Ravit: Forssa - Lähtö 8

Ravit | Forssa - Lähtö 8 | 14.50 | 31.07.2022
Kohde sulkeutuu: 31.07.2022 14:50
Kuninkuusravien toinen päivä ratkaisee pääkilpailujen kuninkaan ja kuningattaren. Yleisö oli eilen löytänyt jälleen paikalle, kun kisoja paikan päällä oli seuraamassa lähes 18 000 katsojaa.

Sunnuntaina kilpaillaan 5-vuotiaiden Pikkukunkku ja ensimmäistä kertaa kilpailtava Pikkuprinsessa, jota käsittelemme tässä lähdössä. Sen suosikkina matkaan lähtee 5 Sarikan, joka tuntui vielä viime vuonna tämän ikäluokan tammoista selvästi kirkkaimmalta nimeltä.


Lähtölista


Suomenhevosten ryhmäajo 2140m. Pikkukuningatar 5-vuotiaille tammoille.

1.Poissa
2.Laurilan Ilona
3.I.P.Silkki
4.Syttyvä
5.Sarikan
6.Softis
7.Maranna
8.Sirun Sikke
9.Aamulento
10.Onnen Häivä
11.Brenna
12.Franselmi

Onnen Häivä kiertää voittoon?


Selväksi lähdön suosikikseni nostan numeron 10 Onnen Häivä, joka on nostanut tasoaan huimasti kevään aikana. Erityisesti viimeiset kolme kilpailua ovat olleet Niko Jokelan ajokilta huippusuorituksia. Tällä kertaa vastassa on vain tammoja, niin kuin Kuopionkin startissa. Siinä lujaa liikkeelle lähtenyt tamma laukkasi ensimmäisessä kurvissa. Sai nopeasti porukan kiinni ja irtosi 800m kirillä vielä helppoon voittoon.

Pahin ja ainut haastaja on 5 Sarikan, joka on todella kyvykäs ja ollut koko uransa ajan hyvän hevosen maineessa. Viimeksi Mikkelissä Santtu Raitalan ajokki sai heikon startin ja jäi heti kovien takamatkalaisten jalkoihin. Esitys oli kauden parasta, mutta loppusuoran ohitukset ovat olleet niin viimeksi kuin aiemminkin uralla harvassa. Timo Korvenheimon suojatti on kuitenkin tässä todella lähellä kaksari sijoitusta.

Seuraavaksi kovin on nousussa oleva 9 Aamulento, joka on tehnyt isot parannukset kahdessa viime kilpailussa. Antti Veteläisen ajokki paransi viimeksi omaa ennätystään useamman sekunnin, kun sijoittui kovassa lähdössä sijalle 7. Tässä voittoon on vaikea riittää, mutta toto sijoitus ei saa ketään yllättää.

11 Brenna ei ole ollut viimeisissään parhaimmillaan. Takarivistä hakee sijoitusta kolmen joukossa. Vahvalla hevosella voidaan tehdä myös ajoissa ratkaisuja.

Kovasukuisin on 3 I.P. Silkki, jonka emä I.P. Vipotiina voitti kolme perättäistä kuningatar titteliä ja isä Viesker on kaikkien aikojen paras suomenhevonen, joka voitti kuninkuuden peräti viidesti peräkkäin. Pertti Puikkosen valmennettava on parantanut otteitaan koko ajan, mutta näin kovassa lähdössä tamman pärjääminen ei ole todennäköistä.

2 Laurilan Ilona ja 7 Maranna parantavat ja kehittyvät koko ajan, mutta vastus on lahjakkaille tammoille liikaa tällä kertaa.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu numeroiden 5 Sarikan ja 10 Onnen Häivä välillä. Jälkimmäinen on noussut hurjaan iskuun ja kiertää mielestäni tämän porukan takarivistäkin. Oma arvio Onnen Häivän voitolle on 65%, joten 1,92 kertoimessa on reilusti ilmaa.

Tässä on mielestäni koko viikonlopun paras pelikohde ja tähän kannattaa todellakin tarttua!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Onnen Häivä voittaa Sarikanin @1.92

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan