Ravit: Jyväskylä - Lähtö 7

Ravit | Jyväskylä - Lähtö 7 | 19.40 | 27.07.2022
Kohde sulkeutuu: 27.07.2022 19:40
Tänä keskiviikkona kilpaillaan poikkeuksellisesti Vermon sijasta Jyväskylän Killerillä. Ohjelmassa on tasaiset toto65 lähdöt ja hienot kasvattajakruunu alkuerät.

Lähtö 7 on todella hieno tasoinen 4-vuotiaiden tammojen lähtö, jossa on viivalla lähes kaikki parhaat 4-vuotiaat tammat suomesta. Ainoa poissaolija on viime viikolla hurjassa lähdössä juossut ja alle suomen ennätyksen mennyt Dusktodawn Boogie.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2140m. Kasvattajakruunu alkuerä 4-vuotiaille tammoille.

1.Rivercapes Way
2.Kiikku's Cashier
3.Mami Chulu
4.Poissa
5.Birgit Combo
6.Mas For You
7.Sahara Flames
8.Over My Shoulder
9.Lake's Diana
10.Pixie Dust
11.Speedy Norwegian
12.Magic Madonna

Mas For You voittopaikalla


Oma suosikki tasaisessa lähdössä on 6 Mas For You, joka pystyy avaamaan tässä keulapaikalle, mistä sen ohittaminen on muille todella haastavaa. Jukka Torvisen ajokki on tehnyt viimeisimpiin startteihin mukavat esitykset, vaikka loistokkuus onkin menosta puuttunut. Viimeksi Porissa se kiri tammalähdössä kolmanneksi, mutta ei pystynyt haastamaan kärkiparia. Arvio voitolle n.33%

Lähdön suosikiksi on luotettu 12 Magic Madonna, joka palasi viimeksi tyylikkäästi voittokantaan yhden huonomman esityksen jälkeen. Janne Korven ohjastama 4-vuotias irrotti keulapaikalta helpolla tyylillä selvään voittoon. Asetelmat olivat silloin hyvin erilaiset, eikä tältä lähtöpaikat ole keulapaikalle mahdollisuuksia. Kova sukuinen tamma pystyy kirimään takaakin tässä kärkisijoille. Tämä ei ole Pekka Korven suojatin tärkein kisa, joka varmistaa sen, että matkalla ei varmuudella tehdä ratkaisuja vaan luotetaan loppukiriin.

Kolmas peliprosenteissa erottuva tamma on 7 Sahara Flames, joka näytti viimeksi kovaa nousukuntoaan Lahdessa kirimällä Duskotdawn Boogien jälkeen toiseksi kovalla 2100m tuloksella 12,9a. Santtu Raitalan ohjastama menijä vaati hyvän selkäjuoksun pärjätäkseen ja varsinkin paikkaa johtavan rinnalla pyritään tässä välttämään. Onnistuneella juoksulla yksi mahdollisista.

Tapio Perttusen ohjastama ja valmentama 9 Lake's Diana on tehnyt tänä vuonna kovaa nousua 4-vuotiaiden tammojen lähdöissä ja kehitys näyttää tapahtuvan koko ajan. Viimeksi Teivossa suoritus oli hyvä, vaikka vahva kiri ei kantanutkaan aivan voittoon. Onnistuneella juoksulla on tässä kamppailemassa toto sijasta. Pieni miinus tulee varusteisiin, sillä tänään tamma juoksee viime starteista poiketen kengät kavioissaan.

Takarivistä 11 Speedy Norwegian oli viimeksi mahdottoman tehtävän edessä keulasta voittaneen Over My Shoulderin kiristäessä loppua kohden vauhtia hurjasti. Missään tapauksessa parastaan tamma ei tuossa myöskään esittänyt. Takarivistä ollaan taas muiden armoilla, mutta kaiken mennessä nappiin ei menestyminen saa ketään penkiltä pudottaa.

Edellisen tekstissä jo mainittukin 8 Over My Shoulder on kehittynyt tänä kesänä paljon, mutta Juho Ihamuotilan treenattava kohtaa nyt taas pari pykälää kovemman vastuksen. Rahasija lienee huonolta paikalta mahdollinen.

2 Kiikku's Cashier
parantaa kaiken aikaa, mutta voittaminen tämän tasoisessa lähdössä tulisi minulle ainakin yllätyksenä.

H3H pelikohde


Pelikohteeksi valitaan kolmen kovan tamman kamppailu, kun yhteen iskevät 6 Mas For You, 7 Sahara Flames sekä 12 Magic Madonna. Ensimmäisenä mainittu tuntuu tähän kohtaan mielekkäältä pelivalinnalta, sillä sen juoksu onnistuu tässä varmuudella hyvin. Kunto on nousussa ja tässä on hyvä paikka napata kauden ensimmäinen voitto.

Arvio Mas For Youlle 45%, Magic Madonna 30% ja Sahara Flames 25%. Kertoimella 2,85 kun päästään Mas For Youta pelaamaan niin se kelpaa mainiosti.Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Mas For You voittaa Magic Madonnan ja Sahara Flamesin @2.85

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan