Ravit: Eskilstuna - Lähtö 10

Ravit | Eskilstuna - Lähtö 10 | 22.26 | 20.07.2022
Kohde sulkeutuu: 20.07.2022 22:26
Toto86 kierros juostaan tänä keskiviikkona Eskilstunan ravibaanalla. Ohjelmassa on hienoja ja tasaisia lähtöjä. Mukana on myös Elitloppet finaalisti Hail Mary ja todella tasainen 4-vuotiaiden lähtö.

Lähtöön suomalaista mielenkiintoa tuo 7 Duskotdawn Boogie, joka kilpailee viimeisen kerran ennen kauden päätähtäintä Suurta suomalaista Derbyä.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2640m 4-vuotiaille. Ykköspalkinto 23 425€

1.Aquarius Face
2.L.A.Boko
3.Beat Generation
4.Luuk Schermer
5.Narzario
6.Kentucky River
7.Dusktodawn Boogie
8.Global Cashflow
9.Charliebrown Effe
10.Power Doc

7 Duskotdawn Boogie kovassa seurassa


Suosikkina tasaiseen ja hieno tasoiseen 4-vuotiaiden lähtöön starttaa numerolla 6 Kentucky River, joka on noussut tänä vuonna uudelle tasolle. Erityisen hienon juoksun se teki Elitloppet lauantaina voittamalla Klass 2 finaalin keulasta todella vakuuttavalla 11,1a täyden matkan tuloksella. Vastus kovenee, mutta vastaavat suoritukset riittävät menestymiseen ikäluokka lähdöissäkin. Per Nordströmin suojatti avaa hyvin ja vahvalla oriilla ajetaan varmasti heti eteenpäin.

9 Charliebrown Effe on tehnyt Ruotsissa täydellistä jälkeä napaten neljä perättäistä voittoa. Carl Johan Jepsonin ajokki on tosi kehityskelpoinen menijä, joten siltä voidaan odottaa tulevaisuudessa menestystä. Lähtöpaikka on hyvä tasaiselle avaajalle. Kamppailee voitosta kaikilla juoksun kuluilla.

Yksi kääntämätön kortti on myös 4 Luuk Schermer, joka ei ole ollut parhaimmillaan kahteen viime starttiin, vaikka onkin tehnyt hyvät juoksut. Nyt 4-vuotias palaa pieneltä huoltopaussilta ja tällä kertaa Micha Brouverin ajokki on varmuudella viime startteja parempi.

Juostava matka on iso etu Adrian Kolgjinin valmentamalle numerolle 1 Aquarius Face. Lähtöpaikka on tasaiselle avaajalle vaikea ja hankaluuksia voi olla luvassa. Kaiken onnistuessa ja tilaa saadessaan kaikki sijoitukset ovat vahvalle menijälle mahdollisia.

2 L.A.Boko on parantanut otteitaan tänä vuonna, mutta rima nousee Daniel Wäjerstenin suojatilla liikaa, enkä usko sen pärjäämiseen. Lähtöpaikka on toki paras mahdollinen, joten rahasijaan on suojajuoksulla mahdollisuudet.

Åke Lindblomin suojatti 10 Power Doc on tehnyt kahteen edelliseen selvästi uransa parhaat esitykset. Vastaavana kärjen hullutellessa ei menestyminen saa yllättää.

Ruotsissa kaksi starttia tehnyt 5 Narzario on hyvä hevonen olemassaan, mutta tämän kertainen lähtö taitaa olla Daniel Redenin valmentamalle ruunalle liian vaativa.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan suomalainen huipputamma 7 Dusktodawn Boogie, joka on jäänyt lähdössä liian unohdetuksi. Kenneth Danielsenin valmennettava voitti tammikuussa Pariisissa todella kovan nelivuotiaiden lähdön, joten tamman riittävyys on jo todistettu kovimmassa mahdollisessa paikassa. Viimeksi lahdessa se jyräsi eleettömästi voittoon johtavan rinnalta. Vastaavana se tulee tässä sijoittumaan kolmen joukkoon, mikäli juoksu yhtään onnistuu.

Valitaan siis pelikohteeksi numeron 7 Duskotdawn Boogie sijoittuminen kolmen parhaan joukkoon kertoimella 2,75.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Duskotdawn Boogie Top3 @2.75

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan