Lähtö 9: Killeri - Jyväsklä

Julkaistu: 17.11.2018 12:34


Lähtö 9: Killeri - Jyväsklä
Lähtö 9 | Killeri - Jyväsklä | 16.20
Betsson Betsson
Lähtö 9. 2600 metrin ryhmäajo. paljon ratkeaa lähtökiihdytyksessä.

T76-pelissä on numero 1 next Direction pelattu kierroksen isommaksi suosikiksi, mutta sen suhteen on paljon mustia pilviä taivailla. Itse en jaksa uskoa, että se pystyisi radalta 1 keuloja tässä puolustaan. 4 Grant Boko ja 5 Tir Du Caux ovat nimittäin ihan hyviä avaajia. Jos jompi kumpi edellä mainituista saa keulapaikan haltuunsa, siitä tuskin luovutaan.

Pyörittelin pitkään mikä tässä olisi paras pelivalinta ja tartuin ahneena numeroon 3 Ranch Newman. Se ei ole hevosena ihan yhtä hyvä kuin moni muu tässä lähdössä, mutta oikeastaan kaikki skenaariot juoksunkulun suhteen puoltavat sen pelaamista kolmen joukkoon.

Tommi Kylliäisen ohjastama 7-vuotias ruuna avaa tässä niin hyvin, että on joko keula tai johtavan takana. keulapaikan haltuun saadessaan se luovuttaa sen välittömästi joko Grant Bokolle, Tir Du Cauxille tai Next Directionille. Todennäköisen skeenario ensimmäisten 500 metrin jälkeen omissa papereissa on, että Grant Boko on keulassa ja Ranch Newman sen takana.

Tässä lähdössä ei ole hevosta, joka tulisi kuolemanpaikalle pitämään juoksussa vauhtia, joten Ranch Newman saa peesata johtavaa loppusuoralle saakka. Hevonen tuskin taistelee voitosta, mutta näen sijoittumisen kolmen sakkiin todennäköisempänä kuin kertoimienlaskijat.

Veikkauksella pelaaville suosittelen painamaan Ranch Newmanin esim varmaksi kolmoseksi troikassa ja kierrättämään ylemmille oksille Grant Bokon, Tir Du cauxin ja Next Directionin.

Pelivalintamme:

TOP3 Ranch Newman @4.5

Redbet - Lue arvostelu

4.5

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.5

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.5

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan