Ravit: Jyväskylä - Lähtö 6

12.11.2022 | 14.35
RAVIT | JYVÄSKYLÄ - LÄHTÖ 6 |
Kohde sulkeutuu: 12.11.2022 14:35


Jyväskylän Killerillä kilpaillaan hyvä tasoinen Toto75 kierros, jossa päälähtöinä ovat kasvattajakruunu finaalit, sekä kierroksen päättävä Tammaderby finaali 5-6 vuotiaille suomenhevosille.

Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2140m. 5-vuotiaiden kasvattajakruunu finaali. Ykköspalkinto 27 000€.

1.Credit To Hope
2.Mas Evelyn
3.Ypäjä Oriente
4.Nutcracker
5.Artful Drop
6.True Colors
7.Chasing Highs
8.Valorous Leader
9.Girls With Curls
10.Fioriini

Tasaisessa lähdössä monta mahdollista


Suosikkina ison rahan jahtiin starttaa kotiradan numero 7 Chasing Highs, joka palaa tässä noin 1,5kk mittaiselta tauolta. Anne Takapuron valmennettavalla on varmasti ollut jo pidempään tähtäimessä isolla ykköspalkinnolla kilpailtava finaali, joten 5-vuotias tamma tulee varmasti hyvässä iskussa radoille. Hieman kysymysmerkkejä ilmaan tuo kaksi poisjääntiä viime starteista.

Esa Holopaisen ajokki voitti viimeksi Mikkelissä keulasta ja nopeana avaajana hamuaa sinne tälläkin kertaa. Sisäpuolellakin on nopeita avaajia, joilla varmasti ajetaan aktiivisesti. Tämän vuoksi alku voi venyä ja mennä liian kovaksi, joten tekemistä ainakin riittää kolmatta voitto peräkkäin hamuavalle tammalle.

Pelikansan mielestä pahin haastaja on 3 Ypäjä Oriente, joka oli viimeksi keulasta heikko Porin toto75 kierroksella. Ari Moilanen pyrkii tässä varmasti myös nopealla avaajalla johtoon, josta sillä varmasti myös ajetaan. Aripekka Pakkasen valmennettava ailahtelee, mutta hyvänä päivänään se pystyy keulasta voittomatsiin. Matkavauhti ei vain saa olla silloin liian kovaa.

Timo Korvenheimon valmentama 5 Artful Drop kuuluu tässä jokaiselle lapulle mukaan. Tauluaan paremmassa vedossa oleva tamma sai maanantaina Kouvolassa startin alle, joka valmentajan mukaan tekee tosi hyvää tätä lähtöä ajatellen. Ville Tonttilan ajokki hyötyisi vastustajien kovasta matkavauhdista, jonka jälkeen se kirii loppua vahvasti.

Hyvältä lähtöpaikalta starttaava 1 Credit To Hope on kilpaillut viimeisissään Montessa, joka voi tuoda myös kärrylähtöihin lisää puristusta. Santtu Raitala hyppää kyytiin ja kaikki kengät raapaistaan pois, joten niin sanotusti merkki on ainakin tänään päällä. Valmentaja Joni-Petteri Irrin mukaan tähän on myös tähdätty ja tamman vire vaikuttaa olevan hyvä, joten pärjäämään tässä lähdetään. Tehtävää helpottaa myös sisäradan yksi ohituskaista loppusuoralla, joten tuskin tässä pussiin jäädään.

Hurjassa lennossa olevasta Emma Väreen tallista tulee tähän lähtöön numero 9 Girls With Curls, joka teki viimeksi Vermossa parhaan juoksunsa hetkeen kärrylähdöissä. Nyt Hannu Torvinen kyytiin ja tältä paikalta voimat jäävät loppuun, jolloin tulisen loppukirin omaava menijä on todella vaarallinen. Juoksu onnistuu tässä todella suurella todennäköisyydellä hyvin.

Jättipommina nostetaan viime vuonna Villinmiehen tammakilvassa kolmanneksi yltänyt 8 Valorous Leader, joka on tehnyt nyt kaksi starttia tauon jälkeen. Huonolta paikaltakaan ei saa kokonaan unohtaa.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan h2h kamppailu numeroiden 3 Ypäjä Oriente ja 9 Girls With Curls välillä. Ensin mainittu on todennäköisempi voittamaan koko lähdön, mutta parempaa sijoittujaa haettaessa Girls With Curls maistuu enemmän, sillä kovana lopun tulijana nappijuoksun jälkeen se ohittaa tässä monta.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Girls With Curls voittaa Ypäjä Orienten @2.25

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan