Ravit: Bergsåker - Lähtö 6

Ravit | Bergsåker - Lähtö 6 | 21.30 | 14.09.2022
Kohde sulkeutuu: 14.09.2022 21:30
Syksyn tultua Ruotsissa on palattu jo muutama viikko taaksepäin keskiviikon tuttuun ja hienoon Toto86 Xpress malliin, jossa lähdöt juostaan vuorotellen kahden paikkakunnan väliä. Tänä keskiviikkona vakioradan Solvallan kanssa vuorottelee pohjoisen Bergsåker.

Tässä vihjeessä keskitymme 86 pelin avauskohteeseen, joka juostaan Bergsåkerin lähtönä 6.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2140m

1.Kinky Boots
2.Denali
3.Icon Mearas
4.Sherlock
5.Enge Sargon
6.Secret Celebration
7.My Sea
8.O.P's. Fantastic
9.Digital Literacy
10.Borups Umami
11.First Love M.L
12.Poissa

Kinky Boots kilpailee väärissä sarjoissa


Lähdön niukaksi suosikiksi on alustavasti pelattu 1 Kinky Boots, joka on tehnyt nyt viisi starttia Troels Andersenin valmennuksesta ja esitykset ovat parantuneet koko ajan. Viimeksi 6-vuotias palasi voittokantaan vakuuttavasti johtavan rinnalta.

Kovaa prässiä antanut ruuna jaksoi todella hienosti maaliin asti ja oli lopulta ylivoimainen kovalla täyden matkan ajalla 11,8a. Tuo oli myös aina kyvykkäänä tiedetyn, mutta paljon vaivoista kärsineen hevosen uusi ennätys. Ohjastaja vaihtuu, kun lähdössä saavat kilpailla vain alle 35-vuotiaat ohjastajat, joilla on urallaan alle 150 kilpailua vuoden 2021 jälkeen. Rattaille hyppäävä Jill Ivarsson on kuitenkin lähtöön hyvä ohjastaja, joka on ajanut tänä vuonna kilpaa 132 kertaa 12-10-12. Toto sijoituksia on kertynyt siis kunnioitettavasti jo 34 kappaletta.

Pahin haastaja on Svante Båthn treenaama 3 Icon Mearas, joka on tehnyt viimeisimpiin startteihin varsin mukavat esitykset, vaikka aivan parasta ei olla 4-vuotiaalta ruunalta nähty. Viimeksi se kilpaili todella kovassa Derby karsinnassa, jonka voitti keulasta Kentucky River.Siinä Magnus A Djusen ohjastama menijä lähti 900m jäljellä kolmannella radalle kiriin, mutta laukkasi ennen yhtäkään ohitusta. Sitä enne Visbyssä ruuna oli pettymys, sillä juoksu onnistui takamatkalta todella hyvin.

Vastus helpottuu viime kerrasta, mutta ruunan ravi ei ole näyttänyt viime kilpailuissa kovinkaan rytmikkäältä. Tämän takia Kim Mobergin ohjastama menijä on kerännyt liikaa peliä. Ravilla se voi päästä tässä johtopaikalle, mistä voitto ei tietenkään mahdottomuus ole.

Muiden voittoon on ilman suosikkien epäonnea vaikea uskoa, vaikka varsin mukavassa kunnossa numerot 6 Secret Celebration ja 11 First Love M.L kilpailevatkin. Ensin mainittu jäi viimeksi kolmanteen sisälle voimissaan pussiin. Sitä edeltävässä kilpailussa ori kiri lopun takaa juosten olleessa neljäntenä maalissa.

Jälkimmäinen oli viimeksi hyvä toinen johtavan rinnalta. Sitä ennen se oli johtavan takaa 75 lähdössä hyvä kolmas maalissa. Felicia Molinin ajokki on takarivistä muiden armoilla. Lisäksi 5-vuotias ori kohtaa viime kilpailuja paljon kovemman vastuksen tällä kertaa.

10 Borups Umami on parantanut Malin Åbergin valmennukseen siirryttyään. Vastus kovenee ja takarivistä kolmen joukkoon sijoittuminen vaatisi 5-vuotiaalta ruunalta uran parasta suoritusta.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan alipelattuna suosikkina 1 Kinky Boots, jonka peliprosentit kuuluisi olla yli 50%. Parhaimmillaan ikäluokka hevosenakin puhuttu menijä pystyy pitämään keulat, mutta se voi tuoda tarpeetonta laukkariskiä. Tilaa saadessaan uskon hevosen voittavan tämän lähdön johtavan rinnaltakin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Kinky Boots voittaa @2.7

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan