Ravit: Axevalla - Lähtö 11

Ravit: Axevalla - Lähtö 11
Ravit | Axevalla - Lähtö 11 | 19.43 | 24.07.2021
Kohde sulkeutuu: 24.07.2021 19:43

Short In Cash palaa voittokantaan!Ruotsin lauantain 75 kierros kilpaillaan Axevallassa, missä vietetään kunnon ravikarnevaaleja sillä rata isännöi myös perjantain ja sunnuntain pääpeliä kohteita. Vihjeessä keskitytään Lauantain lähtöön 11, mikä on lämminveristen ryhmäajo 2640m matkalla.


Suosikkini lähtöön on numero 3 Short In Cash, joka kilpailee todella jäätävässä iskussa. Viimeksi Björn Goopin treenattava teki todella sitkeän juoksun kierrettyään voittaneen Cyber Lanen rinnalle, mistä oli todella tiukasti mukana voittomatsissa. Kouvolassa toissa kisassa tiukat kurvit eivät hevoselle sopineet, mutta vauhtia 7-vuotias otti todella hyvin.

Ori avaa auton takaa hyvin, mutta tuskin saa keulapaikkaa suoraan kuitenkaan haltuunsa, sillä sisältä kiihdyttävä 1 Handsome Brad avaa sen verran liukkaasti. Hyvältä lähtöpaikalta juoksun onnistuminen on varsin todennäköistä ja ulkoa kiihdyttäviltä voisi matkan aikana saada vetäviä selkiä eteensä. Kuolemapaikalta voittaminen 2640m matkalla on todella vaikeaa kaikille lähdön osallistujille. Selkäjuoksulla tämä suomalaisomisteinen ori kirii lähelle.

Pystyykö Handsome Brad pitämään keulapaikan?Lähtölista Axevallan lähtöön 11. Lämminveristen avoin ryhmäajo 2640m.


1.Handsome Brad
2.Ragazzo Da Sopra
3.Short In Cash
4.Ble Du Gers
5.Milligan's School
6.Alone
7.Shocking Superman
8.Milliondollarrhyme
9.Floris Baldwin
10.On Track Piraten
11.Velvet Gio
12.Antonio TrotTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Radalta yksi matkaan kiihdyttää Handsome Brad, joka pyrkii kynsin ja hampain pitämään muut ulkopuolellaan koko matkan ajan. Viime juoksussa Carl Johan Jepson ajoi ajokillaan kierros jäljellä johtavan rinnalle, mistä tämä Brad De Veluwen poika taisteli hyvin kolmantena maaliin. 8-vuotias on tehnyt läpi uransa varsinkin keulapaikalta sitkeitä juoksuja ja vahva menijä selvittää myös juostavan 2640m matkan.


5 Milligan's School on juoksunkulussa avain roolissa varsinkin matkavauhdin suhteen. Stefan Melanderin suojatilla on joskus jäänyt vaihde silmään varsinkin, jos heti auton takaa on starttiin satsattu. Pystyy selkäjuoksulla kirimään todella kovaa, mutta viime kertaisen epäonnisen juoksunkulun jälkeen vuorossa on todennäköisesti paljon aktiivisempi taktiikka. Ulf Erikssonin ajokin kunto on todella kova ja on jännä nähdä minkälaisella taktiikalla 8-vuotiaalla oriilla lähdetään ajamaan.

2 Ragazzo Da Sopra voi sotkea juoksunkulkua ja helpottaa aikapaljonkin tallikaveri Short In Cashin elämää. Vaatii kuitenkin tarkan juoksun, minkä jälkeen voi roikkua jälleen kerran lähellä kolmen joukkoon sijoittumista.

Huonojen paikkojen 8 Milliondollarrhyme ja 12 Antonio Trot eivät ole aivan keväisessä vireessä, milloin molemmat nappasivat voittoja kultadivareista. Juostava pitempi matka sopisi ainakin Timo Nurmoksen valmennettavalle ( Antonio ), mutta piippuhyllyn paikka vie väkisinkin toiveet menestymisestä.

Fredrik B Larssonin suojatti Milliondollarrhyme teki viimeksi taas paremman juoksun mitä aiemmin kesällä ja vaikutti olevan taas hieman tuloillaan. Vaikealta paikalta sijoitus kolmen joukossakin tuntuu todella epärealistiselta.

4 Ble Du Gers on pohjimmiltaan todella hyvä menijä, mutta jo 10-vuotiaaksi varttuneessa ruunassa alkaa jo ikä painaa, eikä tänä vuonna olla nähty vastaavia suorituksia, mitä esimerkiksi viime kesänä ranskassa syntynyt menijä teki. Frode Hamre on voinut kuitenkin keksiä vielä virityksiä valmenttavalleen, jolla sijoitus voi olla tässä kilpailussa todella korkeallakin. Ilman muutoksia mahdollisuudet kärkimatsiin ovat mielestäni pienet.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Short In Cash Voittaa @9.25

NordicBet - Lue arvostelu

9.25

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

9.25

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

9.25

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

7.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

6.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

6.75

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan