Ravit: Eskilstuna - Lähtö 4

Julkaistu: 21.07.2021 08:00

Ravit: Eskilstuna - Lähtö 4
Ravit | Eskilstuna - Lähtö 4 | 20.20 | 21.07.2021

Nyt Vihdoinkin HachikoKeskiviikon 86 kierros ratkaistaan Eskilstunan raviradalla. Ilta tarjoaa parikin hieno tasoista lähtöä. Näistä ensimmäinen on lähtönä 4 juostava 2140m ryhmäajo lämminverisille. Lähtö näyttää pelijakauman perusteella todella tasaiselta. Selvähkö suosikkini tulee Timo Nurmoksen valmennustallista.


3 Hachiko De Veluwe on saanut nyt neljä starttia tauon jälkeen kroppaansa ja varsinkin viime suoritus oli todella hyvä. Kaukana takapareissa juossut suomalaisruuna käänteli loppukaarteessa jo aivan avaruuskaistoille, mistä nähtiin vauhdikas lopetus, jolla ruuna ehti kolmanneksi. Jorma Kontion luottoajokki on saanut nyt hyvän paikan toisen kerran tänä vuonna.


Suur-Hollolan vuonna 2019 voittanut Timokon poika, on ilmoitettu ainakin alustavasti juoksevan ilman kaikkia kenkiä, mikä olisi selvä plussa isoliikkeiselle menijälle. 7-vuotiaaksi jo varttunut Hachiko lähtee auton takaa hyvin matkaan, eikä laukkaa kannata tässä mielestäni pelätä. Taulussa näkyvässä autolähdön Hpl juoksussa vastustaja ajoi alussa jaloille ja peli oli sitä myöten selvä. Mikäli Hachiko saa puolustettua ulkoa lähtevät jäävät muut tässä kamppailemaan vain kakkosrahoista.

Missä vireessä on Heavy Sound ?Lähtölista Eskiltunan lähtöön 4. Lämminveristen avoin ryhmäajo 2140m.


1.Linus Boy
2.Melker
3.Hachiko De Veluwe
4.Belker
5.Fighter Smart
6.Heavy Sound
7.Mr Golden Quick
8.Diamanten
9.M.T. JoinvilleTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Tänä vuonna Elitloppetiin osallistunut 6 Heavy Sound laukkasi karsinnassa lähdössä eikä ole sen jälkeen kilpaillut. Daniel Redenin tallista tuleva aikansa Derby kakkonen on useasti ollut tauolta parhaimmillaan ja vetreimmillään, mutta voittaminen vaatii kovaa suoritusta keskiviikkona. Kaikki uran startit ohjastanut Kenneth Haugstad pyrkii ajokillaan pääsemään alussa keulapaikalle, mistä 9-vuotias tekee nykyään selvästi parhaat suorituksensa.

Juoksusta voi tulla hankala, jos alussa keulapaikan nappaaminen ei onnistu. Tarvittaessa ruuna tekee mainiot suorituksen johtavan rinnaltakin, mutta ainakin Timo Nurmoksen Hachiko De Veluwe ei ulkopuolelta ohiteta. Ravilla juoksulla kuin juoksulla on epätasaisessa lähdössä kuitenkin varmasti kolmen parhaan joukossa.


8 Diamanten keräsi pari viikkoa sitten kovat prosentit Double Exposure vastaan. Vauhdikkaassa juoksussa keulapaikalla juossut ori joutui lopussa taipumaan kolmanneksi eikä suoritusta voi nyt kovin hirveästi alkaa kehumaan. Carl Johan Jepson hyppää nyt kyytiin nopealle avaajalle. 8-vuotias on eturivin nopein lähtijä, mutta mikään helppo juttu ei ole kasiradalta keulaa napata.

Viime kertainen vaisu suoritus voi myös tarkoittaa varovaista taktiikka, mikä tarkoittaa että uskon keulapaikan olevan ainakin suosikilleni tarjolla. Björn Goopin tallikunto on ollut kovassa nousussa ainakin tavallisten rahasarjalaisten osalta, joten ihan kokonaan ei kannata aikansa ikäluokka menijää unohtaa.


Paljon ainakin alustavasti peliä on kerännyt todella yllättäen numero 4 Belker, joka ei ole esittänyt Robert Berghin treenistä oikeastaan vielä mitään. Avaa ihan kohtalaisesti, mutta ei asiaa kuitenkaan keulapaikalle. Mielestäni saa parantaa paljon mikäli haluaa kamppailla sijoista kolmen joukossa.

1 Linus Boy ei ole aivan elämänsä kovimmassa vireessä tällä hetkellä, mutta ainakin monte starttien perusteella hyvässä kunnossa 9-vuotias ruuna kuitenkin on. Voisi suosikin selästä liftata kolmen joukkoon. Mikäli jää kolmanteen sisälle on peli sen suhteen menetetty.


Yhteenveto :

3 Hachiko De Veluwe pitäisi voittaa tämä lähtö vaikka johtavan rinnalta. Heavy Sound ravilla aina kolmen joukossa.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Hachiko De Veluwe voittaa @2.5

Bet365 - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.5

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä Betssonin ilmaisveto 100€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.5

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan