Ravit: Kalmar - Lähtö 8

Julkaistu: 27.06.2021 09:00

Ravit: Kalmar - Lähtö 8
Ravit | Kalmar - Lähtö 8 | 18.27 | 27.06.2021

Howdy Quick muita vahvempi tänään?Ruotsin viikon pääravit ja 75 kierros juostaan tällä viikolla poikkeuksellisesti vasta sunnuntaina juhannuksesta johtuen. Lähtönä 8 Kalmarin kesäillassa juostaan lämminveristen tasoitusajona 2640m matkalla.


Suosikkini on numerolla 2 Howdy Quick, joka saa rattailleen Björn Goopin, joka on aiemmissa starteissa ohjastaneeseen valmentaja Hans Crebakseen todella iso parannus. Todella vahvoja juoksuja läpi kevään ja alkukesän tehnyt ori kiri viimeksi kaukaa takapareista kovassa 75 lähdössä pitkän kirin ulkoradoilla ehtien aina kolmanneksi saakka, eikä hävinnyt kärkiparillekaan paljoa.


Sunnuntaina juostava pitkä 2640m matka sopii mainiosti todella vahvalle menijälle hyvin. 4-vuotias on näyttänyt selvittävänsä myös paikan johtavan rinnalle, joten myös siihen jääminen ei veisi mahdollisuuksia pois kokonaan, vaikka toki heikentää niitä merkittävästi. Kunto on edelleen todella hyvä niin kuin viime kilpailun tuloskin 12,5a 2640m osoittaa. Alussa Up And Quickin poika ei ehdi aivan nopeimpien avaajien mukaan, muttei se siinä myöskään viimeiseksi jää. Ravilla ja juoksun onnistuessa paras idea tälle kierrokselle.

Mihin Napoleon Cash pystyy?Lähtölista Kalmarin lähtöön 8. Lämminveristen tasoitusajo 2640m. Klass 2 karsinta.

1.Behind Bars
2.Howdy Quick
3.Napoleon Cash
4.Fauntleroy
5.Woudstra
6.Das Auto
7.Erik Youknow
8.The Engine
9.Becker
10.Playit Flax
11.Pomeroy
12.Titan YodaTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset3 Napoleon Cash avasi kautensa rutiini voitolla kuukausi sitten Lindesbergin kesäradalla. Viime vuonna yhden kriterium karsinnan suosikkeihin luotettu Timo Nurmoksen menijä kiri juuri viime kauden päättäneessä kriteriumin karsinta juoksussa takasuoraa voittajan elkein, mutta loppukurvi ja loppusuora olivat sitten todellista tervan juontia ja hevonen taipui aina kahdeksanneksi asti.

Tässä startissa voidaan varmasti odottaa taas hyvää suoritusta ja voltin kolmosratakin on hyvä paikka lähteä matkaan. Hieman yllättäen omasta mielestäni Carl Johan Jepsonin ajokki on luotettu tässä aika selväksikin suosikiksi, kun selvää on päätähtäimen olevan vasta syksyn derbyssä ja siellä ori on vasta parhaimmillaan.

Kolmas suosikeista on numerolla yksi kiihdyttävä 1 Behind Bars, joka palasi viimeksi tauolta pitäen lopussa niukkaan voittoon. Johan Unterstainerin valmennettava kilpailee tänään ensimmäistä kertaa ilman kenkiä, joten parannusta otteisiin on lupa myös odottaa. Vastus kovenee myöskin viime startista selvästi joten jännä nähdä riittääkö pelkkä kenkättömyyskään siivittämään 5-vuotiasta ruunaa kärkikamppailuun. Alussa ruunalla on jonkinlainen laukkariski vaikka taulu ei siitä osaa varoittaakaan.

Kilpailun mielenkiintoisin yllättäjä on sisäradalla hyvän juoksun saava 8 The Engine, joka on napannut nyt kaksi voittoa putkeen. Jörgen Westholmin treenattava voitti viimeksi keulasta todella helposti ja jätti taakseen hyviäkin hevosia vaikka lähtö olikin vain normaali iltaravikilpailu. Tilaa saadessaan pystyy kirimään lujaa viimeiset 300m-400m ja omaa hyvät saumat ainakin kolmen joukkoon pääsemiseen.


Pelivalintamme:

Howdy Quick Voittaa @4.5

Bet365 - Lue arvostelu

4.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.9

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.45

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.45

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonis aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.45

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan