Ravit: Jägersro - Travderby 2021

Ravit | Jägersro - Travderby 2021 | 17.59 | 05.09.2021
Kohde sulkeutuu: 05.09.2021 17:59

Huippulahjakkuudet ottavat mittaa Ruotsin Derby finaalissa!Hieno raviviikonloppu huipentuu länsi naapurimme Derby finaaliin, missä yhteen iskevät 12 parasta oria ja ruunaa. Lähtöasetelmat tekevät jo koko ajan tasaisena pidetystä lähdöstä vielä tasaisemman.


Finaalin suosikki on hieman ulos arvonnassa joutunut tappioton 5 Calgary Games. Karsinnassa suuri lahjakkuus irrotti keulasta ajamatta muista ja meni 2640m 13,0a. Olemus oli sen oloinen, että uskon 4-vuotiaan pystyvän tiputtamaan ainakin sekunnin verran. Valmentaja Timo Nurmos pitää oria jopa isäänsä Readly Epressiä parempana, joten odotukset valmentajalla ovat myös todella korkealla.


Jorma Kontiolla ei ole alussa oikeastaan muuta mahdollisuutta kuin ajaa heti startista eteenpäin. Ongelmia voi olla kuitenkin luvassa sillä välttämättä paikka johtavan rinnallakaan ei ole suosikille tässä tarjolla. Ori on näyttänyt kuitenkin niin hyvältä, että voi tässä pystyä voittamaan lähdön jopa johtavan rinnaltakin. Keulaan ei ole kuitenkaan mitään asiaa ilman suuria revittelyjä.


Suosikin tallikaveri 4 Henry Flyer Sisu kiinnostaa tässä pelimielessä ihan jonkin verran. Karsinnassa Mika Forssin ajama ruuna kiri takaa lopulta helposti kova vauhtisen kisan voittoon. Olemus Kriteriumissa loppusuoran haparointiin voittonsa menettäneellä Bold Eageln pojalla oli mainio ja ravi kävi loppuun asti mainiosti.

Hyvältä lähtöpaikalta Timo Nurmoksen valmennettava saa varmasti onnistuneen reissun ja kova vauhtisessa kisassa viimeinen 500m tuskin on enää se vauhdikkain. Ravilla pysyessään pystyy paljoon.

Önas Prince tehnyt urallaan kaiken oikein!


Lähtölista Jägersron lähtöön 11. Travderby 2021. Lämminveristen ryhmäajo 2640m 4-vuotiaille. Ykköspalkinto 195 400€

1.Brambling
2.San Moteur
3.Önas Prince
4.Henry Flyer Sisu
5.Calgary Games
6.Marre's Dreamboy
7.Global Badman
8.Kuyt F.Boko
9.Chiru
10.Digital Races
11.Titan Yoda
12.Ready LavecTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

Yksi suosikeista on Per Nordströmin tallin silmäterä 3 Önas Prince, joka on kilpaillut tällä kaudella yhdeksän kertaa ja napannut yhtä monta voittoa. Karsinnassa ori vastasi keulasta voittoon parastaan yrittämättä. Avaa lujaa, muttei taida päästä siltikään keulaan.

Halmstadin isossa 4-vuotis kilpailussa SprinterMästaren Finaalissa ori murskasi muut johtavan rinnalta. Matka on toki nyt kierroksen pidempi ja vastassa aivan absoluuttiset huiput, joten tätä lähtöä tuskin kukaan voittaa johtavan rinnalta.


Kriterium voittaja 1 Brambling on ollut koko kauden kaukana tasostaan, mutta karsinta antoi jälleen valoa tunneliin. Daniel Redenin suojatti saa sisäradalta varmasti makoisan juoksun, mutta kysymys kuuluu, että kuinka kauas se lopulta kärjestä jää? Rattailla oleva Örjan Kihlström kuitenkin tietää miten isolähtö voitetaan. Aivan kärkisija tulisi minulle kuitenkin yllätyksenä.


Karsinnan yksi vakuuttavimmista voittajista oli koko matkan johdon jälkeen keulasta karannut 2 San Moteur. Björn Goopin tallin menijällä ollaan satsattu tänä vuonna vain Derbyyn ja kunto näyttää siihen todella mainiolta. Avaa lujaa ja saa valita tästä taktiikan. Uskon kuitenkin keulajuoksuun.

Nurmoksen tallin kolmas finaalisti on numerolla 9 Chiru. Karsinnassa 4-vuotias teki todella pitkän ja rehdin kirin, jolla jyräsi vastustamattomasti voittoon. Claes Sjöströmin ohjastama ori saa tässä juoksun lähellä kärkeä eikä olisi ylivauhdilla kovinkaan kaukana ainakaan top3 sijasta.

Karsinta kakkosista vakuuttavin oli 7 Global Badman, joka kiersi 1100 jäljellä neljännen kautta johtavan rinnalle ja tsemppasi hyvin perille. Suosikkien epäonnistuessa ei tämä Daniel Wäjerstenin suojatti ole aivan vailla mahdollisuuksia.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Henry Flyer Sisu TOP 3 @3.42

NordicBet - Lue arvostelu

3.42

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.42

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.42

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.2

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan