Ravit: Jyväskylä - Lähtö 11

Ravit: Jyväskylä - Lähtö 11
Ravit | Jyväskylä - Lähtö 11 | 16.10 | 21.08.2021
Kohde sulkeutuu: 21.08.2021 16:10

Suomenhevosten Derby FinaaliHienon 5-vuotis ikäluokan Derby Finaali, juostaan Jyväskylän Killerillä. Ryhmäajo 2140m. Ykköspalkinto 36 000€.


Derbyn suurin ennakkosuosikki on viime vuonna Kriteriumissa voiton napannut numerolla 2 Ville Kalle, joka on hallinnut tätä ikäluokkaa melkeinpä alusta alkaen. Tänä vuonna Ari Moilasen ajokiksi muuttunut kaikkien aikojen suomenhevosen Vieskerin poika on radoilla todella hienon näköinen ilmestys ja erottuu porukasta heti jo värityksensä vuoksi.

Valmentaja Jouko Paavolan elämänhevonen nappasi karsinnassa varman voiton johtavan rinnalta ja vastasi ohitusta yrittäneelle numerolle 9 Hiipeli vuoren varmasti aina maaliin saakka. Alussa on pieni laukkariski eikä tässä hirveästi enää kärsi vastustajille tasoitusta matkalla antaa, mikäli Lapualle halutaan Derby voitto mukana viedä.


Suosikin kovin haastaja on koko vuoden pelkästään tähän Derby finaaliin tähdätty 4 Huisi Hemmo, joka lähtee auton takaa todella lujaa liikkeelle ja on suosikki nappaamaan keulapaikan. Karsinnassa Antti Ojanperän valmennettava oli hyvä ja vastaili keulasta varmaan tyyliin maaliin saakka. Kunto on edelleen nousussa ja koko matkan johto on mielestäni erittäin lähellä.

Santtu Raitala on niin taitava ohjastaja, että hän jos kuka tietää miten suosikki tässä kaadetaan. Ojanperän talli onnistuu myös todella hyvin isoissa kilpailuissa ja kunnon ajoituksissa, joten yllätyn jos nyt ei nähdä parasta Huisi Hemmoa koskaan.

Vihjeessä valitaan pelikohteeksi tällä kertaa kaksinkamppailu Ville Kallen ja Huisi Hemmon välillä. Arviot ovat aika lailla 50 & 50, joten päälle kahden kerroin Huisi Hemmolle maistuu pelimielessä hyvin.
Mihin asti Core yltää?


Lähtölista Jyväskylän lähtöön 11. Keskisuomalainen Derby Finaali 2140m 5-vuotiaille Suomenhevosille. Ykköspalkinto 36 000€

1.Sipisee
2.Ville Kalle
3.Suvelan Rinssi
4.Huisi Hemmo
5.Säihkeen Säväys
6.Elan
7.Margarida
8.Kinderi
9.Hiipeli
10.Core
11.Vennelmon VälkkyTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset10 Core tulee yhdeltä maamme kovimmista suomenhevosmieheltä Seppo Suuroselta, joten odotuksia uran parhaasta suorituksesta on. Karsinnassa sellainen jo nähtiin ja voimiakin taisi Henri Bollströmin ajokille jäädä varastoon. Pystyy tässä mielestäni nousemaan aina jopa kolmen joukkoon saakka.

3 Suvelan Rinssi kilpailee nyt ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä. Tämä voi tuoda vauhtia paljon lisää, mutta epävarmuus lisääntyy myös. Kunto pitää ja ravilla pystyy kamppailemaan kärkipään sijoista. Karsinnassa Teemu Okkoliinin valmennettava teki hyvän esityksen voittaneen Huisi Hemmon rinnalta.

6 Elan ja 8 Kinderi ovat aivan ikäluokan kärkeä, mutta tämän hetkinen vire ei vaikuttaisi kummallakaan olevan aivan parhaimmillaan. Pärjääminen vaati todella paljon parannusta karsinnasta.

Sipisee ja Hiipeli ovat vasta nousemassa tälle tasolle, mutta kummankin kunto on rautaa tällä hetkellä ja ne kärkkyvät suosikkien epäonnistumista. Molemmat tekivät karsinnassa hyvät juoksut ja erityisesti 9 Hiipeli, joka haastoi Ville Kallea lopussa tiukasti.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

H2H = Huisi Hemmo voittaa Ville Kallen @2.15

Unibet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan