Ravit: Bergsåker - Lähtö 7

Ravit | Bergsåker - Lähtö 7 | 21.36 | 21.07.2022
Kohde sulkeutuu: 21.07.2022 21:36
Torstaina Ruotsin Toto64 kierros ratkaistaan Bergsåkerin raviradalla. Lähtö 7 on mielenkiintoinen oppilasohjastajien lähtö, jossa suomalainen Veikko Haapankangas hakee huippupaikalta menestystä numeron 1 Sara K.M.E rattailla.

Suosikkina lähtöön starttaa Robert Berghin treenistä tuleva 6 Grant Hall, joka seurasi viimeksi kolmen kuukauden tauolta kovan kärkiparin takana kolmanneksi. Tällä kertaa tehtävä näyttää varsin sopivalta, mutta vähän ajavien ohjastajien lähdöissä voi sattua ja tapahtua kaiken laista.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2140m

1.Sara K.M.E
2.Mr Birgenstock
3.Gumman Sisu
4.She's My Heaven
5.L.L Pod Primo
6.Grant Hall
7.Open Sky
8.Stabilizer
9.Capone Vox
10.Eruption
Kiihdytys todella tasainen


Lähtö kiihdytys on todella tasainen, eikä keulahevosta ole helppo varmuudella sanoa. Sisäradalta Veikko Haapakangas yrittää ajokillaan lujaa liikkeelle, mutta 5-vuotiaalla tammalla tuskin keulapaikalta ajetaan, vaikka se onnistutaan puolustamaan. Suosikkini keulaan on numero 3 Gumman Sisu rattaillaan Sofia Frilen. Viimeksi 6-vuotias tamma taipui keulapaikalta lopussa, mutta maali pelasti tammalle lähdöstä toisen sijan. Mahdollista on myös, että viime kerran suorituksen perusteella keulapaikka olisi ainakin suosikille tarjolla.

Suosikki numero 6 Grant Hall palasi viimeksi tauolta hyvä tasoiseen 4-vuotiaiden lähtöön. Siinä ori ei pystynyt torjumaan ulkoa kiihdyttänyttä vastustajaa, mutta sai pidettyä kuitenkin paikan johtavan takana. Kärjen karatessa tällä kertaa Oscar Florhedin ohjastama menijä seuraili kärjen takana kolmanneksi. Parannusta on luultavasti tulossa ja vastuskin helpottuu viime startista.

Samassa lähdössä suosikin kanssa juoksi myös 5 L.L.Pod Primo, joka avasi myös kohtuullisesti ja pääsi juoksemaan kolmanteen sisälle. Robert Berghin treenattava ei pysynyt siitä tallikaverinsa perässä vaan tippui loppusuoralla ulos rahoilta. Tuon startin perusteella en itse jaksa uskoa Olle Wäjerstenin ajokin mahdollisuuksiin.

7 Open Sky olisi todella kyvykäs menijä, mutta lahjakkaalla 6-vuotiaalla on mahtunut uransa varrelle paljo ongelmia. Juoksut tahtovat mennä tasaisella puurtajalla vaikeimman kautta, eikä Elias Strandbergin ajokki tule tässäkään kilpailussa saamaan mitään ilmaiseksi. Oscar Berglundin talli kilpailee tällä hetkellä kovassa kunnossa, joten tässä tullaan näkemään viime startteja parempi suoritus.

Takarivistä kovin on 9 Capone Vox, joka kilpailee hyvässä iskussa. Viimeksi Jenny A Björkin tällä kertaa ohjastama ruuna teki pitkän kirin, jonka tuli hyvin maaliin asti. Niistä asemista pärjääminen olisi vaatinut todella kovaa esitystä. Kärjen ylivauhdilla voittokin on vahvan menijän ulottuvilla.


Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan Veikko Haapakankaan ohjastama 1 Sara K.M.E, joka tekee tasaisen hyviä suorituksia koko ajan ja tässä se tulee saamaan tarvitsemansa tarkan selkäjuoksun. Hyvän juoksun jälkee Tomas Pettersonin suojatilta on nähty hyviä loppukirejä ja uskon sen kantavan läheltä kärkeä ainakin kolmen joukkoon.

Viimeksi kiristä tuli kärkisijoja ajatellen liian pitkä, mutta siitä huolimatta 5-vuotias tamma ei luovuttanut vaan kamppaili loppuun asti kolmannesta sijasta, jonka hävisi maalikamerassa. Laukkoja näkyy jonkin verran taulussa, muttei tamma mikään laukkuri ole, joten itse en laukkaa tässä pelkää.

Kerroinraja Top 3 vedolle on 2,40, joten se kelpaa hyvin pelattavaksi.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Sara K.M.E TOP3 @5.85

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

5.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan