T65-ravit: Helsinki - Vermo

Julkaistu: 29.08.2018 16:02


T65-ravit: Helsinki - Vermo
T65-ravit | Helsinki - Vermo | 19.45
Taas on keskiviikko ja Vermon T65-ravien aika. Bookereilla ei tänään ole auki kiinteäkertoimisia voittajavetoja, mutta yksi kiva H2H-veto löytyy.


Lähtö 7:

Ennakolta todella tasainen 2100 metrin ryhmäajo. 3 Holiday Ors on noussut lähdön hienoiseksi suosikiksi. Pelaajat näyttävän luottavan sen saavat keulat ja vetävän siitä maaliin. Itse olen tämän skenaarion suhteen todella skeptinen. Numero 5 Kalle Kalas nimittäin lähtee kuin tykin suusta liikkeelle.

Vaikka Holiday Ors onnistuisi keulapaikan puolustamaan se tulee todennäköisesti maksamaan liikaa. Lisäksi hevonen on juossut viime aikoina lähinnä mailin matkoja, joten viimeiset 500m voivat olla tervanjuontia.

Holiday Ors saa H2H-vedossa vastaansa nousukunnossa olevan 2 Ricoconen. Pidän Tommi Kylliäisen valmentamaa ja ohjastamaa 5-vuotiasta ruunaa jo lähtökohtaisesti parempana hevosena. Lisäksi arvio kovasta avauksesta sataa tässä Ricoconen pussiin. Se on valmiiksi toisella radalla, joten sen ei tarvitse osallistua tuliseen lähtökiihdytykseen, koska se saa hyvän paikan parijonosta.

Viimeksi Ricocone jäi 8 paikalta lähtökiihdytyksessä viimeiseksi, mutta kiri todella tulisesti loppusuoraa ehtien kolmanneksi. Uskon vireen säilyvän vähintäänkin yhtä hyvänä ja Holiday Orsin jäävän jalkoihin viimeistään loppusuoralla kirivaiheessa.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

H2H Ricocone @1.90

LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan