Lähtö 6: Eskilstuna - Ruotsi

Julkaistu: 11.11.2018 14:06


Lähtö 6: Eskilstuna - Ruotsi
Lähtö 6 | Eskilstuna - Ruotsi | 15.49
Isänpäivänä on Suomen ravimaailmassa hiljaista, mutta länsinaapurissa juostaan Breeder's Crown-finaalit. Lähdetään hakemaan isoa kalaa 3-vuotiaiden tammojen finaalista, jossa ensimmäistä maalissa olevaa odottaa 77 600 euron palkinto.

Kisan isoin suosikki on 2 Conrad's Rödluva, joka on ehtinyt tienata lyhyellä urallaan jo yli 300 000 euroa. Örjan Kihlströmin ohjastama tamma on voittanut kolme edellistä kisaa ja koko uran voittoprosentti on 75%.

Haastaja osastolta löytyy suomalaista osaamista. 3 Staro Miami tulee Ari-Pekka Pakkasen valmennuksesta ja saa rattailleen Suomen parhaan ohjastajan Mika Forssin. Se on tehnyt kovia esityksiä ja juoksun onnistuessa jopa voitto ei olisi mahdoton skenaario.

Toinen haastaja on 6 A Sweet Dance, joka pisti välierässä Staro Miamin todella tiukille, vaikka sai paljon raskaamman juoksun.

Oma pelivalinta kohdistuu numeroon 1 Flash Am. Se ei ole hevosena ihan kärkitrion luokkaa, mutta on nopea avaaja. Siksi ensimmäinen rata auton takana on todella herkullinen paikka. Torbjörn Jansson todennäköisesti pitää sillä keulan ensimmäisten satojen metrien aikana, mutta antaa sen pois jollekin suosikeista.

Flash Am voitti välieränsä keulasta, jossa sai Örjan Kihlströmin ohjastamana tehdä helpohkon juoksun. Se vastasi hallitusti kovaa kirineelle Fanny Chenalille.

Vaikka tamma on alustavissa spekulaatioissa suosikeiden varjossa, on se pelimielessä kiinnostava. Kun lähdön suosikit ovat paikoilla 2,3,5 ja 6 on päivänselvää, että juoksu menee osalla niistä vaikeaksi. Flash Am taas saa sisäradalta todella hyvän reissun ja näen sen mahdollisuudet sijoittua kolmen sakkiin parempia kuin bookerien kertoimienlaskijat.

Pelivalintamme:

Top 3 Flash Am @5.20

888sport - Lue arvostelu

5.20

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

5.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

5.20

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

5.20

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

5.20

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan