00
NordicBet NordicBet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin MM-kisojen ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin MM-karsinnat käynnistyivät keskiviikkona ensimmäisen kierroksen otteluilla. Suomen Robin Hull aloittaa urakkansa torstaina Kiinan Zhou Yuelongia vastaan. Ottelun ensimmäinen sessio pelataan kello 12:00 alkaen ja toinen illalla kello 21:00. Kuten aina MM-karsinnoissa, ottelu pelataan paras 19:stä järjestelmällä, eli otteluvoittoon vaaditaan 10 freimivoittoa.

Hullin kausi on ollut äärimmäisen hankala. Sairastelut ovat sekoittaneet pelaamista ja koko kaudella Hull on napannut alle kymmenen voittoa. Sheffield ja MM-karsinnat ovat kuitenkin aina sopineet hyvin Hullille, joka on pitkissä kevään otteluissa pystynyt venymään.

Myös Zhou on sopinut Hullille vastustajana todella hyvin. Kaksikko on kohdannut kaksi kertaa aiemmin, joista Hull on voittanut molemmat ottelut selkein lukemin 4-1 ja 6-2.

Kiinalaispelurin kausi on ollut myös hyvin hankala, mutta joukkoon mahtuu myös komeita voittoja muun muassa Barry Hawkinsista (4-3), Stephen Maguiresta (4-3) ja Mark Williamsista (4-3). Tämä kertookin paljon kiinalaispelurin tasosta: hän voi voittaa kenet tahansa tourilla, mutta tasaisuutta ei otteisiin löydy.

Zhou on ottelun selkeä ennakkosuosikki. Kiinalainen kuitenkin ailahtelee pahasti, aivan kuten Suomen Hull. Ottelusta voikin odottaa ainakin alkuun tasaista, missä molemmat keräävät freimejä alleen. Ratkaisut nähdään todennäköisesti vasta iltasessiossa.

Voittoon asti Hull tuskin yltää, mutta ei sekään mikään superyllätys olisi. Kiinalainen osaa lyödä palloja ohi aivan yhtä hyvin kuin Hull. Vetojen kannalta maistuvin kohde on suomalaiselle tarjottu tasoitusveto +3,5, missä Robin Hullin tulee siis voittaa ottelussa vähintään seitsemän freimiä, jotta vetosi osuu.

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Robin Hull +3,5 @2.11

Coolbet - Lue arvostelu

2.11

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan