Ravit: Jägersro - Lähtö 6

Julkaistu: 21.04.2021 13:30

Ravit: Jägersro - Lähtö 6
Ravit | Jägersro - Lähtö 6 | 21.30 | 21.04.2021

Adde S.H rankaisee lopussa!


Keskiviikon 86 kierros kisataan Jägersron ja Solvallan raviradoila. 86 pelin avaa Jägersron lähtönä 6 juostava lämminveristen 2140m ryhmäajo. Lähdön ideanostoni on numerolla yhdeksän matkaan lähtevä Adde S.H, joka palasi viimeksi tauolta. Kovia avoimen tason hevosia vastaan juostussa kisassa kaikki meni pieleen heti lähdössä, kun Sören Boelin ohjastama ruuna jäi roikkumaan ulkoradoille ja joutui pakittelemaan ihan porukan hännille. Loppusuoraa 6-vuotias eteni kuitenkin varsin mallikkaasti, joten hevonen jätti itsestään todella positiivisen vaikutelman.

Tänään matkana oleva 2140m käy paremmin mitä viime kerran mailin kilpailu. Vastus helpottuu myös viime kerrasta ja tässähyvältä ysiradan paikalta ei alussakaan pitäisi jäädä kärjelle kovinkaan paljon. Kuski myös vahvistuu viime kerrasta sillä tänään rattaille palaa Peter Unterstainer, joka myös valmentaa tätä Adde S.H:ta. Varustus on myös tähän kilpailuun optimaalinen ilman kaikkia kengiä ja jenkkikärryillä. Tällä varustuksella parhaat juoksunsa tehneenä mahdollisuudet paljon parempaan mitä tämän hetken prosentit 8% antavat ymmärtää.

Emoji liian iso ennakkosuosikki?Lähtölista ja Prosenttiarvio Jägersron lähtöön 6. 2140m ryhmäajoa lämminverisille.


1.M.T.Mighty Winner 7%
2.Joyride Cane 1%
3.Dizzy River 2%
4.Emoji 35%
5.Apapmand 14%
6.Gina Mearas 14%
7.Infitus 4%
8.Zio Tom Jet 4%
9.Adde S.H 20%
10.Demolition Man F. 1%Tästä muihin Ravivihjeisiin

Tsekkaa myös vedonlyontibonukset4 Emoji on kuumunut peleissä liian suureksi suosikiksi. Tanskasta Fleming Jensenin laatutallista tuleva 5-vuotias aloittaa tässä kauden, joten tuskin ori on heti parhaimmillaan. Luokkaa hevoselta löytyy sillä olihan se kovatasoisessa tanskan derby finaalissa yksi suosikeista. Kaikki kengät riisutaan nyt pois, joten tuskin tanskasta asti tullaan vain terveisiä ajamaan. Eiköhän Emoji ole kuitenkin voittomatsissa mukana, mutta tauolta tulevalle hevoselle lähes 50% kannatus on liikaa.

1 M.T.Mighty Winner on siirtynyt viime startin jälkeen Joakim Lövgrenin valmennukseen. Lujaa kiihtyvälle hevoselle haetaan tässä kuitenkin todennäköisesti selkäjuoksua, jonka jälkeen tilaa saadessaan pystyy korkeallekin. Mailin matkoilla paremmin viihtyvälle ruunalle täysi matka on miinusta, mutta oikeanlaisella juoksulla se tuskin tuottaa ongelmia.

6 Gina Mearas avasi viimeksi Färjestadissa 5-vuotis kauden. Johtavan rinnalle 1100m jäljellä nostettu tamma oli taistelemassa hienosti toiseksi, mutta peri lopulta voiton keulahevosen laukattua. Johan Unterstainerin valmennettavan lähtöpaikka on kovin ulkona ja juoksunkulun kannalta tarjolla on oikeastaan vain huonoja vaihtoehtoja lataamalla lähes pommin varma kuolemanpaikka ja jos ei lataa niin saa pakitella ihan porukan hännille.

Jättipommina haluan nostaa ailahtelevan, mutta parhaimmillaan todella kovaksi kilpahevoseksi noussut 7 Infinitus, joka kilpailee tänään ilman kaikkia kengiä. Joakim Lövgrenin valmennettava palaa tähän parin kuukauden paussilta, mutta yleensä tauoltakin on nähty tältä 7-vuotiaalta ruunaltakin hyviä esityksiä. Ylivauhdilla ja mahtavilla tuureilla voisi nousta korkealle. Ei todennäköinen pärjääjä, mutta parempi hevonen kuin 1% kannatus antaa ymmärtää.

8 Zio Tom Jet teki alkuvuonna todella kovia esityksiä, mutta kunto oli pitkään laskusuunnassa. Viimeksi nähtiin taas parempaa Zio Tom Jettiä, kun kiritilat olivat toisesta ulkoa pitkään tukossa, mutta kun tilaa vähäsen tuli hyökkäsi 6-vuotias ori mukavasti maaliin asti. Asetelmat ovat nyt huonot, mutta aivan vailla mahdollisuuksia ei tämä Kevin Oscarsonin ajokki ole.

Pelivalinnaksi ajattelin ensin nostaa Adde S.H:n voiton, mutta otetaan varman päälle ja rahat taskuun Adde S.H:n TOP 3 sijoituksella!

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Adde S.H Top 3 @2.17

NordicBet - Lue arvostelu

2.17

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin bonus, talleta 25 € ja saat 75€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.17

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan