Ravit: Kalmar - Lähtö 5

14.01.2023 | 17.20
RAVIT | KALMAR - LÄHTÖ 5

Kohde sulkeutuu: 14.01.2023 17:20


Ruotsin toto75 kierros kilpaillaan Kalmarin raviradalla. Toto75 pelissä päävoitto on jopa 2,2 miljoonaa euroa. Tässä käsittelemme lähtöä 5, joka on toto75 pelin ensimmäinen kohde.

Lähtölista


Lämminveristen tasoitusajo 2640m

1.Poissa
2.Fighter Simoni
3.Lucky Guy Boko
4.R.K.King
5.Olga Utica
6.Gerben
7.Oskar Run
8.Persos Otello
9.Lucifer Sam
10.First One In
11.Jello W
12.Rossi GarlineLucky Guy Boko ansaitusti suosikkina matkaan


Tasaiseen toto75 pelin avauskohteeseen suosikkina matkaan starttaa Joakim Lövgrenin tallista kilpaileva 3 Lucky Guy Boko, joka kiri viimeksi Solvallan finaaleissa vaikealta lähtöpaikalta hienosti toiseksi. 5-vuotias ruuna on noussut muutenkin huippukuntoon nappaamalla neljästä viime kilpailusta kaksi voittoa ja kaksi kakkosta.

Lähtöpaikka on yhden poisjäännin myötä astetta haastavampi, eikä lähtölaukka ole täysin mahdoton. Viimeksi ruuna juoksi neljännessä ulkona, mistä kiri kaukana voittajan takana hopealle. Viimeisimmän voittonsa hevonen nappasi helposti kierrettyään keulapaikalle ensimmäisen puolikkaan aikana, mistä se karkasi maisemiin. Jenkkikärryt vaihtuvat nyt tavallisiin, mikä voi tuoda pienen heikennyksen suoritukseen. Juostava matka sopii ihan hyvin, vaikka suosikki ei suurin hyötyjä puoli kierrosta pidemmästä matkastakaan ole.

Pahin haastaja on viimeksi Halmstadissa hienolla esityksellä voittanut 9 Lucifer Sam, joka hyötyy pidemmästä matkasta. Hienossa iskussa kilpaileva Stefan Perssonin ajokki jaksaa tehdä omaakin juoksuaan ja 6-vuotiaalla voidaan tehdä matkan aikanakin ratkaisuja. On ravatessaan lähes varmuudella mukana ainakin toto taistossa.

6 Gerben
voisi lähdön onnistuessa päästä hakemaan juoksuradalta johtopaikan, josta uskoisin Hans Crebasin myös yrittävän. 6-vuotias on kohdannut jatkuvasti kovia, joten sen kohdalla vastus hieman jopa helpottuu tässä. Lähdön pummaamalla ruuna valahtaa äkkiä viimeiseksi, jolloin kärkeen ei pitäisi enää olla asiaa. Onnistuessaan voisi olla mahdollinen pieni yllättäjä.

Tanskasta saapuva 12 Rossi Garline on hyvä hevonen tähän lähtöön, mutta asetelmat ovat hankalat vaikealta paikalta. Fleming Jensenin suojatti palasi viimeksi hyvässä iskussa tauolta ja se tulee tähän todennäköisesti parantamaan vielä tuosta. 6-vuotias kannattaa ottaa useampaan merkkiin mukaan.

Viimksi Åbyssa heikomman lähdön tyylikkäästi voittanut 5 Olga Utica on elämänsä iskussa, mutta vastus kovenee viime kerrasta. Tuossa voittostartissa se sai kaiken ilmaiseksi parijonosta ja karkasi siitä helposti voittoon. Läheltä kärkeä voi sijoittua kolmen joukkoon, mutta juoksun mennessä edes vähän vaikeasti on toto sija haastava saavuttaa.

2 Fighter Simoni on saanut ykkösradan poisjäännin jälkeen ja juoksun onnistuessa se voi pystyä kamppailemaan toto sijoista. Viimeksi Dwight Petersin ajokki oli johtavan takaa nappireissulla viides, joten siitä pitää hieman parantaa pärjätäkseen. Toki vastus oli viime kerralla kovempi.


Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan todelliseen huippukuntoon kohonneen numeron 11 Jello W sijoittuminen kolmen parhaan joukkoon. Kolme neljästä viime startista voittanut 7-vuotias Per Henrikssonin valmennettava pääsi viimeksi nostamaan kolmanteen ulos, josta oli lopulta ylivoimainen. Kunto pitäisi olla vastaava, joten Thomas Uhrbergin ajokki voi napata tässä jopa voitonkin. Juostava keskipitkä matka sopii mainiosti vahvalle menijälle.

Pelikannatus t-peleissä on nousussa, mutta Top3 sijasta saa edelleen mainion 3,10 kertoimen, joten se on helppo valita pelikohteeksi.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Jello W Top3 @3.1

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan