Ravivihjeet

Ravivihjeet jokaiselle viikolle löydät tältä sivulta. Mukana Toto76- ja Totot65- sekä tuottavat H2H-vihjeet viikon ravitapahtumiin.
Toto-vihjeet painottuvat lauantain Toto76- ja keskiviikon Toto65 -kierroksille. Nostamme vihjeet Veikkauksen T76- ja T65-peleihin, sekä tarjoamme myös H2H-kohteisiin totovihjeet parhailla kertoimilla parhailta vedonlyöntisivustoilta.
1. Unibet

Bonus

100€/100% + 10€ ilmaisveto

Kierrätys

4x

Koodi

Et tarvitse

Lue arvostelu Lunasta bonus
1. Betfair

Bonus

100% / 100€

Kierrätys

3x (T+B)

Koodi

ZSKABW

Lue arvostelu Lunasta bonus
1. Mr Green

Bonus

200€ voitontehostus

Kierrätys

Ei kierrätystä!

Koodi

Et tarvitse

Lue arvostelu Lunasta bonus

Toto-vihjeet: Päivän ravivihjeet


Tarjoamme päivän ravivihjeet aina vähintään keskiviikon (Toto65) ja lauantain (Toto76) kierrokselle. Lisäksi nostamme totovihjeet silloin tällöin esiin myös muilta päiviltä.

Lisää vihjeitä
Hyödynnä ravivihjeet ja NordicBet bonus!

Toto76 vihjeet


Toto76-kierros pelataan aina lauantaisin ja lisäksi joinakin erikoispäivinä, kuten esimerkiksi pyhäpäivän raveissa sekä suurissa ravitapahtumissa, kuten Kuninkuusravit ja Elitloppet. Löydät sivustoltamme perustellut Toto76-vihjeet lähes jokaisen viikon kierrokselle.
VB tarjoaa ravivihjeet kesäisin ja talvisinSuosittelemme pelaamaan Toto76-rivit aina T7-merkillä, eli Veikkauksen uudessa pelipalvelussa valitsemalla “Voitto ainoastaan kun 7 oikein” -ruksi. Tällöin et voita, mikäli rivissäsi on kuusi, mutta vastaavasti saat 7-oikein voitot tuplasummana.

Pitkässä juoksussa tämä on järkevämpi pelitapa. Toki, mikäli olet pienellä rahalla pelaava hupipelaaja kannattaa ehkä jättää tämä kohta huomioimatta, sillä 6-oikein tuloskin saattaa pienellä rivillä tuoda ihan mukavat voitot ja riittää ainakin jännitystä pidempään, vaikka yksi lähtö menisi väärin.

Toto65 vihjeet


Toto65-kierros pelataan joka keskiviikko Vermon raviradalla. Tarjoamme Vermoon Toto65-vihjeitä lähes jokaiselle viikon kierrokselle. Vermon ravirata onkin Suomessa todellinen raviurheilun mekka, missä on historian saatossa ravattu kaikista kovimmat kisat!

Toto65 vihjeet jaetaan aina Vermon raviradan raveihin

Ravivinkit

Ravien seuraaminen on ammattivedonlyöjille kokopäivätyö. Kilpailuja on lähes vuoden jokaisena päivänä, minkä vuoksi starttien seuraaminen alkaa käydä joskus raskaaksi.

Raveja harrastavien ja vähemmän seuraavien kannattaakin panostaa tiettyihin lainalaisuuksiin, millä voit tehdä pelaamisestasi voitollisempaa. Ei kannata yrittääkään katsoa jokaista lähtöä erikseen ja analysoida hevosen kuntoa sitä kautta.

Yksinkertaiset ohjeet on helppo omaksua nopeastikin. Tauolta palaavat hevoset eivät yleensä pärjää välittömästi avauskilpailuissa, joten niiden pelaamista kannattaa välttää. Suoritusvarmat hevoset ovat usein hyviä, eli mikäli tulostaulukossa on paljon laukkamerkintöjä (x), kannattaa pelaamista myös välttää.

Mikäli raveja seuraa paikan päällä, voi myös hevosen olemukseen kiinnittää huomiota. Rennon näköiset hevoset ovat usein rauhallisia ja sitä kautta suoritusvarmempia. Mikäli hevonen nykii tai käy kuumana, on myös laukkariski lähempänä.

Raviveikkaus: Vinkit pelaamiseen

  1. Kiinnitä huomio edellisiin startteihin
  2. Älä pelaa tauolta palaavia hevosia
  3. Lue ravihjeitä ja tallikommentteja
  4. Pelaa osuvia H2H-kohteita
  5. Pelaa osuvia sijakohteita
  6. Käytä aina T7 ja T6 merkkiä
  7. Pelaa ennen kaikkea jackpot-kierroksilla
  8. Vältä ylipanostusta - pidä panoksesi maltillisena

H2H-kohteet raveissa - kannattavaa pelitoimintaa!

Nykyiset H2H-kohteet, eli head-to-head -kohteet ovat nostaneet suosiotaan netissä. Tässä vedonlyöntimuodossa yksinkertaisesti lyöt vetoa siitä, kumpi kahdesta hevosesta sijoittuu lähdössä paremmin.

Hyviä H2H-kohteita on nykyään tarjolla useilla vedonlyöntisivustoilla ja myös Veikkaus on ottanut ne mukaan pitkävetokohteisiin. Netin vedonlyöntisivustoilta saat uutena pelaajana myös bonuksia, millä voit lähteä pelaamaan hevospelien H2H-kohteita!

Katso parhaat vedonlyöntibonukset 2019!