Ravit: Bergsåker - Lähtö 5

Ravit | Bergsåker - Lähtö 5 | 17.20 | 28.08.2021
Kohde sulkeutuu: 28.08.2021 17:20

Admiral As ei epäonnistu toista kertaa!


Ruotsin 75 karvaani on rantautunut pohjoisosaan Ruotsia Bergsåkerin raviradalle. Lähtönä 5 juostaan hienotasoinen Hopedivisioona karsinta 2640m ryhmäajona. Suurena suosikkina matkaan lähtee ansaitusti numero 12 Admiral As, joka on tähän lähtöön kyvyiltään aivan omaa luokkaansa.

Viime startissa Jubilemuspokalenissa Reijo Liljendahlin valmennettava laukkasi ensimmäisessä kurvissa ja peli oli samantien pelattu. Vastus helpottuu Elitloppet ja Derby voittajista tavallisiin rahasarjalaisiin, joten tässä on pakko ollakin odotuksia 5-vuotiaan ruunan pärjäämisestä. Kunto on edelleen hirmuinen ja Örjan Kihlström hyppää jälleen kyytiin, joka tietää miten tällä hieman oikukkaalla menijällä päästään ensimmäinen kurvi ravia. Takarivistä en osaa laukkaa kyllä tällä kertaa pelätä.

Taktiikka on varmasti aktiivinen eli vauhdin rauhoittuessa tällä ajetaan varmasti eteenpäin. Tarvittaessa Ready Cashin poika on näyttänyt pystyvänsä kirimään 500m 07, joten muille tulee jokaisella juoksunkululla tässä kiire.
Gardner Shaw palannut tasolleen!Lähtölista Bergsåkerin lähtöön 5. Lämminveristen ryhmäajo 2640m.

1.Hell Patrol
2.Balotelli Crown
3.Exodus Brick
4.Vacquearas
5.Even's Cool Boy
6.Fort Knox
7.Gardner Shaw
8.Making Love
9.Digital Class
10.Ivory Di Quattro
11.Mas Capacity
12.Admiral AsTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset
7 Gardner Shaw palasi viimeksi voittokantaan hienolla kirillä takajoukoista. Jörgen Westholmin suojatti on parhaimmillaan todella kova menijä, mutta nyt vastus taitaa olla vain yksinkertaisesti liian kova. Kamppailee kuitenkin tiukasti sijoista 3-5. Avaa lujaa ja pyrkii varmasti heti eteenpäin. Keulaan ei ole kuitenkaan omin avuin asiaa.

6 Fort Knox on luokaltaan selvästi lähdön toiseksi paras hevonen, mutta Björn Goopin ajokilla on ollut todella paljon ongelmia uran aikana. Tällä kaudella pyörä ei ole lähtenyt pyörimään, joten kovassa 75 lähdössä pärjääminen tuntuu vaikealta.

5 Even's Cool Boy ailahtelee eikä koskaan voi satavarmaksi tietää minkälainen päivä tällä 6-vuotiaalla oriilla on. Robert Dunderin valmennettavalla on kykyjä todella koviinkin suorituksiin ja ainesta nousta aivan kultadivarien pärjääjäksi. Avaa kohtalaisesti, mutta tuskin ori pääsee tässä keulaan.

2 Balotelli Crown avaa myös hyvin ja jos saa napattua keulapaikan tällä kertaa niin uskon Hanna Forslinin siitä myös kokeilevan ainakin kaikkia muita kuin Admiral Asia vastaan. Tällä kertaa taas kengät pois ja kunto on rautaa edelleen.

Suomessa viimeksi Suur-Hollolassa ajossa kilpaillut ja hienosti toiseksi sijoittunut 11 Mas Capacity palaa tähän siis reilun kuukauden mittaiselta paussilta. Lähtöpaikka on ikävä ja juoksusta voi tulla todella vaikea. Katja Melkon treenattava kuitenkin osoitti luokkaansa ja pärjää tässä hevosena varmasti kaikille muille paitsi suosikille. Mikäli Rikard N Skoglund saa kirissä seurata suosikkia voi Mas Capacity tykittää todella lähellekin kärkeä.

10 Ivory Di Quattro ei ole päässyt omalle tasolleen tänä vuonna muutamaa pilkahdusta laskematta. Robert Berghin valmennettava pystyy parhaimmillaan olemaan tässä kolmen joukossa. Toissa startissa Love Youn poika jäi pussiin ja on tauluaan paremmassa kunnossa.


Yhteenveto

12 Admiral As tykittää viimeistään loppusuoralla tässä voittoon. Voi ajaa myös matkalla eteenpäin, jolloin sille kumarretaan keulapaikka ja juoksu on sitä myötä ohi. Voittaa lähdön n.75% todennäköisyydellä.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Admiral As Voittaa @1.6

Osuma
NordicBet - Lue arvostelu

1.6

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.6

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.45

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan