Ruotsin ravit: Gävle - Lähtö 5

Julkaistu: 22.05.2020 08:38


Ruotsin ravit: Gävle - Lähtö 5
Ruotsin ravit | Gävle - Lähtö 5 | 17:20
Eaglebet Eaglebet
V75 Gävlen avauslähtö on samalla koko ravien lähtö numero viisi. Tässä on V75 ravien yksi varmimmista lähdöistä ainakin peliprosenttien mukaan, Vikens High Yield kun on pistetty Veikkauksella kuponkeihin peräti yli 60% voimalla. Isoin haastaja on ihan jo peliprosenttienkin perusteella Falcon Am. Vikens High Yieldin voittokertoimet tähän lähtöön ovat 1.65 ja se tuntuu aika turvallisella. Falcon Am:n kertoimet voittoon ovat puolestaan 3.65. Tässä lähdössä seuraavaksi pienin kerroin on peräti 16.00 (Hobby De L’iton).


Kieltämättä Vikens High Yieldin tilastot puhuvat puolestaan, sillä tänä vuonna viisi starttia, näissä neljä voittoa ja yksi kolmossija. 1.20 kerroin kolmen joukkoon on jopa liian matala, jos virheitä tulee matkalla. Falcon Am:n kertoimet kolmen joukkoon ovat nekin perin pienet, 1.45. Näiden perusteella ihan kahden kauppa. Kyse ei tässä lähdössä taidakaan olla mikä hevonen tämän lähdön voittaa vaan kumpi tämän lähdön vie. Vikens High Yield iso suosikki ja Falcon Am:n tehtävä on haastaa.

Ruotsin raveihin ruotsinkieliset tipsit...Kärkisijat selvillä, mutta kuka kolmen joukkoon?


Kahden kauppahan tämä taitaa olla kaikessa yksinkertaisuudessaan, joten haetaanpa tähän sitten se kolmas hevonen, jolla toki silläkin on mahdollisuudet voittoon kaiken mennessä putkeen. Hobby De L’iton on joidenkin papereissa jopa voittajaehdokas, sille siis kerroin 16.00 voittoon. Kerroin kolmen parhaan joukkoon ei ole kolmanneksi matalin, sillä 3.00 kertoimen edelle menee vielä ykkösradan Concrete Dee. (2.85) Napataan tästä Hobby De L’iton kolmen joukkoon kertoimella 3.00, vaikka lähtönumero onkin 11. Kaikista lähdöistä pääsee lyömään vetoa myös vaihtuvilla kertoimilla mm. Nordicbet, Betsafe ja Betsson erillisellä Hevosurheilu osastolla. Tuolta löydät myös lähtöjen mielenkiintoiset Head-2-Head vedot.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Hobby De L'iton jaksaa kolmen joukkoon @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Petteri