CHL: Zürich - Kärpät

Julkaistu: 06.11.2018 15:01


CHL: Zürich - Kärpät
CHL | Zürich - Kärpät | 20:45
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Nordicbet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Nordicbetin sivustolle suoraan tästä.

Kärpät voitti ylivoimaisesti oman CHL:n alkulohkonsa ja kohtaa nyt playoffien ensimmäisellä kierroksella A-lohkon toiseksi sijoittuneen Zürichin. Kärpät voitti suoraan varsinaisella peliajalla neljä ottelua kuudesta alkulohkossaan ja vei ykkössijan viiden pisteen erolla toiseksi sijottuneeseen Roueniin.

Kärppien ottelut oli hyvin runsasmaalisia, kun joukkueen otteluissa tehtiin keskiarvolta 6,7 maalia. Kärpät itse teki 6 ottelussa hurjat 27 maalia, joka on lähes kaksi kertaa enemmän kuin toiseksi tullut Rouen. Myös kotimaisessa liigassa Kärpät on ollut suvereeni ja pitää hallussaan kärkipaikkaa. Kärpät on Liigassa ykkösenä seitsemän pisteen erolla toisena olevaan TPS:ään. Kärpät on kaikissa sarjoissa voittanut viimeisissä 18 ottelussa jokaisen ottelun paitsi yhden.

Zürich on Sveitsin pääsarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä ja tulee tähän otteluun kahden tappion jälkeen. Maalinteko on ollut joukkueelle vaikeata ja 12 joukkueen joukosta Zürich on tehnyt kolmanneksi vähiten maaleja Sveitsin sarjassa. CHL:n alkulohkossa joukkue oli kuitenkin hyvä, vaikka lohko ei ollut helpoimmasta päästä. Zürich päätyi lohkon toiseksi tasapisteissä Frölundan kanssa. Zürich oli valtavan hyvässä vireessä aiemmin kaudella, mutta varsinkin lokakuu on ollut joukkueelle hyvin vaikea. Seitsemästä viime ottelusta vain kaksi on päättynyt voittoon.

Erikoistilannepelaamisella on jälleen korostunut merkitys kun pelataan playoffeja. Kärpät on varsinkin alivoimalla ollut todella hyvä Liigassa ja myös CHL:ssä. Zürich taasen varsinkin CHL:ssä on ollut kohtuullisen heikko alivoimalla. Tässä voi olla ratkaiseva asia Kärppien eduksi. Kotietu on sveitsiläisillä ja kotiyleisö antaa varmasti suuren tuen joukkueelleensa ja Kärpillä ei ole helppo ottelu tiedossa. Kärppien yleinen pelivoima ja viretila on kuitenkin tällä hetkellä sen verran luja, että uskomme heidän nappaavan heti ensimmäisestä osaottelusta tiukan voiton.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Kärpät ML @1.76

Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.76

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.76

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.74

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.74

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.74

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan