Ravit: Jyväskylä - Lähtö 10

Julkaistu: 12.06.2021 07:00

Ravit: Jyväskylä - Lähtö 10
Ravit | Jyväskylä - Lähtö 10 | 15.50 | 12.06.2021

Perinteinen Killerin Eliitti lauantain herkkupalana.Jyväskylän lähtönä 10 juostaan perinteinen suurkilpailu Killerin Eliitti, jossa voittaja kuittaa itselleen mukavat 20 000€. Lähdössä kisaavat jälleen suomen parhaita lämminverisiä, vaikka muutama kärkipään menijä on jäänyt keskittymään kuukauden muihin koviin tehtäviin muun muassa ensi viikolla Kouvolassa juostavaan Kymi GP:hen, mihin voi olla mahdollisuus tämän lähdön voittajalle. Jyväskylään pelatessa kannattaa muistaa sisäradan ohituskaista loppusuoralla, joten johtavan takana juoksevakin saa mahdollisuuden.


Suosikkini on jopa Elitloppet kaavailluissa mukana ollut 10 Le Gros Bill, joka ei ollut Finlandia ajossa aivan parhaimmillaan, mutta tykitti lähtölaukan jälkeen todella vauhdikkaasti maaliin asti ehtien vielä kuudenneksi. Ari Vianderin valmennettava palasi viimeksi voittokantaan irrotessaan keulapaikalta helposti hienolla tuloksella voittoon. Paussin jälkeen kunto lienee vain nousussa ja uskon vahvasti tähän nousevaan 7-vuotiaaseen tässä kilpailussa.


Takarivistä on haittaa todella nopealle starttarille, mutta ori on näyttänyt tulevansa hienosti myös takaa, joten se ei tässä aiheuta harmaita hiuksia. 1640m matkalla kisattaessa matkavauhti määrittää aika pitkälle takarivistä lähtevien mahdollisuudet. Suosikin kuski Antti Teivainen on toiseksi eniten voittoja ajanut suomalainen raviohjastaja, joten hän jos kuka tietää milloin pitää takajoukoista kiriin lähteä.
Willow Pride johtaa pitkään!Lähtölista Jyväskylän lähtöön 10. Killerin Eliitti lämminverisille 1640m ryhmäajo.

1.Willow Pride
2.Walther På G
3.Stonecapes Queila
4.Ubertino Grif
5. Poissa
6.J.H. Mannerheim
7.Hotshot Luca
8.Global Withdrawl
9.Grainfield Aiden
10.Le Gros Bill


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonuksetRadalta yksi kiihdyttää matkaan viimeksi Solvallassa hienosti neljänneksi pujotellut Willow Pride kyydissään Ari Moilanen. Lujaa avaava tamma on kilpaillut koko kevään hyvässä iskussa ja samanlaisena reissun jälkeen jatkaessaan pystyy se pärjäämään tässäkin lähdössä. Viime vuonna kesällä Markku Niemisen valmennettava ei ollut parhaimmillaan ja alamäki oikeastaan alkoi heti ruotsin reissun jälkeen. Nyt on jännä nähdä missä vireessä luokkatamma kauttaan jatkaa. Parhaimmillaan ollessaan keulasta 7-vuotias voittaisi tämän päiväisen koitoksen. Mailin matka suosii nopeaa hevosta.

Lähdössä kilpailee monta kevään menestyjää sillä muun muassa Seinäjoki Race osallistujia viivalla on neljä. 3 Stonecapes Queila ei hyödy joustavasta mailin matkasta, mutta selvittää sen kuitenkin. Hannu Torvisen ajama Euroopan mestari alkaa saada taas juonen päästä kiinni ja parhaimmillaan pystyy sekin tässä kamppailemaan kärkisijoista.

9 Grainfield Aiden oli suorastaan huono viimeksi Kuopiossa. Johtavan rinnalla juossut ruuna ei ollut missään vaiheessa menestyjän oloinen ja loppukurvissa Hannu Korven suojatti väsyi hitaan vauhdin jälkeen aina viidenneksi saakka. Ensi viikolla Kymi GP:ssä juokseva 7-vuotias hakee tässä valmistelevaa starttia ensi viikko varten. Toki Esa Holopainen ajaa varmasti voitosta, mutta mitään revityksiä tuskin nähdään.

8 Global Withdrawl on ennakolta lähdön mielenkiintoisin seurattava. Ruotsista hankittu 6-vuotias on aloittanut Matias Salon tallista todella mahtavasti ja on ollut joka kilpailussaan kolmen parhaan joukossa. Santtu Raitalan ajokki olisi voinut olla jopa ideavarma tähän, mutta huonoimmalta mahdolliselta paikalta lähtiessään se on vain yksi mahdollisista. Avaa lujaa, mutta keulaan ei tuolta ole asiaa.

6 J.H. Mannerheim tulee ruotsin maalta eikä tällä kertaa Tommi Kylliäisen lainaohjastettavaa kannata ollenkaan väheksyä. Lähtöpaikka on hieman ulkona, mutta tuskin tällä 8-vuotiaalla on lähetty vain terveisiä suomeen lähettelemään. Onnistuneella juoksulla sijoittuu kolmen joukkoon.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Le Gros Bill voittaa @3.85

Unibet - Lue arvostelu

3.85

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan