Ravit: Halmstad - Lähtö 7

Julkaistu: 10.07.2021 10:50

Ravit: Halmstad - Lähtö 7
Ravit | Halmstad - Lähtö 7 | 18.05 | 10.07.2021

Forfantone Am tauluaan parempi!Ruotsin 75 karavaani on liikkunut Halmstadin raviradalle, jossa juostiin jo torstainakin 75 kierros kun ohjelmassa oli perinteinen Sprintermästaren, jonka voiton nappasi Per Nordströmin ohjastama ja valmennettava Önas Prince.

Lauantaina kovin lähtö on lähtönä 7 juostava lämminveristen avoin lähtö, jossa suosikkina matkaan lähtee Johan Unterstainerin valmennettava 1 Cyber Lane, joka kilpaili viimeksi Elitloppet karsinnassa, missä ruuna ei ollut ollenkaan parhaimmillaan. Kaikki pitäisi olla nyt kunnossa ja keulapaikalta 8-vuotias olisi muille paha lyötävä.


Pelivihjeeseen napataan tauluaan paljon paremmassa kunnossa kilpaileva 3 Forfantone Am, joka hyötyy lauantaina juostavasta täydestä matkasta. Viimeksi esitys oli oikeinkin mainio neljäs, mutta vauhti ei vain lopussa riittänyt. Roger Wallmanin suojatti pystyy menemään täyden matkan tarvittaessa 11 pintaan, jolla ollaan väkisinkin tässä kolmen joukossa.

Kakkosen jäätyä pois Torbjörn Jansson tähtää ajokillaan suosikin taakse, mistä tilaa saadessaan voisi vaikka lähdön voittaa. Pelikohteeksi valitaan 6-vuotiaan sijoittuminen kolmen sakkiin.


Short In Cash huippukunnossa!Lähtölista Halmstadin lähtöön 7. Lämminveristen ryhmäajo 2140m.


1.Cyber Lane
2. Poissa
3.Forfantone Am
4.Heart Of Steel
5.Shocking Superman
6.Pinto Bob
7.Generaal Bianco
8.Fighter Smart
9.Partizan Face
10.Capricornus
11.Short In Cash
12.Night Brodde


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonuksetLähdön yksi mielenkiintoisista menijöistä on todella kovassa kunnossa kilpaileva 11 Short In Cash, joka kulki Kouvolassa Kymi GP:ssä todella lujaa suorilla, mutta tiukat kurvit eivät hevoselle sopineet ollenkaan. Björn Goopin suojatti olisi varmasti ollut lähellä, jopa voittoa paremmalta paikalta, mutta radalta 11 juoksusta tulee 7-vuotiaalle todella haastava. Ylivauhtia tai hurjaa tuuria juoksunkulussa niin ori voisi nousta tuoltakin kärkeen.


5 Shocking Superman on parantanut kaiken aikaa suorituksiaan Roberth Bergille siirtymisen jälkeen. Viimeksi kiri takaa kantoi hyvin kolmanneksi Husse Bokon napatessa voiton. Sitä ennen ori nappasi voiton aika kevyessä lähdössä kärjen hurjastelun jälkeen. Parannus potentiaalia 8-vuotiaalla on, mutta sitä pitää tapahtuakin, jos haluaa kärkisijoista kamppailla tänään. Rattaille hyppää tähän kisaan Erik Adlieson, jota voidaan pitää positiivisena asiana.

Berghin tallin toinen menijä on 6 Pinto Bob, joka tekee uutta tulemista loukkaantumisen jälkeen. Tällä kertaa suurempi menestys tulisi kuitenkin yllätyksenä.

Mielenkiintoinen seurattava on 10 Capricorne, joka on Stefan Melanderin uusi amerikan vahvistus. Tällä kertaa taktiikka on varovainen, mutta kannattaa seurata jatkoa ajatellen tarkasti.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Forfantone Am Top 3 @2.87

NordicBet - Lue arvostelu

2.87

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.87

Hyödynnä Betssonin ilmaisveto 100€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.87

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan