Ravit: Jyväskylä - Lähtö 10

Ravit | Jyväskylä - Lähtö 10 | 15.55 | 11.06.2022
Kohde sulkeutuu: 11.06.2022 15:55
Lauantaina Suomen 75 kierrosta isännöi Jyväskylän Killeri. Ohjelmassa on hienot 75 kohteet, jotka huipentuvat SHKL Cup finaaliin ja Killerin Eliittiin. Tässä vihjeessä käsittelemme ravien lähtöä 10, joka on SHKL Cup Finaali 4-vuotiaille suomenhevosille. Lähdön ykköspalkinto on mukavat 10 000€Lähtölista


Suomenhevosten tasoitusajo 2140m. 4-vuotiaille.

1. Topin Muisto
2. Aika-Vastus
3.Ilon Viesti
4.Santamaan Musta
5.Kojolan Costi
6.Wertti
+20m Takamatka
7.Laurilan Jokeri
8.Huisi Hippu
9.Huikero
10.Itte Juakales
+60m Takamatka
11.LipassiTopin Muisto lähdöstä maaliin?


4-vuotiaiden SHKL Cup finaalissa oma suosikkini on Teemu Okkolinin tallista kilpaileva 4-vuotias lahjakkuus 1 Topin Muisto. Kaksi starttia urallaan juossut entisen kuningatar kilpailuunkin osallistuneen Topin Mustan jälkeläinen vaikuttaa kovalta lupaukselta ja on lunastanut myös valmentajan suunnalla kovat odotukset.

Ori avaa lujaa ja tähtää tässä keulapaikalle, josta sen ohittaminen tulee olemaan muille todella hankalaa. Kehityskelpoinen menijä pystyy tässä alittamaan 30 tuloksen, jolloin muille tulee todella kiire.

Pahin haastaja on ennakkoon myöskin paalulta starttaava 6 Wertti, joka voitti viimeksi edellä mainitun selityksittä. Jani Ruotsalaisen suojatti on myöskin lahjakkuus, joka voi kehittyä starttien välissä reippaasti. Hannu Torvinen ottaa tässä nyt ensi kertaa tuntumaa 4-vuotiaaseen oriin. Lähtöpaikka voi olla aloittelijalla hankala juoksuradalta. Kaiken mennessä nappiin on Costellon poika mukana voittomatsissa.

Edellisen tallikaveri 9 Huikero paransi viimeksi ennätystään lähes viisi sekuntia, joka kertoo kaiken varsojen kehittymisestä. Valmentaja Ruotsalainen ei kuitenkaan uskonut normaalissa tilanteessa takamatkalta starttaavan oriin nappaavan ainakaan tallikaveriaan kiinni. Ravilla lähtiessään 4-vuotias avaa takamatkalta hyvin.

Pisimmän takamatkan 11 Lipassi on kova menijä, mutta 60m takamatka paalun koviin Topin Muistoon ja Werttiin tuntuu liian kovalta. Valmentaja Heikki Hoffren sanoi myös tallikommenteissa, ettei tämä kilpailu ole lahjakkaan 4-vuotiaan kauden tärkein kilpailu, joten se ajetaan järkevällä tavalla. Ohjastaja Santtu Raitala voi onnistua jollain tavalla juoksunkulun kanssa kuitenkin niin hyvin, ettei tällä hetkellä lähdön kovinta varsaa kannata kokonaan unohtaa.

Hyviä varsoja on muutkin lähtöön osallistuvat, mutta niillä ainakin tällä hetkellä on liikaa parannettavaa aivan voittoa ajatellen. Nostetaan muista esille kuitenkin kolmikko 3 Ilon Viesti, 4 Santamaan Musta ja 8 Huisi Hippu. Suosikkien epäonnistuessa ei näiden voitto saa kuitenkaan penkiltä pudottaa.

Uskon vahvasti kuitenkin voittajan tässä lähdössä tulevan paalulta ja kaksikosta 1 Topin Muisto tai 6 Wertti.

H2H kamppailu 1 Topin Muisto - 9 Huikero


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu 1 Topin Muisto ja 9 Huikero välillä. Paalulta lähtevä Topin Muisto on todella lähellä mielestäni koko matkan johtoa, joten siihen on helppo luottaa tässäkin pelikohteessa. 20m etumatka pitäisi riittää tässä Teemu Okkolinin valmentamalle ja ohjastamalle oriille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Topin Muisto voittaa Huikeron @1.8

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan