Ravit: Joensuu - Lähtö 8

Ravit | Joensuu - Lähtö 8 | 20.00 | 07.09.2022
Kohde sulkeutuu: 07.09.2022 20:00
Viime lauantaina Vermossa juostiin Suuri Suomalainen Derby 2022, jonka voitti todella hienon juoksun jälkeen Dusktodawn Boogie, jota ohjasti ja valmentaa Kenneth Danielsen. Tämän 75 kierroksen vuoksi tulevan keskiviikon T65 kierros kilpaillaan poikkeuksellisesti Joensuun Linnunlahdella.

Toto65 kierros käynnistyy tuttuun tapaan klo 19.10. Yksi illan herkkupaloista on tässä käsiteltävänä oleva kylmäveristen 3140m tasoitusajo, joka ajetaan viidentenä toto65 kohteena.Lähtölista


Kylmäveristen tasoitusajo 3140m

1.Rapsodi
2.Eso Epori

20m Takamatka

3.Panthera
4.Tähtitie
5.Varoitus

40m Takamatka

6.Lumettaja
7.Vilju
8.Virin Urho
9.Tinderi

80m Takamatka

10.Vixeli
11.Vixen

Kissa ja hiiri leikki Joensuun kaksinkamppailussa


Joensuun lähtönä 8 nähdään todella mielenkiintoinen kylmäveristen 3140m tasoitusajo, jossa suosikkina matkaan starttaa 80m takamatkaltakin 10 Vixeli. Viimeksi Forssan kuninkuuskilpailun pitkällä matkalla neljänneksi sijoittunut voimanpesä pyrkii pitkältä takamatkalta ohittamaan edestä lähtevät valjakot. Tapio Perttusen suojatti palaa tähän reilun kuukauden tauolta, mutta se tuskin on kuntoa heikentänyt.

Hiirenä kissaa karkuun juoksee Santtu Raitalan ohjastama 3 Panthera, joka kilpailee todella hienossa vireessä. Viimeksi se kiri hienosti pitkällä kirillä varmaan voittoon Teivon 75 lähdössä. Vastus kovenee tuosta, mutta asetelmat ovat tällä kertaa Pertti Hakkaraisen valmentaman 8-vuotiaan oriin puolella. Ravilla liukkaasti lähtevä ja matkasta hyötyvä menijä on muille todella vaikea kiinni otettava.

Terho Rautiaisen kovakuntoisesta tallista tuleva 6 Lumettaja ei ollut viimeksi Forssassa aivan balanssissa, eikä 7-vuotias saanut kunnolla raviaan käyntiin koko matkan aikana. Nyt alla on kuukauden tauko, jonka aikana oria on huollettu. Kovasti kesän aikana kehittynyt menijä on voittojuoksujaan vastaavana vaarallinen vastustaja. Juostava matka aiheuttaa pienen kysymysmerkin, mutta nouseva ori on vaikuttanut myös vauhtikestävältä tapaukselta.

Muiden kuin edellä mainitun kolmikon voitto olisi iso yllätys. Yksi mahdollinen haastaja voisi kuitenkin olla 8 Virin Urho, joka viihtyy pitkillä matkoilla ja se voittikin toukokuussa Forssassa kisatun 4000m kilpailun. Markus Porokan ohjastama voimanpesä ei pärjää pätkällä monellekaan vastustajista, mutta voimillaan se sijoittuu tässä varmuudella puolen välin yläpuolelle.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan h2h kamppailu kahden suosikin välillä. Panthera saa 60m etumatkan, jonka uskon riittävän pahimpaan haastajan voittamiseen. Nopea lähtijä hakee keulapaikan ja vauhdin jakamisen mestari Santtu Raitala ajaa koko matkan tasaisesti kovaa, joten sen kiinni saamiseen joutuu muut tekemään hurjasti töitä.

Vixeli on hitaampi lähtijä ja se jää alussa ilman laukkaakin pakolla lisää. Epävarma ori osaa myös olla lähdössä epävarma, eikä sen laukkakaan saa suuremmin yllättää.

Pantheran voitolle tarjotaan 2.00 kerrointa, joka on mukavasti omaan 55% arvioon nähden.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Panthera voittaa Vixelin @2.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan