Ravit: Åmål - Lähtö 10

Julkaistu: 01.06.2021 23:00

Ravit: Åmål - Lähtö 10
Ravit | Åmål - Lähtö 10 | 22.46 | 02.06.2021

Heart Of Steel kärkkikamppailussaKesäinen keskiviikko ilta ja 86 peli ratkeaa Åmålin kesäradalla. Rata on vain 800m pitkä ja loppusuora todella lyhyt, joten lopussa kiertäminen on todella vaikeaa ja keulassa juoksevat niin sanotusti kaatuvat maaliin eli pitävät todella väsyneenäkin voittoon, koska suoran alusta maaliin on todella lyhyt matka. Loppusuora on vain 105 metriä pitkä.


Ilta päättyy avoimeen lämminveristen ryhmäajoon matkana 2080m. Kisaan suosikkina lähtee viimeksi ylivoima voittoon karannut 4 Lucifer Lane. Vastus tuossa kisassa oli hyvin sopiva, mutta tyyli ja aika tekivät vaikutuksen. Nopeana avaajana saanee hyvän juoksun lähellä kärkeä. Keulasta tappio olisi pettymys sen verran hyvältä Johan A Nilssonin ajokki viime kilpailussa näytti.


Koska suosikin keulaan pääsy ei ole kirkossa kuullutettua tarjoaa se mahddollisuuksia muillekin lähdön valjakoille. Pelimielessä kiinnostavin on kautensa hyvillä esityksillä avannut Peter Unterstainerin ohjastettava ja valmennetteva 7 Heart Of Steel. Halmstadissa toissa kerralla Aetos Kronoksen voittamassa kovassa 75 lähdössä esitys oli todella hyvä. Viimeksi juoksu meni liian vaikeaksi takarivistä Kööpenhaminan pyöreällä radalla juostussa Kööpenhamina Cupissa.

Lähtöpaikka on toki ulkona, mutta 7-vuotias on osoittanut pystyvänsä tekemään matkalla myös omaa juoksuaan, joten paikkakaan ei vie mahdollisuuksia. Ruuna lähtee myös hyvin matkaan, joten vapaalla radalla viihtyvälle Hollannissa syntyneelle Heart Of Steelille käy myös paikka johtavan rinnalla. Ohjastaja on kokenut ajaja 800m radalla, joten osaa varmasti tehdä ratkaisuja oikeissa paikoissa.
Flash Håleryd keulasta parhaimmillaan!Lähtölista Åmålin lähtöön 10. Lämminveristen ryhmäajo 2080m.


1.Flash Fåleryd
2.Montdore
3.Im Your Captain
4.Lucifer Lane
5.Nobel amok
6.Poet Broline
7.Heart Of Steel
8. Poissa
9.Nadal Broline
10.High Glider
11.Rapido Va Bene


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset
1 Flash Håleryd voitti tämän kilpailun viime vuonna keulasta hallitusti. Keulasta parhaimmillaan oleva 9-vuotias avaa lujaa ja keulaan päästessään Ulf Ohlsson ajaanee siitä varmasti niin kauan kuin peli vetää. Viimeksi ruuna ei aivan pystynyt torjumaan lujaa lähtenyttä starttiraketti, mutta esitys hyvätasoisessa lähdössä oli silti hyvä.

5 Nobel Amok olisi parhaimmillaan olleessaan, jopa suosikkini voittamaan tämän kertaisen kilpailun , mutta oikein huippujuoksuista alkaa olla jo aikaa. Hyvässä kunnossa 9-vuotias kuitenkin kilpailee eikä onnistuneella reissulla sijoitus kolmen joukossa yllättäisi.

9 Nadal Broline on Elitloppet finaalisti muutaman vuoden takaa, joten luokkaa kyllä Björn Goopin ajamalla ruunalla on. 11-vuotias on kuitenki parhaat vuotensa jo nähnyt ja varsinkin kiertely ei ole enää maistunut totutusti tänä vuonna. Onnistuneella reissulla kirii loppua lujaa, mutta asetelmat voivat jäädä kärkisijoja ajatellen liian kauas.


Pelivalinta

Heart Of Steel tsemppaa kolmen joukkoon vaikka johtavan rinnalta. Maistuu jokaiseen pelimuotoon.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Heart Of Steel Top 3 @1.92

NordicBet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin bonus, talleta 25 € ja saat 75€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus ja nappaa 20€ ilmaisveto jalkapallon EM-kisoihin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan