Ravit: Åby - Lähtö 6

18.01.2023 | 21.30
RAVIT | ÅBY - LÄHTÖ 6

Kohde sulkeutuu: 18.01.2023 21:30


Keskiviikon Toto86 kierroksen avaa hieno tasoinen lämminveristen ryhmäajo 2140m matkalla. Lähtö on samalla Åbyn ravien lähtö 6. Åbyn lähdöistä kannattaa muistaa loppusuoralla olevat kaksi sisäradan ohituskaistaa.

Toto86 pelin peliaika loppuu n. 21.30 ja päävoitto on jopa 700 000€

Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2140m

1.Uncle Töll
2.FromHeaven Idzarda
3.Unique Creation
4.Tournado Dream
5.Romero
6.Ribaude
7.Special Major
8.PoissaSuomalainen Unique Creation suosikkina matkaan


Suosikkina matkaan starttaa Suomessa kahtena viime kautena läpimurtonsa tehnyt 3 Unique Creation. Kaksi starttia nyt Ruotsista Johan Unterstainerin tallista tehnyt ruuna nappasi viimeksi voiton juostuaan koko matkan johtavan ulkopuolella. 7-vuotias menijä kilpaili Suomesta Tapio Perttusen käsistä jo hienosti, eikä meno viime startin perusteella ole uudesta tallistakaan ainakaan huonontunut. Tasaisella avaajalla ajetaan vauhdin rauhoittuessa eteenpäin ja viime juoksun perusteella ruunan luulisi saavan tässä jo vastustajilta kunnioitusta, joten uskon vahvan menijän etenevän tässä lopulta keulapaikalle.

Pahin haastaja on viimeksi suosikkia vastaan keulasta kokeillut 5 Romero. Hyvään kuntoon nousemassa oleva Conrad Lugauerin oli jo viimeksi hyvä, vaikka ei voinut loppusuoralla suosikille mitään. Hyvin avaava menijä kamppailee tässä ainakin aluksi keulapaikasta, vaikka todennäköisesti se ei sinne sovinnolla ole pääsemässä. 8-vuotiaalla ruunalla on laukkamerkit kolmessa viime startissa, mutta nämä ovat olleet vain pieniä haparointeja, eikä se ole niistä juurikaan kärsinyt.

Mika Haapakangaan tallista lähdössä starttaa 7 Special Major, joka teki viime kaudella todella hienoa jälkeä napaten kolme voitto ja tehden uuden ennätyksen 11.4a/2100m. Rahaakin 9-vuotias ori juoksi yli 52 000€. Hannu Torvisen ajokki lähtee lujaa liikkeelle ja onnistuneella juoksulla se pystyy kamppailemaan tässä toto sijasta. Pienessä lähdössä lähtöpaikalla ei ole niin suurta merkitystä kuin normaalisti.

Montessa viime aikoina kilpaillut 1 Uncle Töll menee loistavasti myös kärryt perässä kunnossa ollessaan. Andre Eklundhin valmentama ja ohjastama ruuna avaa vauhdikkaasti ja saa päättää tässä itselleen mieluisen taktiikan.

Edelleen hyvässä kunnossa oleva 2 FromHeaven Idzarda jatkaa loisto kunnossa. Viimeksi kiritila aukesi liian myöhään, eikä Per Henriksenin suojatti ehtinyt viidettä sijaa korkeammalle. Tässä 7-vuotias saa hyvän juoksun lähellä kärkeä, mistä se pystyy roikkumaan aiempaa kovemmasta lähdöstä huolimatta totoon.


Pelikohde


Lähdön todennäköisin voittaja on selvästi isoksi suosikiksikin noussut 3 Unique Creation, jonka en usko tässä ravilla pysyessään häviävän tätä lähtöä. Kunto on vain nousussa ja vastaavanakin ruuna olisi korkealla. Pelillistä mielenkiintoa siitä ei kuitenkaan juurikaan löydy.

Pelikohteeksi valitaan hyvän juoksun kärjen lähellä saavan 7 Special Major, jonka uskon nousevan tässä kolmen joukkoon. Pienessä lähdössä se on isku asemissa ja loppukirissä korkealla.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme: