Ravit: Kajaani - Toto75

Ravit | Kajaani - Toto75 | 14.45 | 04.06.2022
Kohde sulkeutuu: 04.06.2022 14:45
Lauantaina Suomen 75 kierros kilpaillaan Kajaanissa. Ohjelmassa on todella hienot ja tasaiset 75 lähdöt. Kierroksen päälähtönä juostaan Kainuu ajo, joka on ohjelmassa sekä lämminverisille ja kylmäverisille.

Kierroksen suurin suosikki on avauskohteen 2 Feeling Dream, jolla on hyvät mahdollisuudet koko matkan johtoon. Peliprosentit pyörivät tällä hetkellä 65% kieppeillä.

Toto75/1


Lämminveriset ryhmäajo 2140m

Avauskohteen suuri suosikki on Jouko Paavolan valmentama 2 Feeling Dream. Viisi kilpailua pitkän tauon jälkeen kilpaillut 8-vuotias ruuna pystyy avaamaan lujaa ja tähtää tässä varmasti koko matkan johtoon. Kaksi viimeisintä kilpailuaan voittanut Jani Ruotsalaisen ajokki jää vihjesysteemiin varmaksi.

Varmistusten etsijöille nostetaan nousukunnossa olevat 1 Roughenough Vice ja 12 Torrent D'inverne. Lapuille kannattaa harkita myös lahjakasta numeroa 6 Father Christmas.

Toto75/2


Kylmäveriset ryhmäajo 2140m

Toisessa kohteessa yhteen iskevät voitokkaat kylmäveriset, joten monella lähdön valjakolla on mahdollisuudet voittoon.

Suosikki on Antti Tupamäen valmentama 7 Vastatuuli, joka on noussut viime lähtöjen perusteella hyvään iskuun. Varsinkin keulasta 8-vuotias ori olisi kova voitettava muilla osallistujille.

Tallia vaihtanut 6 Vauhti Teppo omaa näihin lähtöihin todella kovan kapasiteetin, mutta hyvän ja huonon päivän ero on aika suuri. Lapuille Ville Pohjolan ajokki pitää ottaa tietenkin mukaan.

4 Savon Sisu on kilpaillut jo pidempään vahvassa vedossa ja sijoittuu tässä varmuudella hyvin. Santtu Raitalan ajokki tuntuu kuitenkin omaan mieleen yliarvostetulta ja jätän sen kylmästi lapun ulkopuolelle.

Kengittä viimeksi hienolta näyttänyt 2 Franster jatkaa samalla balanssilla ja sopivasti pelattuna napataan Oona Halmeen ajokki lapulle.

Takarivistä mukaan 11 Kopran Taisto ja jättipommina tauluaan parempi 3 Liisinko, jonka rattaille hyppää Jarkko Kervinen.

Toto75/3


Lämminveriset ryhmäajo 2140m

Kolmannessa kohteessa yhteen iskevät enintään 75 000€ tienanneet lämminveriset. Suosikkina matkaan starttaa numerolla 2 Ilos Silmarillon, joka teki viimeksi Vieremällä todella vahvan ja hienon juoksun. Santtu Raitalan ajokki ei ole nopea startista, joten lähtöpaikka on sille paras mahdollinen. Eija Sorviston valmennettava saa lapulle lisäksi neljä varmistusta.

7 Callela Ikaros on Derby karsinnan voittaja kahden vuoden takaa, joten rahasarjaan sillä on luokkaa pärjätä. Viimeksi Olli Koivusen ajokki palasi pitkältä tauolta Mikkelissä ja meni heti kovan ajan 11,5a mailin matkalla. Lopussa matka painoi johtavan rinnalta ymmärrettävästi. Startti alla todella vaarallinen.

Kolmas merkki lapulla on 4 Rebel Rapid, joka kilpailee tauluaan paremmassa vireessä. Jani Ruotsalaisen ajokki saa lähellä kärkeä onnistuneen juoksun, jonka jälkeen 9-vuotias ruuna kirii maalisuoraa lujaa.

Seuraavana nostetaan 10 Ithinkiam Genius, joka oli hyvä toinen viime viikolla Vieremän kierroksella. Takarivi on miinusta nopealle avaajalle, mutta pitkällä maalisuoralla tulojärjestys ehtii muuttua monta kertaa.

Viimeisenä lapulle nousee huonoltakin lähtöpaikalta 8 Kitzune G.G. Viime vuonna Kajaanin 75 kierroksella avoimessa lähdössä juossut tamma ei ole ollut aivan viime vuoden veroinen, mutta Ville Pohjolan ajama kotiradan edustaja on tässä tasollaan kilpaillessaan todella vaarallinen.

Toto75/4


Lämminveriset ryhmäajo 2140m

Kierroksen neljäs kohde on todella tasainen Nousijadivisioona finaali. Niukasti suosikiksi on rankattu Veli-Pekka Toivasen ohjastama 1 Bribes, joka nappasi viimeksi Oulussa suomen uransa avausvoiton. Lähtönopeus ei taida riittää keulan puolustamiseen, joten sisärata voi koitua 6-vuotiaan ruunan kohtaloksi. Jätetään Jani Oinosen valmennettava kokonaan vihjesysteemin ulkopuolelle.

Lapulla laitan tähän lähtöön viisi hevosta. Lujaa avaavat 2 Spritesine ja 3 Ditcback Dice, jotka ovat myös hyvässä iskussa. Kolmantena lapulle nostan oman ideahevoseni numeron 4 Mahatma Gee. Vahvassa vedossa kilpaileva Mauri Jaaran suojatti tulee rehdisti perille asti, joten pitkästä suorasta on tälle 5-vuotiaalle oriille hyötyä

Lapulle nousee myös edellä mainitun tallikaveri 5 True Noice, joka on noussut myös todella vahvaan kuntoon. Vahva menijä jaksaa tulla myös perille asti. Esa Holopainen hyppää 5-vuotiaan ruunan kyytiin.

Viimeinen merkki systeemiin on 11 General Moneymaker, joka kilpailee vahvassa vedossa ja selkäjuoksulla parhaat esitykset tekevä 6-vuotias kirii vetävissä selissä täältäkin korkealle. Tulee todennäköisesti nousemaan koko lähdön eniten luotetuksi.

Toto75/5


Suomenhevoset tasoitusajo 2100m

Viidennen kohteen suosikit tulevat takamatkalta. Suosikki on 12 Lumi-Oosa, joka kilpailee todella vahvassa vedossa ja nousee takamatkaltakin todella lähelle kärkeä. Santtu Raitalan ajokki saa lapulle kuitenkin kolme varmistusta.

Viime vuonna toiseksi Kuningatar kilpailussa sijoittunut 14 Ciiran Tähti on napannut kolme voittoa putkeen ja osoittanut edelleen kehittyneen talvipaussin aikana. Seppo Suurosen valmennettava avaa hyvin, mutta alussa voi olla tammalla myös pieni laukkariski, joten lähtö otettaneen tässä varman päälle.

Paalulta mukaan 8 N.P.Liitotähti, joka on puhjennut kukkaan tänä keväänä. Aina lahjakkaaksi tiedetty tamma on pystynyt tänä vuonna jo voittamaan vastaavan lähdön Vermossa, joten ajoissa tilaa saadessaan ja varsinkin keulaan päästessään on 9-vuotias tamma vaarallinen.

Viimeisenä lapulle nousee 11 Disain, joka palasi viimeksi tauolta hienolla suorituksella. Lähetystapa aiheuttaa laukkariskin Jouko Tarvaisen ajamalle ja valmentamalle tammalle, mutta sen selvittäessään vauhdikas tamma on todella vaarallinen.

Toto75/6


Lämminveriset ryhmäajo 2140m

Lämminveristen Kulunraitti ajossa suosikkina matkaan starttaa kaksi starttia Antti Ojanperän tallista tehnyt 5 Sobel Conway. 9-vuotias ruuna on ollut hyvä Suomen paluunsa jälkeen. Tässä Santtu Raitala satsaa varmasti starttiin ja pyrkii nappaamaan keulapaikan. Pelikannatus lähestyy tällä hetkellä 50% prosenttia, joka on ehdottomasti liikaa.

Viimeksi paluun voittokantaan tehnyt 11 Next Direction kärsii takarivin paikasta, sillä huiman ennätyksen 08,9a Mikkelissä 2020 tehnyt ruuna olisi paras kärkipaikalta tai sen välittömästä läheisyydestä. Timo Hulkkosen valmennettava pystyy hyvänä ollessaan, kuitenkin täältäkin voittoon.

Lapun toinen varma on Ossi Nurmosen treenistä paluun tyylillä tehnyt 10 Martin De Bos. Toissa kerralla Seinäjoki Race pilaantui häiriö laukkaan ja sen saa unohtaa. Viimeksi lähtölaukan jälkeen Veli-Pekka Toivasen tällä kertaa ohjastama ori kulki takasuoralla ällistyttävää vauhtia, mikä näkyi ymmärrettävästi lopussa.

Takarivin lähtöpaikka on hyvä ja siitä välillä liikaa virtaa omaava ori pääsee todennäköisesti ravia matkaan. Kunto pitää ja Mika Vihelän omistama ja kasvattama 8-vuotias on oma suosikkini.

Toto75/7


Kylmäveristen ryhmäajo 2140m

Kierros päättyy kylmäveristen Kainuu Ajoon, jonka suosikkina matkaan kiihdyttää kaksin kertainen ravikuningas 10 Evartti. Yksi Antti Ojanperän laatutallin tähdistä on esittänyt koko vuoden nousujohteista kuntoa. Taulussa näkyvät voitot ovat tulleet tarkkojen juoksujen jälkeen, joten mikään maistuvin ei Santtu Raitalan ajama 11-vuotias ori tähän ole.

Lähes yhtä paljon peliä kerää Kimmo Taipaleen otsikoihin aikanaan tuonut 6 Välkyn Tuisku. Vahvaan kuntoon kohonnut 15-vuotias kilpailee viimeistä kilpailu kauttaan. Viimeksi Mikkelissä ori poika tyylitteli muilta lopussa karkuun 18,0 lopetuksella.

11 Vixeli on todella pystyvä, mutta laukka on pinnassa. Ravilla Tapio Perttusen ajokki nousee kamppailuun voitosta.

Vimeisenä merkkinä lapille napataan 2 Nyland, joka kilpaili viime vikonloppuna Solvallassa tehden hyvän esityksen Elitkampen lähdöössä. Ravilla lähtiessään pystyy ainakin kolmen joukkoon ja miksei jopa voittoon.

5 Koskelan Akseli on hyvässä kunnossa, mutta tällä hetkellä vauhdin puute on surin ongelma 13-vuotiaalla ruunalla.

Toto75 Vihjesysteemi


  • Toto75/1:- 2 Feeling Dream
  • Toto75/2:- 2,3,6,7,11
  • Toto75/3:- 2,4,7,8,10
  • Toto75/4:- 2,3,4,5,11
  • Toto75/5:- 8,11,12,14
  • Toto75/6:- 10 Martin De Bos
  • Toto75/7:- 2,6,10,11

Hinta: 100€Paras Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan vihjesysteemin ideavarma lähdön 10 numero 10 Martin De Bos, joka voittaa lähdön mielestäni 39% todennäköisyydellä. Valitaan pelikohteeksi siis Martin De Bossin voittaja 3,75 kertoimella.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Martin De Bos voittaa @3.75

Huti
William Hill - Lue arvostelu

3.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan