Ruotsin ravit: Gävle - Lähtö 10

Julkaistu: 22.05.2020 08:51


Ruotsin ravit: Gävle - Lähtö 10
Ruotsin ravit | Gävle - Lähtö 10 | 19:20
Eaglebet Eaglebet
Gävlen V75 raveissa nähdään monta mielenkiintoista lähtöä. Ravikertoimet tarjoavat maistuvia kiinteitä kertoimia ja tarjolla on myös vaihtuvilla kertoimilla olevia betsikohteita. Gävlen lähtö 10 on samalla V75 ravitapahtuman lähtö numero kuusi ja 1809 metrin ”Vägen till Elitloppet” kiinnostaa ravikansaa. Onhan Elitloppet -viikonloppu jo seuraavana viikonloppuna!

Ykkössuosikkina voittajaksi tähän lähtöön on 2 Billie de Montfort, jolle lähtöpaikka on melkoisen mukava. Björn Goopin ohjastama Billie de Montfort on tämän vuoden viidestä lähdöstä ottanut kolme pronssitilaa ja nämä kolmessa edellisessä peräkkäisessä kisassa.

Näissä on ollut epäonnea, olisiko onni nyt kääntynyt? Voittokerroin on ihan pelattava, 2.50. Isoimmat haastajat ovat ykkösradan Conrads Rödluva (4.65) ja Racing Mange (5.00). Kyllähän tuo lähdön voitto on tälle kolmikolle pedattu, mutta jos ykkössuosikki hyytyy tai kokee jälleen epäonnea – varahevonen kannattaa kupongilla olla.


Kolmen parhaan joukkoon nostetaan Zarenne Fas!


Ravikisojen voittajaveto on aina hieman arpapeliä, mutta haetaan tähän lähtöön sijoitusveto 1-3 joukkoon. Ykkössuosikilla Billie De Montfortilla kerroin kolmen sakkiin on 1.37, Conrads Rödluvalla kertoimet osoittavat lukemaa 1.85 ja kolmossuosikkimme Racing Mange 1.90. Haetaan me kuitenkin tähän betsiin kolmen joukkoon Zarenne Fas kertoimella 2.65. Zarenne Fasin voittokerroin koko lähtöön on niinkin huima kuin 10.00.

Elitloppet ravit toukokuun lopussa, nyt on lippuja jaossa!Zarenne Fas on kuitenkin mainio loppukirissä ja voi yllättää jopa kaikki! Tältä vuodelta ei ole kuin kolme starttia ja näistä yksi kakkossija. Viimeisin startti 9.5. Åbyn radalla, tuolla sijoitus 4. kasiradalta. Nyt voi hyvinkin olla viitosradalta siellä kolmen joukossa!

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Zarenne Fas kirii kolmen joukkoon @2.65

Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan