Ravit: Kaustinen - Lähtö 8

Julkaistu: 10.07.2021 09:30

Ravit: Kaustinen - Lähtö 8
Ravit | Kaustinen - Lähtö 8 | 15.10 | 10.07.2021

Kitzune G.G vs OilsheikLauantain pääravit Suomessa ravataan keskipohjanmaan maakunnassa Kaustisen Nikulassa, jossa on vuorossa perinteikkäät Festivaali ravit. Vihjeeseen valikoitui Kaustiselta kaksinkamppailu lähdössä 8, jossa yhteen iskevät 3 Kitzune G.G ja 7 Oilsheik.


3 Kitzune G.G on kehittynyt hurjasti tämän kauden aikana ja varsinkin sitkeyttä on tullut paljon lisää. Viime startissa Kajaanissa 6-vuotias juoksi epäsopivassa sarjassa, kun joutui antamaan 20 metriä etua periaatteessa saman sarjan hevosille. Ville Pohjolan ei ajokillaan tästä paljoa välittänyt vaan ajoi 1300m ennen maalia eteenpäin johtavan rinnalle, josta lipui loppu kaarteen alussa kärkeen ja varmaan voittoon.

Lauantaina lähtöpaikka on hyvä ja juoksupaikka löytyy läheltä kärkeä. Kyösti Lindgrenin valmennettava ei avaa niin lujaa, että nappaisi keulapaikan, muttei tamma alussa jalkoihinkaan jää. Saa hyvän juoksun ja kirii lopussa ainakin kamppailuun paikoista kolmen joukossa.


7 Oilsheik on siirtynyt keväällä Hannu Korven treeniin, josta on tehnyt hyviä esityksiä. Viimeksi ruuna teki hyvän juoksun vaikka joutuikin lopussa taipumaan voittaneelle Special Presentille. Sitä edeltävässä Vermon kilpailussa kaukaa lähtenyt kiri kantoi hyvin kolmanneksi kovan Believerin viedessä voiton.

7-vuotias avaa ihan kohtalaisesti auton takaa ja ohjastaja Hannu Korven tietäen alussa päästelleen varmasti reippaasti eteenpäin. Suoraan omin avuin ei Oilsheik keulaan pääse, mutta muutamalle eturivin valjakolle sen selkä voisikin kelvata. Keulaan päästessään pystyy vaikka voittoon, mutta juoksusta tulee äkkiä vaikea, jos keulapaikalle ei ole asiaa.


Vihjeessä luotetaan tällä kertaa Kitzune G.G:n voittavan Oilsheikin onnistuneemman juoksunkulunkin takia. Kertoimissa Oilsheik on suosikki, joten kohde on mielestäni todellakin pelaamisen arvoinen. Oma prosenttiarvio Kitzune G.G 65% ja Oilsheik 35%

Tattoo Avenger nousemassa jälleen tasolleen?Lähtölista Kaustisen Nikulan lähtöön 8. Lämminveristen ryhmäajo 2100m.


1.Com Tuff
2.Cheap Thrills
3.Kitzune G.G
4.Rapid Leader
5. Poissa
6.Coys Rain
7.Oilsheik
8.Edformed
9.Tattoo Avenger
10.Ridgehead Laurette
11.Indyana Joness
12.RadetzkyTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset
Lähdön mielenkiintoisin seurattava on uutta nousua tekevä 9 Tattoo Avenger, joka on luokaltaan lähtöön aivan ylivoimainen menijä, mutta on kärsinyt urallaan paljon erilaisista ongelmista. Aikansa Derby karsinnan lähes suomen ennätys tuloksella voittanut ruuna ei ole päässyt vieläkään täysin samalle tasolle. Valoa on kuitenkin tullut tunnelin päähän Mika Haapakangaan treeniin siirtymisen jälkeen.

Viimeksi esitys oli todella hieno, kun ohjastaja Mats E Djuse ajoi aktiivisesti eteenpäin aina keulaan saakka, josta 6-vuotias jätti muut vain kamppailemaan kakkosesta. Lähtöpaikka 9 on ihan hyvä ruunalle, vaikka eturivistä saumat olisivat olleet taas keulapaikalle. Rattaille hyppää Santtu Raitala, joten voidaan luottaa siihen, että kaikki menee ainakin ajolinjojen osalta tänään nappiin. Voitosta puhuttaessa ylivoimainen voittaja suosikkini.


1 Com Tuff pyrkii varmasti ykkösradalta pitämään tässä keulapaikan, mistä vahvassa kunnossa kisaava Matias Salon valmennettava haastaisi suosikkia tiukasti. Rattailla suomen nopein starttari Antti Teivainen, joten kuski ainakin saa ruunasta kaikki irti heti startissa. Viimeksi esitys oli taas erinomainen kolmannesta ulkoa, kun 700 jäljellä lähtenyt kiri kantoi hienosti kolmanneksi kellojen näyttäessä 11,6. Toissa kerralla esitys oli todella rehti johtavan rinnalta.

12 Radetzky kilpailee hyvässä iskussa ja voisi kärjen hullutellessa nousta todella vaikealta paikaltakin lähellä kärkeä. Viimeksi Matti Nisosen ajokki leikitteli keulapaikan saatuaan helppoon voittoon. Pystyy kirimään vahvasti ulkoratojakin pitkin.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Kitzune G.G @1.92

Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan