Ravit: Boden - Lähtö 9

Ravit: Boden  - Lähtö 9
Ravit | Boden - Lähtö 9 | 22.26
Kohde sulkeutuu: 28.07.2021 22:26

Selmer I.H voittaa?Keskiviikkoinen 86 kierros ratkaistaan pohjoisruotsin ravipyhätössä Bodenissa. Lähtönä 9 juostaan avoimen tason lämminverisille 2140m ryhmäajo. Lähtö on hyvätasoinen pohjoisen tavalliseksi lähdöksi. Suosikiksi on luotettu Petri Salmelan tallin tähti 7 Makethemark.


Kaksi kilpailua tauon jälkeen kroppaansa saanut 3-vuoden takainen Elitloppet kolmonen, jäi tauolta paluussaan pussiin sisäradalle, mutta olemus oli hyvä. Viimeksi VIsbyssä juoksunkulku meni pieleen eikä kovasta lopetuksesta huolimatta ollut mahdollisuuksia kolmatta sijaa korkeammalle.


Ulf Ohlssonin ajokin juoksunkulkua on jälleen kerran vaikea arvioida. Makethemark on mainettaan nopeampi avaaja, mutta ulkoa keulaan pääseminen taitaa olla kuitenkin utopistista ajattelua. Kuolemanpaikkakaan ei ole este menestykselle, mutta halutaanko siitä ajaa, sillä ainakin aiemmissa lähdöissä ollaan haluttu antaa nättejä juoksuja 8-vuotiaalle oriille.


Pelimielessä mielenkiintoinen menijä on 5 Selmer I.H, joka kilpailee tauluaan paljon kovemmassa kunnossa. Viimeksi Samu Sundqvist piti johtavan rinnalle vauhdin reippaana ja oli loppuun asti mukana voittomatsissa, mutta sortui loppusuoralla 10m ennen maalia laukalle ja hylättiin. Ingemar Hultqvistin kasvatti on todella kyvykäs, mutta on kärsinyt paljon epäonnesta ja pienistä vaivoista uransa aikana.

Nyt juostava täysimatka on plussaa vahvalle menijälle. Ohjastaja tähtää kohtuullisella avaajalla hitaiden lähtijöiden seasta keulapaikalle, mistä 7-vuotias olisi todella lähellä koko matkan johtoa. Ruuna on tässä mielestäni tasavertainen suosikin kanssa ja sen ulkopuolella pitäessään olisi paljon voitettu.

Palaako Mindyourvalue W.F tasolleen?Lähtölista Bodenin lähtöön 9. Lämminveristen ryhmäajo 2140m

1.Hesiod
2.Mindyourvalue W.F
3.Hard Times
4.Stay Alert
5.Selmer I.H
6.Zorro Sving
7.Makethemark
8. Poissa
9.Cupido SisuTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Robert Berghin treenistä kisaan tulee 2 Mindyourvalue W.F, joka on kilpaillut aika lailla varjojen mailla tämän kauden poislukien mahtavaa Monte lähtöä Åbyssä heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Tasainen avaaja yrittää pitää ulkolähtevät pelihevoset ulkopuolella, jotta olisi mahdollisuuksia menestymiseen. Keulaan päästessään olisi kova päihitettävä normaalina kilpaillessaan.

Viimeksi juoksunkulku meni vaikeaksi, mutta takana juossut ruuna ei kirissään ohittanut ketään ja oli todella pehmeä. Parempaa on varmaan nyt luvassa, mutta riittääkö nykytasollaan kuitenkaan. Seurataan , mutta näillä peliosuuksilla ei missään nimessä pelata.


Petri Salmelan treenistä tässä juoksee kolme hevosta. Niistä parhaalle paikalle on arvottu numerolle 1 Hesiod, joka kilpailee ainakin alustavasti ilman kaikkia kenkiä, mikä tuo muutaman lisäpykälän ruunan menoon. Mats E Djuse pyrkii avaamaan sisältä lujaa, mutta en usko sen pystyvän kuitenkaan keulaa puolustamaan.

Tallin kolmas hevonen on 9 Cupido Sisu on hyvässä kunnossa, mutta taso ei taida riittää tässä lähdössä kuitenkaan ihan terävimpään kärkeen. Onnistuneella reissulla voi napata sijoituksen kolmen joukossa.


Yhteenveto:

Mikäli 5 Selmer I.H tai 7 Makethemark pääsee keulaan on voittaja ratkennut sillä nämä kaksi erottuvat mielestäni tässä todella paljon.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Selmer I.H Voittaa @5.5

NordicBet - Lue arvostelu

5.5

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

5.5

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

5.5

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

5.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan