Ravit: Kalmar - Lähtö 10

14.01.2023 | 19.20
RAVIT | KALMAR - LÄHTÖ 10

Kohde sulkeutuu: 14.01.2023 19:20


Kalmarin lähtö 10 on lämminveristen 1640m ryhmäajo hopeadivisioona karsinta. Samalla lähtö on toto75 pelin kuudes kohdelähtö.

Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 1640m

1.Call Me Brodda
2.Digital Summit
3.Galantis
4.Demolition Man F
5.Hurricane River
6.Arvid S.H
7.Lorenzo Boko
8.Eros Zola
9.Tabasco C.D
10.Behind Bars
11.Perek Ubu
12.Frodo S


Digital Summit hakee jo kolmatta peräkkäistä voittoaan


Suosikki on lähdön 5 tapaan Joakim Lövgrenin tallista tuleva 2 Digital Summit. Hienoon iskuun kohonnut ruuna voitti viimeksi jäätävällä kirillä 3200m matkalla kohtalaisen tasokkaan porukan. Juoksusta ei tullut 7-vuotiaalle menijälle helppoa, sillä se joutui takasuoralla kirimään jo neljättä rataa pitkin. Takasuoran lopussa se paiskasi jo kärkeen ja johti parhaimmillaan lähes 50m etumatkalla. Lopussa pari vastustajaa hieman tavoittivat, mutta esitys oli silti mainio. Hyvin liikkeelle lähtevä aina kyvykkääksi tiedetty menijä on tässä todella lähellä koko matkan johtoa.

Pahin haastaja voitosta puhuttaessa on Fleming Jensenin valmentama ja ohjastama 8 Eros Zola, joka kilpailee neljän voiton putkessa. Viimeksi 7-vuotias ruuna palasi tauolta ja nappasi heti hienon voiton. Ruuna avaa hyvin, mutta täältä satsaamalla juoksupaikka on lähes varmuudella johtavan ulkopuolella. Siitä suosikin voittaminen vaatii uran parhaan suorituksen.

Viimeksi pieneltä tauolta toiseksi johtavan takaa spurtannut 3 Galantis on pystyvä menijä, mutta voitot ovat kierrelleet 7-vuotiasta oria. Andre Eklundhin ajokki tähtää tässä sisäradalle, mistä tilat saadessaan se voisi pystyä kamppailemaan toto sijoista.

Edellä mainitun piti lopussa takanaan keulasta maltillisen matkavauhdin jälkeen voittoon pitänyt 6 Arvid S.H. Kotiradan 8-vuotias ruuna jaksaa tehdä omaakin juoksuaan, eikä sitä kannata kokonaan unohtaa, vaikka voittaminen epätodennäköistä onkin.

Samassa lähdössä edellä mainittujen kanssa kilpaili myös 5 Hurricane River ja 9 Tabasco C.D. Ensin mainittu laukkasi loppukurvista nousussa ja on tässäkin onnistuessaan korkealla. Christoffer Erikssonin suojatti on noussut hienoon iskuun. Jälkimmäinen palasi tauolta, eikä vakuuttanut edes olemuksellaan, joten lahjakkaan menijän pärjääminen tulisi isona yllätyksenä.

Alemmassa divisioonassa hienoa jälkeä tehnyt 10 Behind Bars on mailin matkalla takarivistä muiden armoilla. Paremmista asemista Johan Unterstainerin suojatti pystyy vastaavia lähtöjä voittamaankin.

11 Pere Ubu
palasi viimeksi pitkältä tauolta. Parantaa pitää, mikäli pärjätä haluaa, mutta luokkaa löytyy 8-vuotiaasta ruunasta.


Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan sisäradalta mainion juoksun saava 1 Call Me Brodda, joka saa rattailleen tällä kertaa Örjan Kihlströmin. Juostava mailin matka sopii nopealle tammalle hyvin ja uskoisin sen roikkuvan tässä kolmen joukkoon. Viimeksi se joutui avaamaan kasiradalta todella lujaa, jonka vuoksi se ei kolmannesta sisältä jaksanut enää puristaa aivan loppuun saakka.

Valmentaja Thomas Madsenin mukaan 8-vuotiaan tamman pitäisi olla tässä parempi ja nappijuoksulla menestymistä voi jo jonkin verran odotella. 3,65 kertoimeen valitaan tamma pelikohteeksi Top3 peliin.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Call Me Brodda Top 3 @3.65

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

3.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

3.65

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan