Ravit: Bergsåker - Lähtö 9

25.01.2023 | 22.40
RAVIT | BERGSÅKER - LÄHTÖ 9

Kohde sulkeutuu: 25.01.2023 22:40


Ruotsin Toto86 kierros kilpaillaan Bergsåkerin ja Solvallan raviradoilla. Tässä vihjeessä keskitymme Bergsäkerin lähtöön 9, joka on samalla toto86 pelin seitsemäs kohdelähtö.

T86 peli alkaa suomen aikaan klo 21.30

Lähtölista


Lämminveristen 1640m ryhmäajo

1.Bird Lane
2.Poissa
3.Caribbean Blue Ås
4.Loveyouecus
5.Karls Helge
6.Kissinger Boko
7.Borups Umami
8.Fleet Admiral
9.Made By Vitsand
10.M.T.Montpellier
11.Dollar Hornline
12.Jamaica Boko



Iso suosikki takarivistä vaikeuksissa?


Suosikkina matkaan lähtee kaksi voitto putkeen napannut Mats E Djusen ohjastama 10 M.T.Montpellier. Viimeksi se voitti johtavan rinnalta todella vahvan esityksen jälkeen. Toissa kerralla se voitti mailin matkan myöskin takarivistä märissä olosuhteissa. Reilu 50% prosentin kannatus tuntuu takarivistä mailin matkalle kuitenkin liian kovalta.

Robert Berghin valmentama ja ohjastama 1 Bird Lane, joka pyrkii sisäradalta kovaa matkaan ja tähtää johtopaikalle. 5-vuotiaan tamman olemus ei ole ollut viimeisissä kuitenkaan aivan toivotunlainen, vaikka viimeksi se pussiin jäikin. Keulapaikkaan on pienet saumat nappikiihdytyksellä.

Keskeltä rataa lujaa kiihdyttää 5 Karls Helge, joka voi pyyhkäistä, jopa johtopaikalle. Henrik Svenssonin ohjastamalla ruunalla siitä tuskin ajetaan, vaikka sen 7-vuotias menijä onnistuisi riistämäänkin. Viime kerralla se taipui juuri keulapaikalta loppusuoralla hännille tätä helpommassa lähdössä.

Toiseksi eniten peliä on kerännyt Robert Dunderin valmentama 6 Kissinger Boko, joka palaa tähän kahden kuukauden paussilta. Juostava matka sopii hyvin 6-vuotiaalle ruunalle, mutta vire on pakostakin arvoitus.

Tomas Petterssonilla on lähdön paras hevonen kykyjensä puolesta, mutta ongelmia on numeron 8 Fleet Admiral kohdalla ollut. Viimeksi 8-vuotias ruuna kiersi voittoon tätä helpommassa lähdössä. Lähtöpaikka on ikävä ja se taitaa viedä tässä totosaumat ilman ihmeitä.


Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan huippuiskussa kilpaileva 4 Loveyouecus, joka nappasi viimeksi tyylikkään voiton takajoukoista. Kunto on hyvä ja starttiin ladattaessa se voisi päästä tässä aina keulapaikalle saakka. Vauhti on joskus jäänyt liiaksi päälle, jonka vuoksi siihen ei olla montaa kertaa ladattu kaikkea.

Petter Lundbergin ajokki on nykyisessä vireessä mainio pelikohde ja odotan siltä ainakin top3 sijoitusta. Peliosuus on jäänyt sen verran maltilliseksi, joten se kelpaa loistavasti pelikohteeksi.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Loveyouecus voittaa @2.6

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan