Ravit: Hagmyren - Lähtö 5

Ravit: Hagmyren - Lähtö 5
Ravit | Hagmyren - Lähtö 5 | 17.20 | 31.07.2021
Kohde sulkeutuu: 31.07.2021 17:20

Morotai Degato lähdöstä maaliin !Suomessa ravataan vuoden päätapahtumana Kuninkuusravit Seinäjoella tänä viikonloppuna, mutta myös länsinaapurissamme ruotsissa juostaan varsin mielenkiintoiset 75 ravit. Vihjeeseen valitaan pelikohteeksi 75 kierroksen ensimmäinen kohde, joka on lämminveristen ryhmäajo 2140m.


Suosikiksi nostan numeron 2 Morotai Degato, joka juoksi viimeksi sisällä viimeisenä ja hevosella ajettiin mahdottomasta tilanteesta todella kiltisti maaliin asti. Olemus ja ravi näyttivät hyvältä. Lujaa liikkeelle lähtevä ruuna saa nyt kyytiinsä Erik Adielssonin, mikä on ajanut aiemminkin tätä 6-vuotiasta voitokkaasti.


Ohjastaja saa kuitenkin päättää taktiikan, sillä ruuna kirii myös selkäjuoksun jälkeen todella kovaa ja on varmasti vaarallinen myös selkäjuoksulla. Oskar Kylling Blommin suojatti on tähän lähtöön hyvä idea.

5 Born Unicorn teki alku kesällä hurjia juoksuja ja nappasi parin voiton putkenkin tililleen. Viimeksi kaikki ei ollut kuitenkaan kohdillaan. Daniel Redenin suojatilta tuskin toista huonoa kisaa nähdään putkeen, joten tässä ollaan varmasti jo kärkimatsissa.

Örjan Kihlsröm ajaa heti alussa eteenpäin kohti kuolemanpaikkaa, mistä ruuna on tehnyt aiemminkin hyviä esityksiä. Yksi suosikeista, mutta paljon pelattuna ei suurta pelillistä ideaa.

Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset
Tabasco C.D & Björn GoopLähtölista Hagmyrenin lähtöön 5. Lämminveristen ryhmäajo 2140m.

1.Viking Brodde
2.Morotai Degato
3.Vacqueyras
4.Even's Cool Boy
5.Born Unicorn
6.Jaques Noir
7.Ivory Di Quattro
8.Gerry
9.Tabasco C.D
10.Zap DI Girfalco
11.OnTrack He'is Black
12.Final Dream9 Tabasco C.D kiri viimeksi todella hienosti takaa aina voittoon asti. Rattaille hyppää yksi maailman parhaista ohjastajista Björn Goopin muodossa ja kaksikon yhteistyötä odotetaan vesikielellä. Lähtöpaikka vaatii ylivauhtia, jos voitosta puhutaan.


4 Even's Cool Boy tekee välillä todella mahtavia kirejä eikä Robert Dunderin suojatti saa tässä todellakaan väheksyä. Viimeisissä meno ei ole ollut aivan priimaa, mutta tuoreessa muistossa on ainakin kirjoittajalla vielä mahtava kiri Uumajan 75 kierroksella keväällä.

Luokaltaan jopa lähdön parhaat 1 Viking Brodde ja 10 Zap Di Girifalcon suorituksista on puuttunut paras terävyys kesän ajan ja vaikea uskoa sen löytyvän tähänkään kisaan. Leveämpää peliä tehdessä ei näitä luokka ruunia kannata kuitenkaan kokonaan unohtaa.


Yhteenveto:

Morotai Degato lähellä mielestäni voittoa ajettiinpa keulasta tai selästä. Born Unicorn aiheesta suosikki, mutta liikaa pelattu. 4 Even's Cool Boy mahdollinen suurempi yllättäjä. Tulee sijoittumaan Top3 sijalle vähintään 65% todennäköisyydellä.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Morotai Degato voittaa @5.95

NordicBet - Lue arvostelu

5.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

5.95

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

5.95

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

5.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

5.15

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan